Gönderen Konu: Joomla ile Para Kazanmak  (Okunma sayısı 306 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oirmak1975

• Para Kazanma
Joomla ile Para Kazanmak
« : Kasım 22, 2011, 18:46:40 ÖS »
Joomla ile para kazanmak isteyenler joomla şablonları(templateleri) hazırlayarak ve eklenti yazarak para kazanabilirler.
    Joomla için şablon(template) yapmak isteyenlere önerim artisteer programını kullanmalarıdır. Bu program sayesinde çok kolay bir şekilde joomla, wordpress, drupal, blogger ve html şablonları hazırlayabilirsiniz. Programlamadan anlayanlar(php ve mysql bilenler) içerik yönetim sistemleri için kod yazarak da şablon hazırlayabilirler. Hazırladığınız bu şablonları internette joomla24.com, siteground.com vb. sitelerde satarak para kazanabilirsiniz. Bunun yanında eğer iyi derecede php ve mysql biliyorsanız içerik yönetim sistemleri(joomla, wordpress, drupal vs.) için eklentiler yazıp bu eklentileri içerik yönetim sistemlerinin kendi sitelerinde satabilirsiniz.
    Joomla ile para kazanmak istiyorsanız öncelikle bir web sitesi açmanız gerekir. Web sitesi açmak için superni.com sitesinden çok uygun fiyatlara sınırsız özellikli hosting(web alanı) ve domain(web ismi) satın alabilirsiniz. Web sitesini kurmayı buradaki eğitim setinden öğrenebilirsiniz. Eğer yok ben bu kadar teferruatla web sitesi kuramam diyorsanız o zaman size web sihirbazını öneririm. Bu sayede size hazır kurulu vaziyette siteniz teslim edilir ve siz sadece yazılarınızı, resimlerinizi, videolarınızı vs. tüm bilgilerinizi sitenize girip web sitenizi kolayca hazırlayabilirsiniz.
    Tüm bu dediklerimi yaptıktan sonra joomla ile para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google