|
|
arkadaşlar bu oyunda klavyedeki hızınızı ölçebilirsiniz.. ekranda gördüğünüz kayan harflere ne kadar hızlı basarsanız o kadar iyi puan alıyorsunuz...Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınTikla "Bu Konuya Teşekkür Edenler": burajan, birdua, AdmiN, tttane, qbilay, uzmandost, jarni, Yasin_0023
|
|
|
|
|
|
Eger Bir Gun Dunyaya Ait Cok Buyuk Bir Derdin Olursa, Rabb'ine Dönüp '' Benim Büyük Bir Derdim Var'' Deme! Derdine Dönüp '' BENIM COK BÜYÜK BIR RABB'IM VAR!'' De!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2007, 01:18:01 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
İzzet-i nefis meselesi oldu. İlk 200e giremedim. Bu yuarı sıralara çıkanlar kaç parmakla yazıyorlar şaştım. Bende on parmak yetmedi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2007, 01:29:15 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Ben zaten 10 parmak kullanmıyorum ama normalde iyi yazardık demekki sıraya giremediğime göre yazamadık oluyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2007, 21:38:22 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Gecmis olsun beyler (ahhahahaha)
|
|
|
|
|
|
Eger Bir Gun Dunyaya Ait Cok Buyuk Bir Derdin Olursa, Rabb'ine Dönüp '' Benim Büyük Bir Derdim Var'' Deme! Derdine Dönüp '' BENIM COK BÜYÜK BIR RABB'IM VAR!'' De!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 13, 2007, 00:59:10 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Ablacım sen dur ben bunu yazın takla attırırım, şükretsin bu aralar işim başımdan aşkın onunla uğraşamıyorum ama söz o listeye adımı yazdıracağım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 15, 2007, 22:25:36 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Ablacım sen dur ben bunu yazın takla attırırım, şükretsin bu aralar işim başımdan aşkın onunla uğraşamıyorum ama söz o listeye adımı yazdıracağım  hahaah insallah canim insallah, senin icin dua edecegim.. Hadi bol sans diliyorum sana.. ahhaah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 29, 2007, 11:10:17 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
86 aldım nasıl? Ben vasat diye düşünüyorum. 
|
|
|
|
|
|
_-\\ /\/\ERTASLA/\/ //-_
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 31, 2007, 13:55:32 ÖS » |
Teşekkür Et
|
500 YAPTIM AMA SONRA DEDİMKİ KAFADAN BASARSAM BELKİ GEÇERİM PUAN DÜŞÜYOMUŞ 0 OLDUM 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2007, 16:05:42 ÖS Gönderen: AdmiN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2007, 12:15:53 ÖS » |
Teşekkür Et
|
327 yaptım asp saolsun  Alıştık artık klavyemize de önemli olan bakmadan yazmak yoksa asp yazarken hata çıkarsa bir daha o hatayı bulamiosun  Bu arada 327 nasıl ? : ( daha devam etcaktı da bir harfi yanlış gördüm patladı 
|
|
|
|
|
|
Evde inşaat var! / OFFLINE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 01, 2007, 12:57:31 ÖS » |
Teşekkür Et
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 07, 2008, 16:16:41 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Yok ben açıklamak bile istemiyorum.. 
|
|