|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2008, 20:39:40 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Bildiğim kadarıyla hotmail in bir mail adresi vardı.Oraya durumu bildiren ingilizce bir mail yazıyorsun.Mailde en on giriş tarihini, saatini, giriş ip adresi gibi bilgileri yazıyorsun.Ayrıntısını bulursam yazarım buraya.Onun dışında pek bir bilgim yok.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Üye

ღ♥ CaNsıN ♥ღ
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2008, 20:57:40 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Hocam adresi buldum, bişeyler yazdım ama herşey ingilizce olduğu için ordan pek faydalanamadık..Bi cevap geldi ama çevirene aşk olsun  Başka yöntemi falan varmı diye merak ettim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper Moderatör
Meslek: Diğer
Ya olduğun gibi görün,ya da göründüğün gibi ol!
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 31, 2008, 21:28:01 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Parola sıfırlamayı denediniz mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye

ღ♥ CaNsıN ♥ღ
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 13, 2008, 16:32:27 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Adem hocamın dediği Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınhotmail irtibat linki ne detaylıca bir mail attıktan sonra şifreyi alabildik..Ama az uğraşmadım..Allah kimsenin başına vermesin çok kötü bişeymiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 13, 2008, 18:55:32 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Maili geri aldığına sevidim.  Detaylarda neler yazdığını mümkün olduğu kadar belirtebilirsen bu duruma düşenlere faydası olur.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Üye

ღ♥ CaNsıN ♥ღ
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 14, 2008, 23:14:24 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Detaylarda neler yazdığını mümkün olduğu kadar belirtebilirsen bu duruma düşenlere faydası olur.
Detaylarda; + Mail adresinin kimin adına kayıtlı olduğunu + Kaç tarihinde kullanıma açıldığını + İlk şifreyi ve hangi zaman aralıklarında kullanıldığını + IP numarasını + Şehir/posta kodunu + Mail kutusundaki klasörlerin adını + Kimlerden, hangi tarihte mail geldiğini + Maillerin konusunu (abiminkiler standart şeyler olduğu için bu kısım kolay oldu) + Messengerda kayıtlı adresleri + Kimlere daha çok mail atıldığını + Alternatif e-posta adresini + Çalınmadan önceki görünen ad ve kişisel iletileri ve sayamadığım birçok şeyi ekledim..Allaha şükür ki hemen cevap geldi..Hacker her kimse o da telefon numarasından bulunup dava edildi sonucu hala çıkmadı ama olsun..Abim ona vereceği kontörleri bana verdi Msn şifresi çalınan arkadaşlara diyeceğim şudur ki asla pes etmeyin..Yukarıda yazdıklarımı ingilizce tercüme ettiğinizde şifrenizi almanız an meselesi..Abim gibi umudu kesip gitti derseniz adresiniz ve bilgileriniz gerçekten gider..Azmin elinden hacker bile kurtulamaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Süper Moderatör
Meslek: Diğer
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 14, 2008, 23:32:00 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Detaylarda; + Mail adresinin kimin adına kayıtlı olduğunu + Kaç tarihinde kullanıma açıldığını + İlk şifreyi ve hangi zaman aralıklarında kullanıldığını + IP numarasını + Şehir/posta kodunu + Mail kutusundaki klasörlerin adını + Kimlerden, hangi tarihte mail geldiğini + Maillerin konusunu (abiminkiler standart şeyler olduğu için bu kısım kolay oldu) + Messengerda kayıtlı adresleri + Kimlere daha çok mail atıldığını + Alternatif e-posta adresini + Çalınmadan önceki görünen ad ve kişisel iletileri ve sayamadığım birçok şeyi ekledim..
Bunlardan başka ikametgah adresinizi,sabıka kaydınızı,nüfüs cüzdan fotokopinizi,annenizin kızlık soyadını,göz renginizi gibi sorularda soruyorlarmı acaba.Bu ne ya bu kadar şey kimin aklına kalır. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye

ღ♥ CaNsıN ♥ღ
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 14, 2008, 23:52:23 ÖS » |
Teşekkür Et
|
 Ben internetle ilgili gerekli olabilecek bilgilerimi kaydederim..Abimin adresi de ben açtığım için kaydetmiştim, eski bilgilere ordan ulaştık, yenilerini bulmak zaten kolay.. Hem şifresini almak isteyen herşeyi dener  Ama dilerim sizin başınıza böyle birşey gelmez..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|