Gönderen Konu: Joomla Kurulum Desteği İstiyorum Sizlerden?  (Okunma sayısı 2508 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

thai_kick_boks

• Ziyaretçi
Joomla Kurulum Desteği İstiyorum Sizlerden?
« : Mart 24, 2007, 13:07:11 ÖS »
Arkadaşlar Aranıza Yeni katıldım ve sizeden yardım taleb ediyorum umarım beni anlayışla karşılarsınız!
şimdi joomla 1.12 indirdim masa üstüne ve masa üstünden ftp yükledim ama bazı ayarların yapılması gerekiyor ve buyüzden sizden destek bekliyorum Şimdi ağaşdaki resinde bazı ayarlar yapılacak resim olarak size göstertim sizde ona göre daha rahat bir şekilde cvp verirsiniz!
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

thai_kick_boks

• Ziyaretçi
-Joomla Kurulum Desteği İstiyorum Sizlerden?
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2007, 13:12:31 ÖS »
Birde IIS ten ftp yoklememe gerek varmı acaba

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2007, 13:34:57 ÖS »
Bilgisayada kuruyorsan php ve apache çalıtıran bir program kurman lazım.Bu ikisinin de olduğu Easy php rogramı kurulumu forumda resimli anlatımlar konusunda var.Orda mysql veritabanı oluşturma da anlatılmıştır.
   İnternette kuruyorsan sunucunun kontrol panelinden veritabanları yönetimini bulup önce veritabanı oluştur, sonra o veritabanına kullanıcı adı ve şifre oluştur.
  Bunun anlatımı da forumda var.Arama yaparak bulabilirsin.

thai_kick_boks

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2007, 13:43:45 ÖS »
Ok Saol Peki apache Bu Program Çok gereklimi Sizce

thai_kick_boks

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2007, 15:09:20 ÖS »
Hocam Kurdum Bir Sorun Yaşıyorum Ama Neden Kaynakladığını Cözemedim Siz Baka Bilirmisiniz Neden Kaynakladığına

çıkan YAZI budur.

Alıntı

Yapılandırma dosya veya dizininiz yazılabilir değil, veya yapılandırma dosyasını oluşturmada bir problem oluşmuş. Aşağıdaki kodları elle yüklemek zorundasınız. Kodların tamamını seçmek için kutucuğa tıklayın.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #5 : Mart 24, 2007, 15:32:34 ÖS »
Bu mesajı siteyi kurarken en son yazılan ayarların kaydedildiği sitedeki ayar dosyası olan configuration.php-dist dosyasına yazmaya çalışıyor ve yazamıyor.Normal de bu dosyanın adını configuration.php  olarak değiştirip içine kodları yazması gerekir.
   Siteyi kurarken en son mail adresi, admin adı vs gibi bilgileri yazma ekranı geldiğinde configuration.php-dist dosyasının adını configuration.php  olarak değiştir ve yazma izni ver.O zaman ayarları kaydeder.
   Ya da bu dosyaya yazamadığı zaman site kurulumunun en sonunda sana kodlar verecektir.O kodları bir yere kaydet. sitedeki configuration.php-dist dosyasının adını configuration.php olarak değiştir, içindekileri sil ve en son aldığın kodları içine ekle.Bunu sunucu üzerinde veya o dosyayı bilgisayara indirip yapabilirsin.

thai_kick_boks

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Mart 24, 2007, 15:50:16 ÖS »
Hocam Kusura Bakmayın Acemi Olduğum İçin Sizden Kısa ama Net Bir Cvp İstiyorum Yani Tam neyapacağıma Dağil

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #7 : Mart 24, 2007, 16:00:55 ÖS »
Siteyi nerde kurduğunu yazmamışsın.şimdi ben yukarda o kadar şeyi boşuna mı yazmış oldum. :!3
Bu mesajı genelde internette kurarken verir.

- internette kuruyorsan;

Ya da bu dosyaya yazamadığı zaman site kurulumunun en sonunda sana kodlar verecektir.O kodları bir yere kaydet. sitedeki configuration.php-dist dosyasının adını configuration.php olarak değiştir, bilgisayarına indir içindekileri sil ve kurulumda aldığın kodları yaz.

- Bilgisayarda kuruyorsan ; yukarıdaki işlemlerin aynısını yap.Tek fark bu dosyayı bilgisayrında düzenle.

thai_kick_boks

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Mart 24, 2007, 16:36:40 ÖS »
İnternette kuruyorum İsterseniz adınıda sizle paylaşayım

Çevrimdışı ziyaretci12

« Yanıtla #9 : Mart 24, 2007, 17:39:06 ÖS »
Peki Siteniz php Destekliyormu Ondanda Kaynaklana Bilir. Bu Akşam Resimli Joomla Yükleme Anlatımı yapacam Ordan Takip Edbilirsin!