|
|
mkportal için iletişim modülüne ihtiyacım var.mkportalın kendi sitesinde var ama sade değil.db ye değilde doğrudan mailime mesaj göderebilecek olan bir ieltişim modülünüz varmı(mesala sizinki olabilir  ) "Bu Konuya Teşekkür Edenler": Rıza, delitay25
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2007, 23:21:24 ÖS » |
Teşekkür Et
|
İltişim formunu mesajın ekinden indirebilirsin.Dosya içinde mail adresi yazılacak bir yer var.Oraya mail adresini yazarsan çalışacaktır.Bu dosyayı forum klasörü içine atıp oradan çalıştırmak gerekiyor.Mkportal iframe koduyla sayfa şeklinde eklenebilir.Örnek kod aşağıdadır. <iframe name="iframe" src="http://www.siteadi.com/forum/iletisim.php" width="100%" height="350" align="top" frameborder="0"> Bu seçenek düzgün olarak çalışmayacak. Ne yazık ki tarayıcınız iFrame (çerçeve uygulaması) desteklemiyor.</iframe>
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2007, 19:56:17 ÖS » |
Teşekkür Et
|
yaf herseyini yaptım ama olmadı kaç yere e-maıl adresimizi yazcaz ben sadece en ustte bi yerwar dı oraya ekledım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2007, 01:17:01 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Bu dosyayı forum klasörünün içine yükleyeceksin.Windows sunucularda mail bileşeni çalışmayabilir.
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 07, 2007, 18:59:44 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Emeğinize ve ellerinize sağlık çok güzel oldu ne zamandır ihtiyacım vardı buna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 21, 2008, 20:30:41 ÖS » |
Teşekkür Et
|
teşekkürler usta eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2008, 10:52:47 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
özür dilerim ama ben tam anlamadım iletişimi sayfada nasıl yayınlayacagımı yapamadım mkportalda yeni sayfa oluşturuyorum php sayfasınamaı yoksa html sayfasınamı ekliyecem iframe kodunu birde neşikilde yapılacak biraz detaylı anlatabilirmisiniz mümkünse şimdiden tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2008, 18:24:48 ÖS » |
Teşekkür Et
|
özür dilerim ama ben tam anlamadım iletişimi sayfada nasıl yayınlayacagımı yapamadım mkportalda yeni sayfa oluşturuyorum php sayfasınamaı yoksa html sayfasınamı ekliyecem iframe kodunu birde neşikilde yapılacak biraz detaylı anlatabilirmisiniz mümkünse şimdiden tşk
İlk önce conf_mk.php ye yazma izni verin.Sonra portal kp den html editörü kısmını bbcode yapın.Sonra yeni sayfa oluşturup html sayfasını seçin.Sonra açılan sayfadaki metin kutusuna bu kodu yapıştırın ve kaydedin.Sonra editörde bbcode olan kısmı html yapıp.conf_mk.php dosyasının yazma izinlerini kaldırın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 05, 2008, 17:11:45 ÖS » |
Teşekkür Et
|
İlk önce conf_mk.php ye yazma izni verin.Sonra portal kp den html editörü kısmını bbcode yapın.Sonra yeni sayfa oluşturup html sayfasını seçin.Sonra açılan sayfadaki metin kutusuna bu kodu yapıştırın ve kaydedin.Sonra editörde bbcode olan kısmı html yapıp.conf_mk.php dosyasının yazma izinlerini kaldırın.
hocam mkportalla yeni tanıştıgımdan conf_mk.php ye nasıl yazma izni verildigini ve nerde oldugunu bilmiyorum html edütörü kısmını bbcode yapın demişsiniz onunda nasıl oldugunu bilmiyorum hocam bunlara bir açıklık getirirseniz birde adım adım nasıl yapıldıgını anlatırsanız çok güzel olur hocam çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyorum bukadar kısa zamanda cevap vereceginizi ummamıştım.(hocam mail kısmına mail adresi olarak ben başka iletişim sayfalarında hotmail uzantılı mail adresimi yazıyordum gelmiyordu bundada öyle bir sorun varmı acaba ne yapmalıyım)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 18:04:23 ÖS Gönderen: mresul »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 06, 2008, 00:06:10 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Yazma izni ftp programında o dosyaya sağ tıklayıp properties i seçince gelen pencerede ayarlanır.Yada panelden ayarlanır.İletişim formu phpmail ayarlı hostlarda otomatik çalışır.Yani bir ayara gerek yok.Ama ücretsiz sitelerde çalışmaz. conf_mk.php mkportal klasörü içindedir.Bu dosyay yazma izni verince portal kp ye tıklayıp açılan sayfadan editörü bbcode yapınca, kod şeklinde ekleme yapılır.Html olunca da editörle blok veya sayfa oluşturulur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2008, 12:28:22 ÖS » |
Teşekkür Et
|
hocam çok teşekkür ederim yaptım çok güzel oldu hotmailede mesaj geliyor harika ya çok sevindim bir hostig alacam nereye bakmamı uygun görürsünüz tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 08, 2008, 17:56:29 ÖS » |
Teşekkür Et
|
hocam çok teşekkür ederim yaptım çok güzel oldu hotmailede mesaj geliyor harika ya çok sevindim bir hostig alacam nereye bakmamı uygun görürsünüz tşk
Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.agorahosting.net-pahal ıdır ama sunucular sağlam. Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.sistemhost.com -ucuz ve ekonomiktir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|