Gönderen Konu: mkportal için iletişim modülü  (Okunma sayısı 6330 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rıza

• Bilgi paylaşılmadan anlam kazanmaz.
mkportal için iletişim modülü
« : Haziran 29, 2007, 22:07:09 ÖS »
mkportal için iletişim modülüne ihtiyacım var.mkportalın kendi sitesinde var ama sade değil.db ye değilde doğrudan mailime mesaj göderebilecek olan bir ieltişim modülünüz varmı(mesala sizinki olabilir  :) )
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-mkportal için iletişim modülü
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2007, 22:21:24 ÖS »
İltişim formunu mesajın ekinden indirebilirsin.Dosya içinde mail adresi yazılacak bir yer var.Oraya mail adresini yazarsan çalışacaktır.Bu dosyayı forum klasörü içine atıp oradan çalıştırmak gerekiyor.Mkportal iframe koduyla sayfa şeklinde eklenebilir.Örnek kod aşağıdadır.

Kod: [Seç]
<iframe name="iframe" src="http://www.siteadi.com/forum/iletisim.php" width="100%" height="350" align="top" frameborder="0">
Bu seçenek düzgün olarak çalışmayacak.  Ne yazık ki tarayıcınız iFrame (çerçeve uygulaması) desteklemiyor.</iframe>

Çevrimdışı emre_25

• http://karizmatr.blogspot.com
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2007, 18:56:17 ÖS »
yaf herseyini yaptım ama olmadı kaç yere e-maıl adresimizi yazcaz ben sadece en ustte bi yerwar  dı oraya ekledım    ???

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2007, 00:17:01 ÖÖ »
Bu dosyayı forum klasörünün içine yükleyeceksin.Windows sunucularda mail bileşeni çalışmayabilir.

Çevrimdışı delitay25

• www.erzurumspor.net
« Yanıtla #4 : Temmuz 07, 2007, 17:59:44 ÖS »
Emeğinize ve ellerinize sağlık çok güzel oldu ne zamandır ihtiyacım vardı buna.

Çevrimdışı TNT1

« Yanıtla #5 : Mart 21, 2008, 20:30:41 ÖS »
teşekkürler usta eline sağlık

Çevrimdışı mresul

« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2008, 09:52:47 ÖÖ »
özür dilerim ama ben tam anlamadım  iletişimi sayfada nasıl yayınlayacagımı yapamadım mkportalda yeni sayfa oluşturuyorum php sayfasınamaı yoksa html sayfasınamı ekliyecem iframe kodunu birde neşikilde yapılacak biraz detaylı anlatabilirmisiniz mümkünse şimdiden tşk

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2008, 17:24:48 ÖS »
özür dilerim ama ben tam anlamadım  iletişimi sayfada nasıl yayınlayacagımı yapamadım mkportalda yeni sayfa oluşturuyorum php sayfasınamaı yoksa html sayfasınamı ekliyecem iframe kodunu birde neşikilde yapılacak biraz detaylı anlatabilirmisiniz mümkünse şimdiden tşk

İlk önce conf_mk.php ye yazma izni verin.Sonra portal kp den html editörü kısmını bbcode yapın.Sonra yeni sayfa oluşturup html sayfasını seçin.Sonra açılan sayfadaki metin kutusuna bu kodu yapıştırın ve kaydedin.Sonra editörde bbcode olan kısmı html yapıp.conf_mk.php dosyasının yazma izinlerini kaldırın.

Çevrimdışı mresul

« Yanıtla #8 : Nisan 05, 2008, 16:11:45 ÖS »
İlk önce conf_mk.php ye yazma izni verin.Sonra portal kp den html editörü kısmını bbcode yapın.Sonra yeni sayfa oluşturup html sayfasını seçin.Sonra açılan sayfadaki metin kutusuna bu kodu yapıştırın ve kaydedin.Sonra editörde bbcode olan kısmı html yapıp.conf_mk.php dosyasının yazma izinlerini kaldırın.
hocam mkportalla yeni tanıştıgımdan conf_mk.php ye nasıl yazma izni verildigini ve nerde oldugunu bilmiyorum html edütörü kısmını bbcode yapın  demişsiniz onunda nasıl oldugunu bilmiyorum hocam bunlara bir açıklık getirirseniz birde adım adım nasıl yapıldıgını anlatırsanız  çok güzel olur hocam çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum bukadar kısa zamanda cevap vereceginizi ummamıştım.(hocam mail kısmına mail adresi olarak ben başka iletişim sayfalarında hotmail uzantılı mail adresimi yazıyordum gelmiyordu bundada öyle bir sorun varmı acaba ne yapmalıyım)
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 17:04:23 ÖS Gönderen: mresul »

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #9 : Nisan 05, 2008, 23:06:10 ÖS »
Yazma izni ftp programında o dosyaya sağ tıklayıp properties i seçince gelen pencerede ayarlanır.Yada panelden ayarlanır.İletişim formu phpmail ayarlı hostlarda otomatik çalışır.Yani bir ayara gerek yok.Ama ücretsiz sitelerde çalışmaz.
conf_mk.php mkportal klasörü içindedir.Bu dosyay yazma izni verince portal kp ye tıklayıp açılan sayfadan editörü bbcode yapınca, kod şeklinde ekleme yapılır.Html olunca da editörle blok veya sayfa oluşturulur.