arkadaşlar merhaba son 15 gündür genel olduğunu düşündüğüm ve hakkında internette herhangi bir açıklama yada çözüm bulamadığım bir sorunum var
yeni açtığım adresimde!! eklediğim kişilerin ekleme talebimi kabul etselerde eklenmemiş görünüyorum aynı şekilde bana gelen talepleri ekleyip kabul ettiğimde kişilerin beni eklediğini görebiliyorum ancak karşı taraf benim onu kabul ettiğimi göremiyor ve engelleyip sildiğim kişiyi tekrar geri eklesemde karşı tarafta eklemediğim gözüküyor kişilerimle sorunsuz online yazışabiliyorum ama talep gönderenleri yada birkez silip tekrar eklediklerimi sildi gibi gözükmek veya tam tersi talep gönderdiklerimin listesinde olmama rağmen yokmuş gibi gözükmek biraz can sıkıcı bir çözüm yada önerisi olan varmı?? şimdiden teşekkürler
Sanirim arkadaslariniz (Gizlilik) Seceneginden Bakiyor Ve listede senin onlari engellemis Olduğunu Söylüyor.?
Ama Onlinesin ve görüsüyorsun.? Peki O Görüstügün Kisi Türkiyedenmi Giris Yapiyor yada yurt Disindanmi Katiliyor.? Örnek (Almanya)?
Asağıda Örnek verdigim Resimde ismine tıkladigim arkadas Yurt Disindan katiliyor Sağ tıkladığımda (Sil) Secenegi Olmamasi lazim..
Türkiyeden Giris yapan arkadasinkine Baktim sil yazisi yok Her ikiside listemde Online görüsüyorum Ama Diger arkadasim Onu engelledigimi Düsünüyor

Sanirim Bu ne seninle Ne karsidaki Kisiyle alakali Bi test Yap dene Bence Pek fazlada Takılcak Bir durum dgil aslinda Messengerdenmi Kaynaklaniyor desem veya (İp) adresindenmi Kaynaklaniyor desem Bilemiyorum

Cok Bu KOnuya Takılan arkadasin varsa cam acar (özel kisi) Camda online oldugunu ve onun acik Oldugunu Gösterirsin
(Gizlilik yazmissiniz Tabi anladigim Dogruysa Yorum Yapmak istedim Sizin anlatmak istediginiz Buraysa)Resimde Oldugu Gizlilik seneklerde Kişi listesinde Sil yazisini Gördügü icinmi.?
ilk resim almanyadan katılan arkadas

Resim 2 Türkiyeden katılan arkadas.