Tabi neo abi oyunlar kısmından gerekli tanıtımını yaparım oyunun : )
nabukednessar :
İndirdiğin dosya 1472'mi patch mi bundan emin ol eğer 1472 ise zaten açılmaması gerekiyor baştan daha açık bir dille anlatayım x-trap ı aşağıda yazdığım hamleleri uygula.
1) Tüm prog. /knight online/options'tan sağ üstteki paketi 1472'ye ayarla son pakete kadar güncellesin.
2)
ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ buradan patch1472 yi kopyala
3) dosyayı programfiles knight online klasörüne kopyala (winrar açılmamış halde duruyo)
4)Orjinal yani knightonline klasöründe bulunan knightonline.exe 'yi kes de knightmovie ye yapıştır.
5)indirdiğin Winrar lı dosyayı sağ click le buraya çıkart (extra here) de.
6)Demişmesini soracak tümüne evet de.
7)Oraya bir tane knightonline exe gelcek tıkla.
8)Altta X-trap açılacak ve bişi yüklicek sonra kapanacak yani oyuna girmicek.
9)Sonra knightmovie yapıştırdığın knightonline.exe 'yi kes, programfiles/knightonline klasörüne kopyala
10)Değişsinmi diyecek evet de
11)Başka hiçbirşeye girmeden programfiles/knightonline daki launcher.exe ye gir.
Oyun başarılı bir şekilde dene eğer hala aynı hatayı veriyorsa bu knightonline'dan kaynaklanıyodur ki 2 saate kalmaz düzelir.
Şu virüs olayına gelince şunu belirteyim , indirdiğin dosya knightonline 'ın resmi web sitesinden indirilir. Yani Dünya'da milyonlarca bu oyunu seven insan var virüslü bir dosya olsa bilgilerine veya bilgisayarına zarar veremez eğer knight online ekibi bunu ister ise sen o dosyayı indirmeden oyun yasaklanır vs. bişiler olur.