Gönderen Konu: Mobil TV uygulaması başladı  (Okunma sayısı 5007 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GozyaSi

• Haber Editörü
  • Süper Moderatör
  • *
  • Insan Inandigi Gibi Yasar, Yasadigi Gibi Ölür
Mobil TV uygulaması başladı
« : Ağustos 26, 2007, 23:04:52 ÖS »
Avea, Mobiltürk ile yaptığı işbirliği kapsamında History Channel, Crime and Investigation Network ve Biography Channel gibi yeni birçok TV kanalını Mobiltürk Mobil TV servisi ile abonelerine ulaştırmaya başladı.

Avea’dan yapılan yazılı açıklamada, Avea’nın EDGE teknolojisi ile daha hızlı hale getirdiği mobil TV’nin MobilVizyon servisi ile cep telefonlarından TV seyretmeyi, trafik kameralarına ulaşmayı, vizyona girecek filmlerin fragmanlarını izlemeyi ve İMKB’de işlem gören hisse senetlerini takip etmeyi sağladığı kaydedildi.

Avea’nın MobilTürk’le yaptığı işbirliği çerçevesinde Mobiltürk’ün dünyanın önde gelen mobil teknoloji ve içerik sağlayıcılarından ROK Grubu ile bir güç birliği sağlayarak Avea abonelerine, normal televizyonlarda bulamayacakları içeriği cep telefonundan elde etme fırsatını sunduğu bildirildi.

Açıklamada, MobilTürk ile yapılan işbirliği sayesinde Avea abonelerinin, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin Avrupa Kupası maçlarını sunan All Sports, dünyanın önde gelen müzik kanallarından Popworld, Cartoon Classic ve Mobilkids isimli çocuk kanalları, dizi filmler sunan mizah kanalı ve Zone Realty, Bloopers Mobile, Extreme Mobile, Fifth Gear gibi kanallara ulaşabildiği belirtildi.

(Milliyetİnternet)
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Eger Bir Gun Dunyaya Ait Cok Buyuk Bir Derdin Olursa, Rabbi'ne Dönüp
''Benim Büyük Bir Derdim Var''
Deme!

Derdine Dönüp 
''BENIM COK BÜYÜK BIR RABB 'IM VAR!''
De!