UzmanWeb.Net
  ANA SAYFA   FORUM   RESİMLER   GÖRSEL DERSLER   TOPLİST   DERSLER   İLETİŞİM

Mayıs 16, 2008, 15:21:04 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Forum   Yardım Oyun Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: monster laptop hk bilgi  (Okunma Sayısı 363 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
akcora
Yeni Üye
*

İsim: ahmet
Meslek: Teknisyen

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« : Ağustos 02, 2007, 01:13:38 ÖÖ »
Aşağıdaki listedeki kullanıcılar bu konu için teşekkür ediyorlar!Teşekkür Et

Monster marka fokusun getirdigi laptoplardan kullanan varsa yorumlarını yapabilirler mi?

Teşekkür listesi şu anda boş.
ALpeR
Moderatör
*

Meslek: Seçilmedi

Acaba?Aşkları da devralırmı Kalp nakli yaptıranlar

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats

Oyun Kupalari
cup Tetris 2 
« Yanıtla #1 : Ağustos 02, 2007, 01:53:23 ÖÖ »

Akcora ilk önce şunu belirtmek isterim atmış olduğun özel mesajına cevap yazmıştım fakat mesaj kutun dolu olduğu için mesajım sana iletilemedi.

Piyasadaki bir çok laptop monster marka laptopların kullandığı donanımı kullanmıyor.Ayrıca imzamda görmüş olduğun sistem 5.500 YTL civarında bir sistem ve ben kullanma fırsatı buldum.Söylenecek pek bişey yok.Sistem özelliklerine baktığım anda bu sistemin bana ne verebileceğini tahmin etmiştim ve gereğinden fazla beni tatmin etti.Eğerki maddi yönden bir sıkıntın yoksa hiç düşünmeden monster almanı tavsiye ederim.Masaüstü keyfini fazlasıyla bu sistemlerde yaşayacaksın.Bundan emin olabilirsin.Herhangi bir ısınma problemi görmedim ben.(Gerçi kış döneminde kullanmıştım bunun etkisinide unutmamak lazım.)Oyun tutkun varsa birde hiç affetmez gerçekten bir canavar bu sistem  Grin
Bu laptoplar hakkında olumsuz bir yorum geleceğini zannetmiyorum.Anca üretim hatalarından dolayı şikayet gelebilir.
Oda gayet normal birşey  Wink 1000 de 1 ihtimalle...

Pioneer DreamBook® Power D90
Intel® Core™2 Extreme X6800 2.93G 4M Cache 1066M FSB Processor + 4GB (2 x 2GB) 800MHz DDR2 RAM + 2x512MB Dual NVidia SLI GeForce Go 8700M GT + 17\\\\\\\" Widescreen WUXGA+ (1920x1200) TFT Screen + 3 x 200GB 7,200RPM Serial-ATA Hard Drive + 1.3M Pixel Build in Camera + Blu-Ray 2x BD/DVD/CD Writer with Double Layer BD + Intel Pro Wireless 802.11 b/g/n Module 4965AGN + 7 in 1 Reader ( MS/MS-Pro/MS Duo/SD/Mini-SD/MMC/RSMMC ) + 7.1 Kanal S/PDIF ses çıkışı + 2+1 Speaker(Dahili Subwoofer)+10/100/1000 Ethernet+Dahili TV Kartı+Dahili Bluetooth+ Microsoft Windows Vista Ultimate 64 Bit [/co
akcora
Yeni Üye
*

İsim: ahmet
Meslek: Teknisyen

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #2 : Ağustos 02, 2007, 03:16:53 ÖÖ »

benim monstera ilgi duyman cad cam programları kullanmam.
ve özellikle kuvvetli yazılımlar direkt ekran kartına ve diske yüklenir. Monsterlardaki 7950 ekran kartı ve 7200rpm seçeneği beni cezbeden
oyunlarla pek aram yoktur. stratejiler hariç. Smiley

birçok monster incelemesi okudum ve interneti baya bi taradım.
bir iki olumsuz görüş harici genellikle insanlar memnun.
zaten donanımlarda söylediğin gibi masaüstü keyfi verecek düzeyde.
benim şu ana kadar tek çekincem istanbul dışından alacağım için sıkıntı olursa başım çok ağrır.
para sıkıntısı herkeste vardır. ama mobil bir masaüstü için biraz daha fazla parayı gözden çıkarmayı düşünmekteyim.

Cevap için tşk ederim.
msj kutumu hiç kullanmadım ki dolu olsun.
hemen gidip sistemin hoşgeldin mesajını sileyim belki düzelir. Smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: