Gönderen Konu: Mk Portal Backround color Değişikliği  (Okunma sayısı 2015 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baypipox

Mk Portal Backround color Değişikliği
« : Şubat 09, 2009, 10:26:37 ÖÖ »
Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki resimde yeşil renkle boyadığım, portalın backround rengi beyaz olaz yerlerin rengini nerden değiştirebilirim?

Not:
Tema olarak normalde mk portal forumun temasından çekiyo, ben forumda kullandığım temanın style.css dosyasında
bulunan bütün FFFFFF'leri yapmak istediğim renk koduyla değiştirdim ama malesef, portalın arka plan rengi değişmedi.

Bu seferde gittim mk portal temasının içinde bulunan forum temasına, ordaki style.css dosyasının içinde bütün FFFFFF'leri
yine istediğim renk kodlarıyla değiştirdim fakat yine portalın arka plan rengini değiştirmeyi başaramadım..

Aşağıdaki resimdeki görüğünüz yeşil renkle belirtilmiş yerlerin yani portalın arka planının resngini nasıl değiştirebilirim?

Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı romeoo

• A'dan Z'ye Photoshop Dersleri ve Eklentileri
-Mk Portal Backround color Değişikliği
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2009, 10:56:54 ÖÖ »
Forumun style.css kodlarında yaptığınız renk değişiklikleri tema olarak seçilmemişse Portalı etkilemez, sadece forumu etkiler. Portalda kendi oluşturduğunuz blokların arka planlarını; editör bbc kod olarak seçili iken blok içerisine girin ve başlarına <td bg color="#renk kodu"> son kısmada kodu kapamak için </td> kullanın. Portalın kendi bloklarında ise nasıl yapılacağını bende bimiyorum.
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2009, 11:32:42 ÖÖ Gönderen: romeoo »
PROFESYONEL LOGO YAPILIR...

Çevrimdışı baypipox

« Yanıtla #2 : Şubat 09, 2009, 11:20:44 ÖÖ »
Saolun aytaç hocam  fakat asıl soruma yanıt alamadım, bu arada eğer mkportalda  tema olarak 'Forum'
seçili olursa, forum da kullandığınız temanın style.css dosyasındaki renklerle oynadığınızda, portalada etki ediyor..

Çevrimdışı erdalweb

• Tibbi Mümessil Portalı
« Yanıtla #3 : Şubat 09, 2009, 12:19:49 ÖS »
aynı sorunu ben yaşıyorum mk portal hangi temasını değiştirirsem (default yada forum) arka plan rengini smf deki temadan çekiyor. örnegin babylon temsını smf de seçince arka plan ve blok ların rengi babylon özelliklerini alıyor  birde şunu denedim. mk portal içine forumu alma işlemini iptal ettiğimde (forumu portal işine almıyorum)  o zaman mk portal teması orjinali gözüküyor
Ben bu sorunu Adem Beye de sordum ve iki tane link ismi yazdım arkadaşımın belirtiği (yeşilleçizilmiş) alanlar farklı
http://www.uzmanweb.net/forum/arka_plani_degistiremedim-t7501.10.html

Çevrimdışı erdalweb

• Tibbi Mümessil Portalı
« Yanıtla #4 : Şubat 09, 2009, 15:40:37 ÖS »
Sayfamda üst tarafında bir boşluk vardı bu boşluğu sıfırlamak için smf temasında style.css dosyasındaki
bunu
padding: 12px 30px 4px 30px
bununla
padding: 2px 3px 4px 3px
yaptığımda site üzerindeki baoşluk sıfırlanıyor ancak mk portal arka planı beyaz oluyor bu kodu orjinali gibi yaptığımda sorun yok bu seferde üsten boşluk oluşuyor belki bir fikir verir dedim.

Çevrimdışı baypipox

« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2009, 16:15:30 ÖS »
Valla erdal hocam hiç fikir gelmiyo aklıma :D 
temalarda style.css dosyasında değiştirmediğim kod kalmadı, ama malesef olmuyor :D

Çevrimdışı erdalweb

• Tibbi Mümessil Portalı
« Yanıtla #6 : Şubat 09, 2009, 17:00:18 ÖS »
ben en son çare olark arkadaşım üst deki baoşluk kalsın dedim style dosyaındaki belirtiğim orjinal kotlarını uyguladım görünüm rengi tamam sitenin üsten biraz boşluk var çare buluncaya kadar böyle kalcak yapmadığım şey kalmadı ama malesef başaramadım

Çevrimdışı baypipox

« Yanıtla #7 : Şubat 09, 2009, 17:30:26 ÖS »
ben en son çare olark arkadaşım üst deki baoşluk kalsın dedim style dosyaındaki belirtiğim orjinal kotlarını uyguladım görünüm rengi tamam sitenin üsten biraz boşluk var çare buluncaya kadar böyle kalcak yapmadığım şey kalmadı ama malesef başaramadım

malesef hocam bende başaramadım, hala bişeyler deniyorum kendim sağa sola bgcolor codu felan ekliyorum ama tutturamadım galiba :D:D atmasyonla olacak gibi görünmüyo...