Gönderen Konu: Karışık Fıkralar  (Okunma sayısı 2333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı m.yusuf

Karışık Fıkralar
« : Mayıs 22, 2007, 17:47:58 ÖS »
Baba, ortaokul üçüncü sınıfa giden oğlunun elinde karneyle salona girdiğini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiş..." diye düşünür ve oğluna seslenir:
-"Getir bakayım şu karneyi!"
-"Al baba..."
Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf.
-"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz. Kız arkadaş uğruna harcadığın çiçek parasının haddi hesabı yok. Ne bu notların hali, rezil şey!"
-"Baba... O benim karnem değil ki, senin kitaplarını karıştırıyordum, birinin arasında karnelerinden birini bulmuştum..."
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı m.yusuf

TEMEL VE MAYMUN
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2007, 17:51:29 ÖS »
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllü başvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemede oldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyi bir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonra Temel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıp maymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunun görevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki hava basıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıt harcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyi besle!"

Çevrimdışı m.yusuf

KURUSUN
« Yanıtla #2 : Mayıs 22, 2007, 17:54:33 ÖS »
Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"

Çevrimdışı m.yusuf

ECZACI BABA
« Yanıtla #3 : Mayıs 22, 2007, 17:57:10 ÖS »
Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
  • Php de adım adım yol alıyor'du
-Karışık Fıkralar
« Yanıtla #4 : Ekim 02, 2008, 04:13:49 ÖÖ »
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafindaki güzelliklere bakiyormus.

"-Evrim ne güzellikler yaratiyor!" diye düsünüp mest oluyormus. Birden arkasinda kocaman bir ayi belirmis ve onu kovalamaya baslamis. Adam bütün gücüyle kaçiyormus ama her arkasina bakipta ayinin daha yaklasmis oldugunu fark ediyormus. Dakikalarca süren bir kaçisin sonunda adamin ayagi yerdeki dala takilmis, ayi adamin üzerine atlamis, pençesini kaldirmis. Tam vurmaya hazirlanirken adam "TANRIM!!!" diye bagirmis.... Bir anda zaman durmus,ayi donmus, ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir anda orman kararmis ve gökyüzünden bir isik hüzmesi adamin üzerine parlamis.Çok derinden gelen ilahi bir ses adama: Yillarca bana inanmadin, yaratilisi komik bir kazaya bagladin, sana bu durumda yardim etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymaliyim?"demis. Adam utanç içinde: "Biliyorum bunca yildan sonra dindar biri olmayi istemem haksizlik, ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demis. Ses: "Peki." diye karsilik vermis ve isik kaybolmus. Nehirtekrar akmayabaslamis. Hersey eski haline dönmüs. ayi pençesini indirmis ve ardindan iki pençesini de göge dogru çevirmis, ve konusmaya baslamis: Allahim , senin rizkinla orucumu açiyorum, hamd olsun verdigin nimetlere..
Bir bak etrafına herkes mutlu bir sen misin üzgün? Dertler türlü türlü her biri bir sürgün!Ama unutma ki ALLAH var gülsün yüzün.

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
-Karışık Fıkralar
« Yanıtla #5 : Ekim 02, 2008, 04:14:36 ÖÖ »
Bir gurup insan uçakta yolculuk ediyormuş pilot gelip uçak düşüyor demiş ama uçakta bir paraşüt eksikmiş adamın biri ben fransanın başkanıyım yaşamalıyım deyip paraşütün birini alıp atlamış başka bir adam o fransanın başkanıysa bende amerikanın başkanıyım deyip o da atlamış adamın biride ben dünyanın en zeki insanıyım demiş o da atlamış ve uçakta en son sadece bir yaşlı bir de genç adam kalmış yaşlı adam oğlum benim ayağımın biri çukurda sen atla demiş genç oğlan amca ikimizde kurtulacağız demiş yaşlı adamda nasıl olacak bu demiş genç çocukta hani o ben dünyanın en zeki insanıyım diyerek atlayan adam vardıya o benim sırt çantamı alıp atladı demiş
Bir bak etrafına herkes mutlu bir sen misin üzgün? Dertler türlü türlü her biri bir sürgün!Ama unutma ki ALLAH var gülsün yüzün.

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
-Karışık Fıkralar
« Yanıtla #6 : Ekim 02, 2008, 04:15:09 ÖÖ »
Dursun bir kıza aşık olmuş.
Aşkındandan şiir yazmış. Şiiri:

Sabahları yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
Öğlenleri yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum
Akşamları yemek yiyemiyorum Çünkü seni
düşünüyorum
Geceleri uyuyamıyorum.
Çünkü ACIM

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
-Karışık Fıkralar
« Yanıtla #7 : Ekim 02, 2008, 04:15:31 ÖÖ »
bır gün temel ve karısı fadime uçakla yolculuk yapıyormuş uçak birden sallanınca fadime yan koltukta ki temeli dürtmüş -ula temel uçak düşi demiş.Temel - düşerse düşsün babanın malimi dur demiş

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
-Karışık Fıkralar
« Yanıtla #8 : Ekim 02, 2008, 04:16:00 ÖÖ »
Cemal ile Temel askerde beraber nöbet tutarlarken, komutanları bir bakmış
Cemalin elinde bir mektup, okuyor.
- N'apıyorsunuz, demiş.
Temel:
- Sevculumden mektup celdi. Okuma yazma pilmem, Cemal okuyo pağa.
- Peki Cemal'in kulaklarındaki pamuk ne?
Temel:
- Mektubu tuymasin diye....

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
-Karışık Fıkralar
« Yanıtla #9 : Ekim 02, 2008, 04:16:24 ÖÖ »
Temel Karayolları Müdürlüğünde işe alınmıştır; görevi ise yollardaki çizgileri çekmektir. Temel’e bir kutu boya ve fırça verilir. Temel çizgileri çekmeye başlar. Bir gün amiri gelir ve çizelgeye bakar; “1. gün 500 metre, 2. gün 300 metre, 3. gün 150 metre, 4. Gün 100 metre..” “Temel”, der “her gün gittikçe tembelleşiyorsun galiba?” Temel cevap verir: “Aksine amirum daha çok çalışayrum lakin gün geçtikçe boya kutusundan daha fazla uzaklaşayrum.