Gönderen Konu: Markum.NeT --- Ne kadar iyi ne kadar kötü lütfen girin  (Okunma sayısı 6500 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GateSXraY

• Türk'sen övün, değilsen itaat et!
    • Webdetek.NeT - Bilgi ve Paylaşımın Doruğa Ulaştığı Site
-Markum.NeT --- Ne kadar iyi ne kadar kötü lütfen girin
« Yanıtla #10 : Temmuz 20, 2007, 14:49:36 ÖS »
hostbul.com a bakarsak hiç host alamayacağız demektir. 1 kişi farklı isimlerde  10 tane yorum yazıyor bir firma ötekini karalamaya çalışıyor... Kime inanacağız ki?
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı barisurun

« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2007, 21:50:19 ÖS »
Arkadaşım Bana Gel Derim Daha Uygun Fiyatlar ve Daha Fazla Limit Derim. İster Windows Tr 1gbit İster Linux Almanya 48 mbit Hızında Düzcede Bir Radyo Sitesinin Forumunu Barındırıyom Hemen Hemen 250 Ziyaretçisi var 10 gb trafik yetmiyor.

Çevrimdışı akkoc

• Siirhane.com
« Yanıtla #12 : Temmuz 28, 2007, 23:34:36 ÖS »
trafiği gerçekten çok az gerçi az geldiği durumlarda mecbur sorunu ortadan kaldırmak adına bazı tölaranslar gösteriyorlar 10 ytl daha ver adam gibi trafik alırısın...

Çevrimdışı rmznklc

« Yanıtla #13 : Temmuz 29, 2007, 16:04:33 ÖS »
markum sağlamdır.. sadecehosting.com da saglamdır. ikisiyle çalışıyorum ikisi de iyi. doruk.net ve dol.com.tr kötü pahalı olmasına ragmen hizmet yok. şahsi görüşüm tabi ki bu.

Çevrimdışı mkeles84

« Yanıtla #14 : Mart 12, 2008, 19:41:10 ÖS »
markum.net iyidir, ben de kullanıyorum.

Çevrimdışı bycartel

« Yanıtla #15 : Mayıs 20, 2008, 00:08:35 ÖÖ »
konu açılalı ne kadar oldu bakmadım ama yinede yorumumu yazmak istedim markum.net iyi bir firma arkadaş 1 yıllık şu kadar diye yazmış ama unutmamak gerekir 1 yıldan sonra görürsün fiyatları :) ayrıca hosting in Türkiyede olup olmadığını kontrol et eğer yurtdışında ise bana göre cok pahallı derim hem destek bakımından yurtdışı hostinglerde verim alamazsın ama Türkiyedeki hostinglerden anında yanıt verilir hata oluşursa düzeltilir

Çevrimdışı esra-ekalite

« Yanıtla #16 : Temmuz 22, 2008, 17:16:05 ÖS »
önerebilecegim hosting firması
burda!

Çevrimdışı Markumzede

« Yanıtla #17 : Ekim 18, 2008, 13:10:13 ÖS »
Benim Msndeki Bir Arkadasıma Sordum Kendisinin Şirketi war . Kampanya Dahilinde Yanlız Belirtmek İsterim ;)
Kardeş ne şikayetin varsa açıkça dersen daha iyi olurdu ama ben sıkıntımı söyleyeyim herkes ona göre değerlendirsin.Resmi bir kurumun web sitesiyle ilgileniyorum sunucumuz malum markum.net webmaster arkadaşla haftanın en az 2 günü kavga ediyorduk sıkıntı kodlamadan zannediyordum. fakat 2 aylık sitenin hafta da 2 veya 3 defa sorun verdiğinden ve idari amirimin beni bundan dolayı suçlamasından dolayı markum'a telefon açtım "abi hallediriz ya dediler" düşündüm herhalde sıkıntı olmaz dedim fakat yanılmışım 3 gün geçti saat 19.00 civarında site komple kapandı  markum'a busefer tekrar mail attım site en az 2-3 saat kapalı kaldı ve bu en az 8 -10 seferdir oluyor .Aslında suç Webmaster arkadaşın bu sunucuyu o kadar övdü ki...sorunlar devam ederse Markum ' dava açmayı düşünüyoruz  saygılar...
« Son Düzenleme: Ekim 18, 2008, 13:16:35 ÖS Gönderen: Markumzede »

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #18 : Ekim 18, 2008, 14:04:49 ÖS »
Sunucu hizmeti verip te burda tanıtımını yapanlar oluyor.UzmanWeb olarak herkese eşit imkan vermek için tanıtımlara karışmıyorum.Fakat şu unutulmamalıdır.Her hosting firması her siteyi aynı şekilde barındıramaz.En iyi referans o firmayı kullanan sitelerdir.Hosting alınacak site mutlaka büyük bir firma olsun.Çünkü ilerde hosting ve domain aldığınız sunucu kapanırsa hem domain adınız gider hem de web alanınız.

Çevrimdışı MustafaAYGUN

« Yanıtla #19 : Mart 25, 2009, 23:53:58 ÖS »
www.dersimizturkce.gen.tr 'ye markum.net'ten hosting aldım, oldukça da memnunum. 24 saat ulaşabiliyorsun. Bayramlarda bile... Ara sıra teknik sorunlar çıkabiliyor ama onun da çıkmadığı yer olmaz zaten...
Türkçe Dersi Kaynak ve Paylaşım Sitesi http://www.dersimizturkce.gen.tr