Gönderen Konu: Macromedia Flash 8 Lütfen Yardımcı olun !  (Okunma sayısı 1579 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sweeet

Macromedia Flash 8 Lütfen Yardımcı olun !
« : Ağustos 01, 2010, 02:03:12 ÖÖ »
merhabalar ben Macromedia Flash 8 ile bir site düzenliyorum web sitesi sıkıştırılmış olarak rapid'de attım direk linktir tıklayın direk indirin

http://rapidshare.com/files/410275123/flash1.rar

Benim bu sitede bir sıkıntım web sayfasında resimler bölümünde 10 adet resim var bu resimleri Flas1 klasörünün içindeki 25364_gall_1_1'den başalyıp 25364_gall_1_10 gösteriyor  :no

sizden ricam bu fotoğraflar 10 ile sınırlı değilde sınırsız olması için bana yardımcı olurmusunuz çok zor durumdayım.  :no

Mümkünse nerelerde ne değişikliği yaptığınızı anlatırsanız çok sevinirim sizlerden umarım işime yarayacak çok şeyler öğrenirim
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Macromedia Flash 8 Lütfen Yardımcı olun !
« Yanıtla #1 : Ağustos 01, 2010, 13:21:51 ÖS »
25364_main.xml içinde galeri resimleri var.Bu dosyası not defteri ile açıp, resim adreslerinin olduğu satır sayısını istediğiniz kadar artrırabilirsiniz.

Çevrimdışı sweeet

« Yanıtla #2 : Ağustos 01, 2010, 16:52:27 ÖS »
:D  ;D yaa üstad ben bu kadar aradımğım şey burdamıymış yaaawwww çok sağol ben dediğini yaptım sadece al tarafdaki yere linki atıyor ama animasyonda istediğim resmi nasıl getirecemğim :D  :ag

Çevrimdışı sweeet

« Yanıtla #3 : Ağustos 01, 2010, 23:40:00 ÖS »
çok teşekkür ederim bir önceki sorunumu çözdüm çok sağol bir sorum daha olacak web sitesi içerindeki iletişim bölümündeki yeri nasıl aktif hale getirebilirim tabloyu dolduracak ve gönder dediğinde benim istediğim yere e-mail atacak bunu nasıl yapabilirim flash 8 eğitim dökümanları ve videolarını inceledim ama pek aradığım bir şey bulamadım açıkcası.

yardımcı olursanız sevinirim  :'4

yardımlarınız için çok teşekkür ederim  ;D

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #4 : Ağustos 02, 2010, 10:20:58 ÖÖ »
Ordaki form .php uzantılı olduğu için bilgisayarda çalışmaz.Siteyi internete yükledikten sonra iletişim bölümünü denemelisin.

25364-form03configuration.xml  ve 25364-form09configuration.xml  dosyalarını düzenleyip içindeki mail adresini kendi adresinle değiştirmelisin.

Çevrimdışı sweeet

« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2010, 01:10:15 ÖÖ »
hocam sizin değiniz gibi yaptım 03 ve 09 'daki xml içeirisndeki mail kendi e-mail'im ile değiştirdim ama olmadı hatta web sitesini şu an yayına soktum denemek için bir incelerseniz sevinirim bir kaç tane hata buldum kendimce onularda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

:'4www.msem.gov.tr :'4 :sr :hp

1 - Hata baştada bahsettiğim gibi istenilen bilgiler e-mail olarak gelmiyor 2 yer var 1 iletşimdeki tablonun gelmesi gerek birde alt menude Franchising linkindeki tablo istediğim e-mail'e gitmesi gerek.

2 - resimler gelmiyor klasörün içindeki resimleri tek tek işledim xml içerisine klasörün içinde aldı fakat hosting'e attıktan sonra gelmiyor resimer menusunden de anlaşıldığı gibi .

3- menu bölümündeki yazıların üzerine geldiğinde bazı ları normal duruyor bazıları hareket ediyor tohaf oluyor.
ve önemli bir nokta bu menünü üzerine geldiğinde yanatafa küçük bir kutu çıkacak üzerine geldiği ürünü görüntülü tanıtacak .

hocam bir kaç kitapçığa baktım biraz araştırdım ama kayde değer bir şey bulamadım. lütfen beni bu ızdıraptan kurtarırımısınız.

şimden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

herkese iyi çalışmalar.

Çevrimdışı sweeet

« Yanıtla #6 : Ağustos 03, 2010, 22:18:13 ÖS »
arkadaşlar lütfen yardım edin araştırıyorum ama bir ilerleme alamayıroum bir önceki yazımda sıkıntımı açıkladım lütfen yardımcı lütfen  :hp   :hp :sr   :'4

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #7 : Ağustos 04, 2010, 13:14:21 ÖS »
Küçük resimleri diğerleri gibi oval olarak kesip png olarak kaydet ve varolan resimlerin isimleriyle değiştir.Büyük resmi de diğerleriyle aynı boyda kesip jpg olarak diğerleri gibi aynı isimde kaydet.Ben denediğimde bilgisayarda çalıştı.Belki isimlendirmede hata yapmış olabilirsin.

İletişim kısmını ben de anlamadım.Gönder düğmesinin adını Gonder olarak değiştirip bi dene.Belki Türkçe karakterden dolayı hata vermiş olabilir.

Çevrimdışı sweeet

« Yanıtla #8 : Ağustos 04, 2010, 14:57:06 ÖS »
üstad klasörün içerisi bu şekilde 2 farklı resim formatı var küçük olanlar png uzantılı 90x80 ebatlarında bu dosya ismi 25364_s_pic01 olarak tanıyor büyük resmleri ise jpg formatında 527x392 ebatlarında onun ayarını yapılmış vaziyette onunda 25364_gall_1_1 olarak tanıyor buisimleri pic01 bastığımda gall_1_1 gösteriyor. ama web attığımda bunu yapamadım

gönder butonu ile ilgili sıkıntıyı senin değin gibi çözmeye çalışacağım

üsta bu işler anlayan pek kişi yok Admin senden başka yardım eden yok yaaa

şu işi bir çözeyimde rahatlayayım yaaaww  :hp  :no  :sr

Seo4Smf Tagleri: