Gönderen Konu: MaxWebPortal v2.12 ile yaptığım sitenin Müzik çalamıyorumve player yönetimine  (Okunma sayısı 1384 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı reform62

MaxWebPortal v2.12  ile yaptığım sitenin Müzik çalamıyorumve player yönetimine giremiyorum.Player yönetimine girdiğimde Böyle bir sayfa açılıyor;
">Sil
Sil
Sil
Sil
Sil
Sil
Sil
arada sil sillle başlayan uzun bir listeden sonra
Sil
Sil
Sil
Active Server Pages error 'ASP 0113'

Script timed out

/admin_player.asp

The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.Geliyor
ne yapmam gerek

nasıl yapmam gerek?yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim
siteden indirdiğim  Sitenin üst kısımda calan player  programını  yönergelerle girdiğim halde çalıştıramadım. Yanlız bu arada zipli dosyadaki /admin/ default.asp de beni oku yönergesinde yazan <frame src="index.asp" name="main " frameborder="0" noresize> bulamıyorum ki; indexi sitemin başlangıç sayfası dosyası olan Default ile değiştireyim.

Birde şunu sorabilirmiyim Sitenize Eklemeniz Gereken Kod larla ilgili: Bu kodları forumdan mı yazmam gerek.Bir kez denedim olmadı.Sitenin ana sayfasının haberler altına kendi başlıklarıyla  nasıl ekleyebilirim. Örneğin ; radyo yada televizyonu.
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 16:34:43 ÖS Gönderen: reform62 »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı te_amo680

selam arkadasim...
http://yildirim.ypu.com/Player.rar

bunu kullan. kendi hostundaki player klasörünü sil bunu ekle. sorun çözülecektir.. yani yönetime girebilirsin... ama başka bi sorunumuz var. müzik dinleyemiyoruz.. bu aquamp radyo. sitenin üst tarafında çıkması lazım ama çıkmıyor. onu bi türlü yapamadım.. yardımcı olan biri olursa sevinirim.. iyi günler..
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 17:32:36 ÖS Gönderen: te_amo680 »

Çevrimiçi burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
Üstte çalan player ile ilgili Maxwebportal Güncellemeleri forumunda birkaç konu bulunmaktadır. Bu forumdaki ve maxwebportal destek hattı, çözülmüş sorular gibi bölümlerde bulunan bilgilere de bakabilirsiniz.

Script timed out hatası geçici bir durum olduğunu düşünüyorum.

Alıntı
Birde şunu sorabilirmiyim Sitenize Eklemeniz Gereken Kod larla ilgili: Bu kodları forumdan mı yazmam gerek.Bir kez denedim olmadı.Sitenin ana sayfasının haberler altına kendi başlıklarıyla  nasıl ekleyebilirim. Örneğin ; radyo yada televizyonu.
Bu soruyu anlamadım.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı reform62

Sevgili Adminim; :))) anlamadığın yada anlatamadığım problem yada bilgi eksikliğim şu. Siteniz için servisler adı altında verdiğiniz kodları siteme nasıl ekleyebilirim. Örneğin Ana sayfada haberlerin altında radyo çalmak veya televizyon izlemek yada resim slayt geçmesini YADA BAŞKA BİR program eklemek istiyorum. Anlayacağınız kodları alıyorum ama  onları gerektiği gibi nereye kopyalayabilirim.

TEŞEKKÜRLER
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 02:06:20 ÖÖ Gönderen: reform62 »

Çevrimdışı reform62

http://yildirim.ypu.com/Player.rar
bunu kullan. kendi hostundaki player klasörünü sil bunu ekle. sorun çözülecektir.. yani yönetime girebilirsin...
 Burdan install ettim.sayfadaki player i sildim Bunu ekledim .Yönetimden girdim gene aynı hatayı veriyor.

Çevrimdışı te_amo680

selam kardesş. o zaman hostuna koyduğun dosyalarda sorun vardır.. ben müzik ekleyebiliyorum ama sadece ekleyebiliyorum. dinleyemiyorum. o da ayrı bi sorun:)

Çevrimdışı reform62

ne bileyim dostum lanse ettik millete şimdide çaldıramıyoruz.anlayacağın millete mahçup olduk. Bilen varsa yardım ederse sevinirim

Çevrimiçi burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
Sevgili Adminim; :))) anlamadığın yada anlatamadığım problem yada bilgi eksikliğim şu. Siteniz için servisler adı altında verdiğiniz kodları siteme nasıl ekleyebilirim. Örneğin Ana sayfada haberlerin altında radyo çalmak veya televizyon izlemek yada resim slayt geçmesini YADA BAŞKA BİR program eklemek istiyorum. Anlayacağınız kodları alıyorum ama  onları gerektiği gibi nereye kopyalayabilirim.

TEŞEKKÜRLER

Maxwebportal Dersleri ve Sıkça Sorunlan Sorular bölümünde boş blok yapmak ve include etmek ile ilgili konular var. Bu konulara bakarak; o kopyaladığınız kodları ilk önce bir boş blok içerisinde yapıştırıp daha sonra ana sayfaya include edebilirsiniz. İsterseniz yeni bir sayfada yapabilirsiniz ve buna uygulayabilirsiniz.

Player konusuna gelince; maxwebportal güncellemeleri forumunda (yukarıdaki mesajımda da belirttim) gerekli bazı açıklamalar bulunmaktadır. Bunun dışında maxwebportal destek hattı ve çözülmüş sorulara da gözatabilirsiniz.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.