Gönderen Konu: Msn'de genel sorun  (Okunma sayısı 6224 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı casper21

Msn'de genel sorun
« : Ekim 27, 2009, 16:28:54 ÖS »
arkadaşlar merhaba son 15 gündür genel olduğunu düşündüğüm ve  hakkında internette herhangi bir açıklama yada çözüm bulamadığım bir sorunum var
yeni açtığım adresimde!! eklediğim kişilerin ekleme talebimi kabul etselerde eklenmemiş görünüyorum aynı şekilde bana gelen talepleri ekleyip kabul ettiğimde kişilerin beni eklediğini görebiliyorum ancak karşı taraf benim onu kabul ettiğimi göremiyor ve engelleyip sildiğim kişiyi tekrar geri eklesemde karşı tarafta eklemediğim gözüküyor kişilerimle sorunsuz online yazışabiliyorum ama talep gönderenleri yada birkez silip tekrar eklediklerimi sildi gibi gözükmek veya tam tersi talep gönderdiklerimin listesinde olmama rağmen yokmuş gibi gözükmek biraz can sıkıcı bir çözüm yada önerisi olan varmı?? şimdiden teşekkürler  :"6
« Son Düzenleme: Ekim 28, 2009, 19:54:25 ÖS Gönderen: casper21 »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı WhisperSuLtaN

• Süper Moderatör
  • *
-Msn'de genel sorun
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2009, 10:17:05 ÖÖ »
sıkıntınız hakikaten çok ilginç ...

bende araştıracağım sizinle birlikte .... ancak şunu söyleyeyim Bu msn de genel bir sorun değil ... Sürekli yeni birileri tarafından eklenen ve yeni birilerini ekleyen biriyim , hemen hemen günde 5-6 kez ancak böyle bir hata ile karşılaşmadım...

:(

Çevrimdışı casper21

-Msn'de genel sorun
« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2009, 19:49:26 ÖS »
ilginiz için sağolun  ;D
Genel bir sorun olduğunu düşünmemin nedeni daha bugün bir arkadaşımın evinde iki yeni adres açtım ve adresleri birbirlerine ekledim aynı sorun ordada oldu daveti gönderen kişi eklenmemiş gözüktü birde buraya göz atabilirsiniz http://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/26286-msnde-kisi-listesi-ekleme-sorunu-5.html aynı sorundan bahsediliyor

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Msn'de genel sorun
« Yanıtla #3 : Ekim 28, 2009, 21:34:47 ÖS »
Kişi ekleyememe ve eklenenleri onaylayamama sorununu daha önce gördüm.Ama virüsten kaynaklanıyordu.Senin durumun aynı mı onu tam anlayamadım.

Çevrimdışı casper21

-Msn'de genel sorun
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2009, 22:49:43 ÖS »
Kişi ekleyememe ve eklenenleri onaylayamama sorununu daha önce gördüm.Ama virüsten kaynaklanıyordu.Senin durumun aynı mı onu tam anlayamadım.

Hayır bu sorunun sadece benle ilgili olduğunuda zannetmiyorum başka ağlardan bağlandıgım farklı bilgisayrlardada farklı adreslerle denedim aynı sorunla karşılaştım  bu yüzden genel sorun olarak açtım konuyu
sorun şu birini ekleyin sizi kabul etsede msn gizlilikte sizi ekleyen kişiler listesinde göremiyorsunuz!! ben yeni açtığım adresimde eklediğim kişilerin hiç birini o listede göremiyorum oysa çoğuyla online sorunsuz konuşuyorum aynı şekilde biri bana ekleme talebi gönderdiğinde yine sorunsuz görüşüyorum ama neden sildin sorusuyla karşılaşıyorum çünkü listemde olsalarda onları kabul etmemiş gibi gözüküyorum..

Çevrimdışı mertcik

-Msn'de genel sorun
« Yanıtla #5 : Kasım 08, 2009, 10:35:58 ÖÖ »
arkadaşlar merhaba son 15 gündür genel olduğunu düşündüğüm ve  hakkında internette herhangi bir açıklama yada çözüm bulamadığım bir sorunum var
yeni açtığım adresimde!! eklediğim kişilerin ekleme talebimi kabul etselerde eklenmemiş görünüyorum aynı şekilde bana gelen talepleri ekleyip kabul ettiğimde kişilerin beni eklediğini görebiliyorum ancak karşı taraf benim onu kabul ettiğimi göremiyor ve engelleyip sildiğim kişiyi tekrar geri eklesemde karşı tarafta eklemediğim gözüküyor kişilerimle sorunsuz online yazışabiliyorum ama talep gönderenleri yada birkez silip tekrar eklediklerimi sildi gibi gözükmek veya tam tersi talep gönderdiklerimin listesinde olmama rağmen yokmuş gibi gözükmek biraz can sıkıcı bir çözüm yada önerisi olan varmı?? şimdiden teşekkürler  :"6
Dostum anlattıığın olay var özellikle konuyu işlediğin 24 25 ekim tarihlerinden itibaren eklediğim kişilerin hepsini özellikle ben kendi eklediğim kişileri. kontrol etmeme rağmen listemde görünmelerine rağmen onların listesinde olmadığımı gördüm bir iki kişi derken ekleyip silmiş olabiliceklerinide düşündüklerim oldu aralarında sorduğum zaman bana asla böyle bir şeyin olmadığını söylediler bir ara inanmadooö sonra kendim online oldukarında hiç bir şey yazmadım bu insanlara adamda ekli olmasam online olduğumda direk selam diye yazmazdı anladımki sistemsel bir sorun yani senin yaptığın gibi yapmadım iki kullanıcı ekledim denemedim ama bahsettiğin gibi bir sorun var bende arastırdım bi sonuca varamadım ayrıca bundan 5 6 ay öncede windowslive uzantılı bir mail adresi bir arkadaşımı eklediğimde onun listesinde olmama rağmen silmiş gözüküyoordu bu konuda ben hassasım yani çok takip ederim çok sinir bozucu arkadaşlarımızın silidğini düşünerek onlari siliyorum bende ondan dolayı bi çözüm bulamadım simdi yazını görünce yazmak istedim bende arastırıyorum eğer konu ile iligi bi gelişme olursa paylaşırsan sevinirim kolay gelsin...

Çevrimdışı casper21

-Msn'de genel sorun
« Yanıtla #6 : Kasım 08, 2009, 12:12:13 ÖS »
konuyu başlattıgım tarihden bu yana sürekli araştırdım ama bi sonuca varamadım bu genel bi sorun oldugu için msnın güncelleme yapmasını beklemek zorundayız diye düşünüyorum yinede bi çözüm bulursam burda sizlerle paylaşırım tabiki saygılar

Çevrimdışı Aska_SevDaLi

• ~Ask~Sehri~
    • Ask & Sevgi Sitesi
-Msn'de genel sorun
« Yanıtla #7 : Aralık 01, 2009, 01:12:14 ÖÖ »
arkadaşlar merhaba son 15 gündür genel olduğunu düşündüğüm ve  hakkında internette herhangi bir açıklama yada çözüm bulamadığım bir sorunum var
yeni açtığım adresimde!! eklediğim kişilerin ekleme talebimi kabul etselerde eklenmemiş görünüyorum aynı şekilde bana gelen talepleri ekleyip kabul ettiğimde kişilerin beni eklediğini görebiliyorum ancak karşı taraf benim onu kabul ettiğimi göremiyor ve engelleyip sildiğim kişiyi tekrar geri eklesemde karşı tarafta eklemediğim gözüküyor kişilerimle sorunsuz online yazışabiliyorum ama talep gönderenleri yada birkez silip tekrar eklediklerimi sildi gibi gözükmek veya tam tersi talep gönderdiklerimin listesinde olmama rağmen yokmuş gibi gözükmek biraz can sıkıcı bir çözüm yada önerisi olan varmı?? şimdiden teşekkürler

Sanirim arkadaslariniz (Gizlilik) Seceneginden Bakiyor Ve listede senin onlari engellemis  Olduğunu Söylüyor.?

Ama Onlinesin ve görüsüyorsun.? Peki O Görüstügün Kisi Türkiyedenmi Giris Yapiyor yada yurt Disindanmi Katiliyor.? Örnek (Almanya)?
Asağıda Örnek verdigim Resimde ismine tıkladigim arkadas Yurt Disindan katiliyor  Sağ tıkladığımda (Sil) Secenegi Olmamasi lazim..

Türkiyeden Giris yapan arkadasinkine Baktim sil yazisi yok Her ikiside listemde Online görüsüyorum Ama Diger arkadasim Onu engelledigimi Düsünüyor  :ag  Sanirim Bu ne seninle  Ne karsidaki Kisiyle alakali Bi test Yap dene Bence Pek fazlada Takılcak Bir durum dgil aslinda Messengerdenmi Kaynaklaniyor desem veya (İp) adresindenmi Kaynaklaniyor desem  Bilemiyorum  :no
Cok Bu KOnuya Takılan arkadasin varsa cam acar (özel kisi) Camda online oldugunu ve onun acik Oldugunu Gösterirsin :ys

(Gizlilik yazmissiniz  Tabi anladigim Dogruysa Yorum Yapmak istedim Sizin anlatmak istediginiz Buraysa)

Resimde Oldugu Gizlilik seneklerde Kişi listesinde  Sil yazisini Gördügü icinmi.?

ilk resim almanyadan katılan arkadas

Resim 2 Türkiyeden katılan arkadas.

Çevrimdışı Fr0nt

-Msn'de genel sorun
« Yanıtla #8 : Aralık 20, 2009, 00:13:57 ÖÖ »
Aska_SevDaLi doğru anlamışsın bende uzun süredir bu soruna bir çözüm arıyorum.Olay yurt dışı yurt içi sorunu değil belli bi tarihten sonra eklenen herkeste sil seçeneği aktif tabi karşı taraf seni eklerse sende aktif olmuyor ama onda oluyor bu seferde.Yani ekleyen kişide sil seçeneği aktif gözüküyor.Bu yüzden bir kaç gündür microsoft'a mail atıyorum ve aldığım cevaplarda önce suçu plus' a attılar sonra msn sürümüne sonrada bilgisayara derdimi anlatmak baya zor oldu malum Türk çalışanları yok.sonunda anlattım anladılar ama bu seferde sizde bazı kişilerde sil seçeneği aktif diye mail attılar bende ümidimi kestim diye mail atmak zorunda kaldım genel bir sorun ama sanırım kimse buna dikkat etmiyor microsoft kendinden kaynaklanmadığını savunuyor.tek çözüm beklemek sanırım ingilizcesi cok ileri düzey olupta yardım etmek isteyen olursa mailleri gönderebilirim ve birlkte çözüm arıyabiliriz