Gönderen Konu: lutfen yardim  (Okunma sayısı 1999 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı isabey

• Moderatör
  • *
    • isabey koyu
lutfen yardim
« : Şubat 24, 2009, 00:56:08 ÖÖ »
merhaba arkadaslar
www.isabeykoyu.com
degisek tema yukledigimde site yazilari dagiliyor bazi ornek anasayfa yazii beyaz forum giri beyaz bazi.. beyaz temalarda fazla belli deyil renkli temalarda sorun veriyor  ayni temayi baska sitelere yukluyorum renkler mukembel cikiyor ben site yukleyince yazilar degisiyor ccs kodlarinda kaynaklaniyor saniyorum dun 2 kere c surumu portali mkportal ustune yukledim ama malesef sorun giderilmedi simdi istedigim portali silip yeniden yukleyim 0 dan kurmak istiyorum bu portalda resimlerim  haberlerim toplist vede dowladin bilgilerimi kaybetmek istemiyorum nasil olcak sildigimizde 0 portla yukleyince bilgiler kayboluyor nasil cozum sunabilirsiniz saygilar
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı isabey

• Moderatör
  • *
    • isabey koyu
-lutfen yardim .....cozuldu
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2009, 00:58:55 ÖÖ »
ayni tema diger sitemde sorunsuz calisiyor

« Son Düzenleme: Şubat 27, 2009, 14:42:43 ÖS Gönderen: isabey »

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-lutfen yardim
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2009, 19:10:38 ÖS »
Bilgileri kaybetmeden siteyi sıfırdan kurmak istiyorsan, tüm dosyaları (conf_mk.php ve cache klasörü hariç) silip yeni sürüm ve tema dosyalarını yüklemek.Bilgiler aynı kalacak fakat dosyalar sıfırlanmış olacaktır.
Yukarıdaki resimlerde görülen fark, tıklanmış yazı rengidir.Diğer yazılar vs. benzer. Temanın style.css dosyasında hyperlink styles ile form styles yazılarının arasındaki kodları düzenleyeceksin.O beyaz renk tıklanmış renk sanırım. Yani visited kodu ile başlayanlar.Ordaki renk değerini active renk değerindekilerle değiştirince aynı renk olur.Ordaki renk kodlarıyla biraz oynayarak istediğin sonucu elde edebilirsin.

Çevrimdışı Tilsimli

• PortalTema
  • Moderatör
  • *
    • PortalTema.Com Mkportal Tema Tasarım
-lutfen yardim
« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2009, 00:46:43 ÖÖ »
Temada bir sorun yok sitenizin versiyonuna uyumsuz portalınızda sorun var diğerinde sorunsuz çalışan bir tema burdada aynı şekilde çalışması gerekir.
Mkportal Temaları

http://www.portaltema.com

Çevrimdışı isabey

• Moderatör
  • *
    • isabey koyu
-lutfen yardim
« Yanıtla #4 : Şubat 25, 2009, 01:11:35 ÖÖ »
Bilgileri kaybetmeden siteyi sıfırdan kurmak istiyorsan, tüm dosyaları (conf_mk.php ve cache klasörü hariç) silip yeni sürüm ve tema dosyalarını yüklemek.Bilgiler aynı kalacak fakat dosyalar sıfırlanmış olacaktır.
Yukarıdaki resimlerde görülen fark, tıklanmış yazı rengidir.Diğer yazılar vs. benzer. Temanın style.css dosyasında hyperlink styles ile form styles yazılarının arasındaki kodları düzenleyeceksin.O beyaz renk tıklanmış renk sanırım. Yani visited kodu ile başlayanlar.Ordaki renk değerini active renk değerindekilerle değiştirince aynı renk olur.Ordaki renk kodlarıyla biraz oynayarak istediğin sonucu elde edebilirsin.

hocam emin olmak istedim yapmis oldugum sayfalar toplist , resimler ,videolar, haberler, bilgileri kaybetmeden 0 lamak istiyorum portali (conf_mk.php ve cache klasörü hariç)  diger butun dosyalari silmelimiyim ornegin sitedeki resimleridemi  /modules/ kilasoru ??

Çevrimdışı Tilsimli

• PortalTema
  • Moderatör
  • *
-lutfen yardim
« Yanıtla #5 : Şubat 25, 2009, 01:26:55 ÖÖ »
conf_mk.php yedekle diğerlerin hepsinin üstüne yazdır ve değiştir dersede değiştir işlem sonundada  conf_mk.php  geri yükle tamamdır.
Mkportal Temaları

Çevrimdışı isabey

• Moderatör
  • *
    • isabey koyu
-lutfen yardim
« Yanıtla #6 : Şubat 25, 2009, 01:38:58 ÖÖ »
3 kez uzerine yazdirdim olmuyor olmuyor yapdim olmuyor olmuyor

Çevrimdışı Tilsimli

• PortalTema
  • Moderatör
  • *
-lutfen yardim
« Yanıtla #7 : Şubat 25, 2009, 02:43:23 ÖÖ »
işlemi yaptıkdan sonra en son www.siten.com/mkportal/upgrades/index.php  olarak çalıştır dene
Mkportal Temaları

Çevrimdışı Tilsimli

• PortalTema
  • Moderatör
  • *
-lutfen yardim
« Yanıtla #8 : Şubat 25, 2009, 15:58:46 ÖS »
Bazı hostlar temanızın adında büyük harfler varsa desteklemezler  temanızın ismini hepsini küçük harfle değişip tekrar deneyin..
Mkportal Temaları

Çevrimdışı isabey

• Moderatör
  • *
    • isabey koyu
-lutfen yardim
« Yanıtla #9 : Şubat 26, 2009, 14:13:12 ÖS »
olmuyor tilsimli denedim

..........
hocam emin olmak istedim yapmis oldugum sayfalar toplist , resimler ,videolar, haberler, bilgileri kaybetmeden 0 lamak istiyorum portali (conf_mk.php ve cache klasörü hariç)  diger butun dosyalari silmelimiyim ornegin sitedeki resimleridemi  /modules/ kilasoru ??