Gönderen Konu: Mail adresinizin alanı sınırsız olsun ister misiniz?  (Okunma sayısı 1592 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GozyaSi

• Haber Editörü
  • Süper Moderatör
  • *
  • Insan Inandigi Gibi Yasar, Yasadigi Gibi Ölür
Mail adresinizin alanı sınırsız olsun ister misiniz?
« : Mart 29, 2007, 23:07:11 ÖS »
Yahoo Mail'den herkese sınırsız alan..
Rakipleri 2GB civarında depolama alanı sunarken, Yahoo Mail'de herkese limitsiz alan verilecek.Yaptığı açıklamayla Yahoo herkesi şaşırttı ve e-posta dünyasında yeni bir rekabetin sinyalini verdi. Buna göre tüm Yahoo Mail kullanıcılarının sınırsız bir hesabı olacak.

Çeyrek milyar kullanıcıya hizmet veren serviste kullanıcılar sınırsız e-posta depolama alanları sayesinde fotoğraf, müzik veya video dosyaları gibi çok yer tutan içeriği diledikleri boyda eklenti olarak gönderme şansı da yakalayabilecekler.

Microsoft kullanıcılarına 2GB, Google ise Gmail üzerinde 2.8GB'lık depolama alanı sunarken Yahoo'nun daha önce 1GB olan sınırlarını kaldırması ise ortalığı kızıştıracak gibi görünüyor. Yeni uygulamaya Mayıs ayı başında geçilecek.

Kaynak:Chip

Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Eger Bir Gun Dunyaya Ait Cok Buyuk Bir Derdin Olursa, Rabbi'ne Dönüp
''Benim Büyük Bir Derdim Var''
Deme!

Derdine Dönüp 
''BENIM COK BÜYÜK BIR RABB 'IM VAR!''
De!

Çevrimdışı Dinç

• Süper Moderatör
  • *
  • Eskiden sadakate inanırdım. Şimdi ASİ olmuşum.
-Mail adresinizin alanı sınırsız olsun ister misiniz?
« Yanıtla #1 : Mart 30, 2007, 01:35:36 ÖÖ »
Ben daha gmail'in 300 MB'sini bile dolduramadım. Aslında bu biraz palavra. Onlar da biliyor hiçkimsenin sınırsız e-posta hizmetine ihtiyacı olmadığını. Düşünsenize dünyadaki bütün kullanıcılar sınırsız e-postaya ihtiyaç duyacak olsa bu yükü hangi sunucuya yükleyebilirler? Dahası ben kullanıcı olarak sunucu kapasitesini felan takmam aldığım hizmete bakarım derim ve adamlara analarından emdiği sütü kusturana kadar uğraşırım :) Şimdi boşuboşuna yahoo ile polemiğe girmeye gerek yok. Benim sınırsız e-postaya ihtiyacım yok onların da bunu karşılamaya yetecek sistemleri yok. Delikanlı gibi biz bu işi reklam için yapıyoruz desinler anlaşalım.

Saat 2,34 ve ben bu saatten sonra daha normal yorumlar yazamıyorum. Herkese iyi geceler. Dualarınızı eksik etmeyin ben yine haftasonu sınavda olacağım. Söz bu sene mezun olursam uzmanweb'de daha çok konuya imza atacağım :)

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #2 : Mart 30, 2007, 08:46:36 ÖÖ »
Web için sınırsız alan mantığına benzedi bu da.Adı sınırsızdır ama sen sadece bir kısmını kullanırsın.

Çevrimiçi burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
« Yanıtla #3 : Mart 30, 2007, 09:07:27 ÖÖ »
Sınırsız mantığı hiçbir zaman yoktur. Bir başka konuda da yazmıştım. Sınırsız değildir.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.