MaxWebPortal v2.11 sürümünün içine çesitli modül ve temaların eklenmesiyle oluşan güncel son sürümdür.
MUTLAKA OKUYUN:
1- Kurulum için gerekli olan fakat güvenlik için sitede bulundurulmaması gereken
site_setup.asp, createdb.asp ve createdb2.asp dosyaları site içinde site_setup klasöründe bulunmaktadir.
Kullanmak istediginizde bu dosyaları ana klasöre kopyalayın.
2- Güvevlik açıkları giderilen password.asp dosyası site_setup klasöründedir.Kullanmak isterseniz o dosyayi da ana klasöre kopyalayın.Fakat oluşabilecek güvenlik açıklarından sitemiz sorumlu değildir.Bu dosya çok gerekli değilse kullanmayın.
3- Sitede bulduğunuz her türlü hatayı sitemizdeki forumlara yazarsanız seviniriz.
GÜNCELLEMELER:
- FAQ dosyalarının büyük bir kısmı Türkçeye çevrildi.
- Kurulum sayfası Türkçeye çevrildi.
- Portala E-Kart bölümü eklendi.
- Şiir, Fıkra ve Yemek Tarifleri bölümleri portala eklendi.
- Şiir, Fıkra ve Yemek Tarifleri bölümlerine FCK Editör eklendi.Bu modüller önceki sürümden yararlanılarak oluşturulduğu için, FCK Editör yoktu).
- Ana sayfaya 7 dilde sözlük eklendi.
- Ana sayfaya en aktif üyeler bloğu eklendi.
- Ana sayfaya yönetici ile iletişim kur bloğu eklendi.
- Portala ve ana sayfaya dost siteler modülü eklendi.
- Şiir, Fıkra ve Yemek Tarifleri ana sayfadaki site içi arama bölümüne eklendi.
- Şiir, Fıkra ve Yemek Tarifleri yönetim paneline eklendi.Bekleyen içerikleri yönetim panelinde görebileceksiniz.
- Aktif üyeler kayan yazı şeklinde ana sayfaya eklendi.
- Ana sayfaya uzmanweb.net sitesindeki "Üyelere Özel" bölümü eklendi
- Portala 2 adet (SG ve Aera) yeni tema eklendi.
- Yine uzmanweb.net'te olan forumda üyeye ait gönderim, cevap, altın puanları ve online/offline yazısı eklendi.
- Yazılan konunun altında bulunan imza yatay çizgi ile ayrıldı.
- Forum konusuna kolay kullanım için linkler eklendi.(Yeni konu açma arama, özel mesajlar, aktif konular)
- Yönetim paneline dost siteler ve E-Kart yönetim linkleri eklendi.
- Üyeler sayfasına Türkçe karakterle baslayan üyeleri de görebilmek için Türkçe karakter başlıkları eklendi.
PORTALI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN