UzmanWeb.Net
  ANA SAYFA   FORUM   RESİMLER   GÖRSEL DERSLER   TOPLİST   DERSLER   İLETİŞİM

Mayıs 16, 2008, 13:49:34 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Forum   Yardım Oyun Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Klansavaşları ((resimli anlatım + bilgi + [taktik((bana ait)]==puan  (Okunma Sayısı 2818 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mustid
Üye
**

İsim: Mustafa Demir
Meslek: Öğrenci-Lise

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« : Temmuz 03, 2007, 20:28:13 ÖS »
Aşağıdaki listedeki kullanıcılar bu konu için teşekkür ediyorlar!Teşekkür Et

emeğe saygı lütfen WORLD 4 e gelin Grin Grin Wink

site adı ==Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya Giriş Yapın
Türk Klansavaşları

Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya Giriş Yapın
İngiliz Klansavaşları

alman klan savaşlarının grafiklerifalan herşeyi daha güzel ama almanca olduğu için biraz acayip ben hem türk hem alman 2 sinide oynuyorum

sıra bilgilendirmede*****

Klan Savaşları iücretsiz internet gezgini oyunudur. Oyunu oynabilmen icin ek bir program yüklemen gerekmez. Nerdeyse internet baglantisi olan her bilgisayar üzerinden oynanabilir.

Klan Savaslari erken orta cagda gecer. Her oyuncu ilk basta kücük bir köy reisi olarak baslar, oyunda amac bu köyü zamanla gelistirip, büyütüp san,söhret ve güc kazanmaktir. Zamanla üretim artar, köyde yasayanlar cogalir ve de ticaret hacmi artar.

Bu arada büyüyen sadece sizin köyünüz degildir. Komsu köylerde gelismekte ve ayni sekilde onlar da ilerlemek istemektedirler. Dolayisiyla zamanla ordularin marslari ve savaslar kacinilmazdir.

Zamanla ortak hareket edebileceginiz ya da müttefik olarak bir klana girebileceginiz oyuncularla tanisacaksiniz.

Zamanla o kücük köy büyüyecek, gelisecek ve baska köyleri ele gecirecek kadar güclenecek...

Binalar

Oyunun basinda kendi köyünü gelistirmen önemli. Toplam 15 bina cesidi bulunmakla beraber oyunun basinda sana sadece 7 cesit bina veriliyor. Digerlerini yapabilmen icin ön kosul olarak baska binalari insa etmis olman gerekiyor.

Bina yapimlari belirli bir kaynak gerektiriyor( demir, kil, odun). Bunlarin üretimi oyuna bagli degilken bile, yani offline iken bile, sahip oldugun madenciler ve oduncular tarafindan saglaniyor . Bunlarin yani sira bina yapiminda calistirabilmek icin köy halkina da ihtiyacin olacak. Köy halkinin sayisini ciftlik evini gelistirerek arttirabilirsin. Binalari bir sonraki kademeye gecirmek oyunun basinda 20 dakika kadar sürer. Ancak ilerleyen kademelerle birlikte bu süre inanilmaz bir artis gösterecektir.

Teşekkür listesi şu anda boş.
« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2007, 11:20:07 ÖÖ Gönderen: mustid » Logged
mustid
Üye
**

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2007, 20:44:56 ÖS »

Diğer kullanıcılarla İlletişim

Tabi ki senin de yakininda baska oyuncular tarafindan yabanci köyler kuruluyor. Bu oyuncularla ortaklik ve iletisim "Klan Savaşları " oyununun ana temalarindan en önemlisi.Oyuna basladiktan sonra kisa süre icinde yakindaki köylerle iletisim kurmak, baska oyuncularla tanismak ve dostu düsmandan ayirmak en önemli ögelerden biri.Bunu yaptiginiz zaman cok rahatlarsiniz ve sonraki asamaya yani bir klan kurma ya da bir klana katilma asamasina gecebilirsiniz. Bu oyunda bir klan üyesi olmak hem ticaret hem savunma hem de saldiri konularinda önemli avantajlar saglamaktadir.

Ticaret

Pazar sayesinde oyun icinden direk iletisim kurmadiginiz oyuncularla da ticaret yapabilirsiniz. Satis ve alimlarinizi bu pazar üzerinden gerceklestirebilirsiniz. Bu yöntemle ihtiyacin olarak hammedeye daha hizli kavusur ve elindeki üretim fazlasi kaynaklari bu sekilde satip baska kaynaklarla degistirebilirsin

Savaşş

Klan Savaşları " icinde savaslar ve bu savaslarin sonuclari cok önemli rol oynar. Toplam 9 degisik savas birimi bulunur. Bunlari kisla, at ciftligi ve atölye binalari icinde belli bir zaman ve kaynak karsiliginda yapabilirsiniz. Savaslar köylerinde icinde gerceklesir. En önemli savas sebepleri; kaynak yagmasi, casusluk sonrasi cikan sorunlar, yoketme hirsi ve yabanci köyleri ele gecirme istegi olarak siralanabilir.

OYUNU ANLATTIK ŞİMDİİİ
****şimdiiii taktikk****

ben kendi taktiğimi anlatcam oyuna başladıım gün maden((odun,demir,kil) kasmaya başladım fırsat buldukça merkezi bina((binaların üretim hızını artırır) ve depo bastım bana göre toplam 6 kademe maden bastıktan sora ne olduu farketmez depo basçaksın tabii oyunda çiftlik die bişi var bu yapabileceğin bina ve askerdir çiftliği arttırınca asker ve bina daha çok kasabilirsin çiftlik limiti doluncada çiftlik yaptım askerde basıyordum 100 tane kılıç ustası bastım başlarda       sonra ii bi klana girdim ve arkamı kollayacak arkadaşlarım oldu ilk başlarda genellikle boş köylere saldırın ama unutmayın boş köye az askerle gitmeyin köyde asker olmaya bilir ama köy halkı vardır ve duvarı 20 olan bi köye 50 mızrakçıyla gidreseniz 30 u ölür az maden alırsınız maden basmayı ne zmn bıraktım maden basmayı tüm madenlerin kademesi 19 e geldiğinde bıraktım soraa pasoo market demirci atölyesi kışla atölye at çifliği bunlar başta kolay kasılır arker ürettiğiniz binaları genellikle 10 a geldiğinde bırakın çünkü oyunda hep aynı köyle hareket edemezsiniz başka köyler almak için akademi inşa edip misyoner yapmanız gerekmektedir bunun için merkezi bina 20+demirci atölyesi 20 +10 market gerekir marketle merkezi banayı  yaparsınız ama demirci a. için tekrar maden yapmanız gerekir zaten akademi yapınca coşçaksınız bana öle oldu şu anda world 4 teyim  10.500 puanım var yakındada 13.000 olcak yeni köy alıom daha anlatacağim çok şey var ama herkes iice bi ilerlesin yine burda hepinize yardım edebilirim ii oyunlar ii paylaşımlar
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2007, 20:47:05 ÖS Gönderen: mustid » Logged
omal
Yeni Üye
*

İsim: al ikcmza

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2007, 17:46:51 ÖS »

Wink Wink Wink Wink Wink    KARDEŞ HERŞEY İÇİN SAOL BEN TRİBALWARSTA W1 DEYİM AMA VERDİĞİN SİTE KLANSAVAŞLARININ ALMANCASI DEİL İNGİLİZCESİ

AdmiN tarafından düzeltildi.
-------------------------
« Son Düzenleme: Temmuz 09, 2007, 19:40:00 ÖS Gönderen: AdmiN » Logged
mustid
Üye
**

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #3 : Eylül 23, 2007, 09:17:31 ÖÖ »

çok muhteşem oyun beklerim world 4 e 38bin puanım
karmaskesi_59
Yeni Üye
*

İsim: RAMAZAN ECE
Meslek: Öğrenci-İlköğ.

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #4 : Nisan 20, 2008, 15:44:09 ÖS »

arkadaşlar ya bune oynamayın bence 1000 puan en yüsek puan Cheesy
srdrtzgl
Üye
**

İsim: Serdar
Meslek: Öğrenci-İlköğ.

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #5 : Nisan 29, 2008, 19:58:47 ÖS »

bende oynuyorum w8 de önce 1800 puanlı köyüm sonra 2500 puanlık köyüm alındı şu anda intikam için oynuyorum

w1 de ise 3000 küsürlü puanlı köyüm alındı ondada intikam için oynuyorum şuan ikisinde de 300 küsür puanım
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: