Gönderen Konu: martkoyu.net açık ve net..  (Okunma sayısı 2845 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet1976

• Ziyaretçi
martkoyu.net açık ve net..
« : Mart 31, 2007, 16:28:55 ÖS »
Site adresi: http://www.martkoyu.net
Sitenin kuruluş tarihi: Şubat 2007
Sitenin kuruluş amacı: Amacımız Köyünden,yakınlarından gelenek ve göreneklerinden,İnançlarından uzaklaşmakta olan ve bunlara özlem duyanların belki bu özlemlerini bir nebzede olsa gidermek ve hatta bir adım daha ötesi bunları eyleme geçirmek için çalışmak ve bunu bir parçası olmaktır. Bunda hiç şüphe yok sizlerin değerli katkıları ile amacımıza bir adım daha yakınız...Karşımıza çıkan her kavşağa gözü kapalı girmeden, kucağını derinlemesine açan kişilere burun kıvırmadan, sırtını dönen, belki sırtımızdan vuranlara öfke beslemeden ve kini hasat etmeden, yanımıza gelenlerin niyetinden kuşku etmeden, ben buyum diyenlerin kimliğinden şüphe etmeden, dostumuzu ve dostluğumuzu sorgulamadan çıktık yola. Bu siteyi kurmaktaki Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanına dağılmış MART köylüleri sanal ortamda da olsa buluşturmak, tanışmayanları tanıştırmak ve kaynaştırmaktır. Sizlerin de desteğiyle güzel köyümüz gibi güzel de bir sitemiz olacak. Kısacası Sanal MART KÖYÜ'ne hoşgeldiniz.

Sitenin verdiği hizmet: Fotoğraf ve bilgi paylaşımı, tanışmak kaynaşmak, kaynaştırmak
Sitenin altyapısı: php
Site ile ilgili yapımcı yorumu: Sitenin tasarımını tamamen amatörce deneme yanılma yöntemiyle, burdan ve diğer paylaşım forumlarındaki çok değerli arkadaşlarımızın yardımları ile  yaptım.Köylülerimizin kilometrelerce uzaklıktan birbirleriyle iletişim kurabilmeleri ve yeni nesillerimizin büyüklerinin doğup büyüdükleri köylerini birazda olsa tanımalarına yardımcı olabilmektir.

Sloganımız www.martkoyu.net her şey açık ve yeterince net...

bizim sitemizide değerlendirirseniz sevinirim. zaman ayırdığınız için teşekkürler  :"3
« Son Düzenleme: Mart 31, 2007, 21:48:46 ÖS Gönderen: ahmet1976 »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimiçi burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-martkoyu.net açık ve net..
« Yanıtla #1 : Nisan 01, 2007, 09:34:02 ÖÖ »
    1 Tema, sayfa boyutu, blok yerleşimi uyumu (1,5 puan)
    2 Sadelik ve kolay kullanım (2,5 puan)
    3 Site amacı ve içeriğin amaca uygunluğu (2,5 puan)
    4 Renk seçimi (2,5 puan)
Toplam 9 Puan
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

ahmet1976

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Nisan 01, 2007, 15:09:58 ÖS »
burajan kardeşim zaman ayırıp incelediğin ve yorumladığın için teşekkür ediyorum. iyi puan verdiğin içinde ayriyeten teşekkürler  :'1

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2007, 21:03:36 ÖS »
    1 Tema, sayfa boyutu, blok yerleşimi uyumu (1,5 puan)
    2 Sadelik ve kolay kullanım (1,5 puan)
    4 Renk seçimi (2,5 puan)
 Toplam 7 puan.Sitenin amacı güzel.Ama içeriği tam oturmamış.Ana sayfadaki blok isimlerini düzenlemelisiniz.Üstteki banner sayfanın genişliğini aştı ve bu da kaydırma çubuğu oluşmasına sebep oluyor.

Çevrimdışı Dinç

• Süper Moderatör
  • *
  • Eskiden sadakate inanırdım. Şimdi ASİ olmuşum.
« Yanıtla #4 : Nisan 11, 2007, 22:34:10 ÖS »
    1 Tema, sayfa boyutu, blok yerleşimi uyumu (2 puan)
    2 Sadelik ve kolay kullanım (1,5 puan)
    4 Renk seçimi (2 puan)
       Toplam: 8/10 puan

Açılış sayfasındaki resmi slogana uygun hale getirebilirsiniz. Mesela bir pencereden köyünüzün görüntüsünü gösterebilirsiniz.
Banner üzerinde biraz oynayarak çok daha güzel bir banner hazırlayabilirisiniz.
Orta sütunun en altındaki radyo, televizyon eklentisi sitenin tamamına uyumsuzluk katıyor, bu yüzden onu kaldırmak çok daha güzel bir sonuç verebilir. Yine en alttaki banner sayısını en azından bire düşürebilirsiniz.
Forum ayarlarınızı en azından kategori ayarlarınızı ziyaretçilerin görmesine izin verirseniz ne ziyaretçileriniz ne bulacağını bildiği için sitenizin hit oranı artacaktır.

ahmet1976

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Nisan 19, 2007, 08:09:37 ÖÖ »
adem hocam ve dinç kardeşim değerli zamanınızı ayırdığınız ve yorumladığınız için teşekkür ediyorum. dediğim gibi tamamen amatörce ve deneme yanılma yöntemiyle oluşturdum siteyi. bahsettiğiniz eksiklik ve aksaklıkları zamanla düzeltilecektir. forumu ziyaretçilerin gezmesi olayına gelince bende acaba neler yazılmış diye merak edilmesini sağlamak ve bu sayede üye sayısını ve katılımı artırmayı amaçlamıştım. tabi bunu değerlendirebiliriz zamanla.
değerli bilgi ve önerileriniz için tekrar teşekkürler. iyi çalışmalar.  :"3

Çevrimdışı yohan

« Yanıtla #6 : Kasım 07, 2007, 06:45:32 ÖÖ »
selamun aleykum sıte hayırlı olsun ben izmırden yohan mart koyluyum ve koylulerımle nasıl ve nerden goruşebılırım bılgı ala bılırmıyım sımdıden teşekkurler