Gönderen Konu: Macromedia Dreamweaver 8 Sorunlar Yaşıyorum Acil Yardım  (Okunma sayısı 733 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeagLe

Macromedia Dreamweaver 8 Sorunlar Yaşıyorum Acil Yardım
« : Mayıs 31, 2011, 16:45:11 ÖS »
Alıntı yapılan: DeagLe19;941337
Merhaba Öncellikle Slayt Yapmak İstiyorum denediğim yöntemi sizlerle paylaşıyorum Ekle > Medya > Resim Göstericisi ni tıklayıp açtım sağ taraftaki bölümden img url den resimleri ekledim ama slaytım olmadı nerde yanlış yaptım birde ben şöyle bir slayt istiyorum resmini aşağıya koyuyorum yüklediğim resimlerede link vere biliyormuyuz ?

Diğer Sorumda Macromedia fireworks aracılığıyla şablon tasarladım.Dreamweaver a attım şablonu ortaladım aynı şekilde sayfa olusturdum onuda ortaladım şablonu sabıtledım dıgerınıde yazı yaza bılmek için
editable region yaptım ön izleme yaptım hiçbir sorun yok ama sayfaya resim yada yazı attımmı yazı yazdıgım bolum 1 santım sağtarafa kayıyor çok acil çözüm lazım bir diyer sorumda.Ben ana sayfaya bir kaç resim atıp o resimleri siteye giren slayt halındekı resımlere ileri geri alıp bakmalarını istiyorum resmede yonlendırme vermek ıstıyorum acıl yardım lutfen ilgili arkadaşlara duyrulur.

YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLURUM TEŞEKKÜRLER...
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı PCodemaster

-Macromedia Dreamweaver 8 Sorunlar Yaşıyorum Acil Yardım
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2011, 00:34:44 ÖÖ »
Merhaba Sn. DeagLe,
Fireworksta yaptığın sayfayı direkt dw a attığın zaman resimsiz div tabloları içerisinde düzgün görünür normaldir ama resim eklediğinde div lerin dışında tablo olmadığı için dağılır. Sorunun çözümü için oluşturduğun galeriyi tablo içine al sabit yükseklik ve genişlik belirt, sonra bak bakalım olmuş mu :)
Olmamışsa çalışmanı paylaş bakalım :)
Hadi kolay gelsin...
...sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ,ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐS

Çevrimdışı DeagLe

-Macromedia Dreamweaver 8 Sorunlar Yaşıyorum Acil Yardım
« Yanıtla #2 : Haziran 02, 2011, 13:59:59 ÖS »
hocam çok sağol birde diğer soruma cevap verirsen beni çok buyuk bır dertten kurtarırsın dedıklerını yapıpı sana mutlaka haber verıcem tesekkurederım