UzmanWeb.Net
  ANA SAYFA   FORUM   RESİMLER   GÖRSEL DERSLER   TOPLİST   DERSLER   İLETİŞİM

Mayıs 16, 2008, 11:02:37 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Forum   Yardım Oyun Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Knight Online Paylaşım Konusu(GÜNCELLENDİ 1478)  (Okunma Sayısı 1280 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yunus Emre
Moderatör
*

İsim: Yunus Emre
Meslek: Öğrenci-Lise

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« : Mayıs 17, 2007, 15:10:08 ÖS »
Aşağıdaki listedeki kullanıcılar bu konu için teşekkür ediyorlar!Teşekkür Et

Arkadaşlar baktım ki sitede hiç knight online ile ilgili bir konu dahi yok bende açayım dedim.Bazı forumlarda knight online bölümü diğerlerine göre bayağı hit topluyodu yani insanlar birşeyler arıyor dedim artık uzmanweb e girdiğinizde de knight online ile ilgili paylaşımları paylaşabiliriz.Ancak küçük bir alan olduğu için yapılan paylaşımları tek mesajı değiştirmek olarak yapalım örneğin hemen 2 paylaşım.

1478 Haven fire (TİANKO) 10 GÜN BEDAVA (YENİLENDİ)

+ delos( her servardan delosa gıdebılme)
+ non pre (premıumsuz gırıs acma / kapama)
+ xtrap fix (yenı antı xtrap)
+ mounster lıst (ıstedıgınız canavara vurun ıstedıgınıze vurmayın yanınıza ne cekerlerse ceksınler olmeyın)
+item lıst (kekurı rıng vb durmek ıcın super bı eklentı tek yapmanız gereken ıtemı secmek)

Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya Giriş Yapın

SINIRSIZ BUG  ekleyen="asdadasdasd"

bildiğiniz gibi bir party de en fazla x7 bug oluyur ama siz istediniz kadar party e girebilir siniz biraz uraş gerekiyor ama yapabilirseniz x 1000 e kadar çıkar bu

öncelik le ark party kuruyor ve adam ları alıyor işte bildiniz şekilde x6 a kadar geliyor sunuz ama asla confrm demeyin x6 da kalsın şimdi size exp ler 6 6 geliyor dimi şimdi başka bir ark ınız başka bir party kuruyor ve size parry atıyor oto partyy açık ve hop siz o party e de girdiniz bu sayede x7 oldu bile şimdi aynı normal o da x6 a kadar getiriyor ve böle böle başka bir ark ınız size party atacak ama asla kabul etmeyecek siniz taki yeter dediniz yere kadar

alıntı değildir denedik oldu ben bu yöntemle bugda yapıyorum fazla party lere de giriyorum mesela koxp party war slot u almaya çalışıolar 2 3 party e birden girebilir siniz bug suz 3 3 3 gelir exp ler

andream da da olabiliyor bu yöntem ancak asla kabul etmeyin eğer tüm party lerden çıkmak isterseniz maradon a gidin yeter li olacaktır

not : siz ilk party den sonra girdiğiniz party leri göremessiniz ama party den yazılanları görürüsünüz (tüm girdiklerinizi )

"Bu Konuya Teşekkür Edenler":
kazulet_54
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2007, 16:08:10 ÖS Gönderen: Yunus Emre » Logged

-- KURT COBAIN --
Last Days / Death to birth
nabukednessar
Yeni Üye
*

İsim: gürhan sığırtmaç

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2007, 21:38:08 ÖS »

Ben senin söylediğin gibi yaptım ve 1472 pathcını indirdim.pathc winrar dosyasının içinde geliyor.onu açtıktan sonra senin talimatlarına uydum fakat knight online exe de bi virüs var herhalde açmıyo/yüklenmiyo.napmam gerek?Lütfen yardım edin
By.Dr.Dizyy
Moderatör
*

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2007, 23:13:46 ÖS »

Sevgili Yunus Emre online oyunlar kısmına bu oyun hakkında bilgi verimisin

Uzunn bi ara...
Yunus Emre
Moderatör
*

İsim: Yunus Emre

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #3 : Mayıs 22, 2007, 19:27:55 ÖS »

Tabi neo abi oyunlar kısmından gerekli tanıtımını yaparım oyunun : )

nabukednessar :
   İndirdiğin dosya 1472'mi patch mi bundan emin ol eğer 1472 ise zaten açılmaması gerekiyor baştan daha açık bir dille anlatayım x-trap ı aşağıda yazdığım hamleleri uygula.
     1) Tüm prog. /knight online/options'tan  sağ üstteki paketi 1472'ye ayarla son pakete kadar güncellesin.
     2) ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/  buradan patch1472 yi kopyala
     3) dosyayı programfiles  knight online klasörüne kopyala (winrar açılmamış halde duruyo)
     4)Orjinal yani knightonline klasöründe bulunan knightonline.exe 'yi  kes de knightmovie ye yapıştır.
     5)indirdiğin Winrar lı dosyayı sağ click le buraya çıkart (extra here) de.
     6)Demişmesini soracak tümüne evet de.
     7)Oraya bir tane knightonline exe gelcek tıkla.
     8)Altta X-trap açılacak ve bişi yüklicek sonra kapanacak yani oyuna girmicek.
     9)Sonra knightmovie yapıştırdığın knightonline.exe 'yi  kes, programfiles/knightonline klasörüne kopyala
     10)Değişsinmi diyecek evet de
     11)Başka hiçbirşeye girmeden programfiles/knightonline daki launcher.exe  ye gir.

Oyun başarılı bir şekilde dene eğer hala aynı hatayı veriyorsa bu knightonline'dan kaynaklanıyodur ki 2 saate kalmaz düzelir.

Şu virüs olayına gelince şunu belirteyim , indirdiğin dosya knightonline 'ın resmi web sitesinden indirilir. Yani Dünya'da milyonlarca bu oyunu seven insan var virüslü bir dosya olsa bilgilerine veya bilgisayarına zarar veremez eğer knight online ekibi bunu ister ise sen o dosyayı indirmeden oyun yasaklanır vs. bişiler olur.

-- KURT COBAIN --
Last Days / Death to birth
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: