Gönderen Konu: Mwp' dan SkyPortal Son Sürümüne geçiş  (Okunma sayısı 1653 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erdalweb

• Tibbi Mümessil Portalı
Mwp' dan SkyPortal Son Sürümüne geçiş
« : Ekim 02, 2008, 23:21:17 ÖS »
Uzun bir üsredir ugraşıyorum mwp 2.0 dan skyportala geçiş için. localhostte birçok denemeler yaptım hataları düzenleme çalıştım forum konularında yeni konu açma ekleme vs birçok işelm denedim sotun yok ancak ilk kez diger modülleri kurmaya kalktığımda (örnek : article, pictures, ) modül kurulumunu yapıyor ancak database var olan verileri yok sayıyor yani sıfır olarak kuruyor forumda modülünde böyle bir sorun yaşamamıştırm. birkaç kez modülleri kurmayaı denedim hep aynı sorun forum haricinde hiçbir veriyi almıyor
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
-Mwp' dan SkyPortal Son Sürümüne geçiş
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2008, 22:03:08 ÖS »
erdalweb, bu son sürümle herhangi bir çalışmam olmadı. Ancak daha önceki sürümlerle çalışma yapmıtşım fakat başarılı bir sonuca ulaşamamıştım. Bu nedenle bu konu hakkında pek yardımcı olamayacağım. :(

Ayrıca şunuda bir not olarak belirtmek isterim. Eğer modüller sıfırdan kuruluyorsa, mwp veritabanındaki verileri kopyalayıp skyportalın veritabanına yapıştırarak belki bir kolaylık sağlayabilirsin. Tabi bazı verileri uyuşmayacaktır. En azından kategorileri ve alt kategorileri localhostun üzerinden oluşturup, sadece makaleleri, dosyaları vs... gibi verileri kopyala yapıştır şekilde çözebilirsin. ;)
« Son Düzenleme: Ekim 03, 2008, 22:06:36 ÖS Gönderen: burajan »
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı erdalweb

• Tibbi Mümessil Portalı
-Mwp' dan SkyPortal Son Sürümüne geçiş
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2008, 23:28:54 ÖS »
çok teşekkür ederim.bende bildiğiniz gibi uzun süredir bu sürümleriyle ugraşıyorum dediklerinizi yaptım çok başarılı olmuyor sonunda söyle bir karar aldım forumlarda localhostte sorun yaşamadım diger modülleri yönetici arkadaşlarımla sıfırdan işlersek sorunu çözebilir böylelikle sitede bir güncelleşme yapmış oluruz dedim ancak bu sorunları halletmediğimizde bir sürüm yada skyportaldaki yapılacak değişikler ileride içinden çıkılmaz hal almasından korkuyorum onun içinde en ufak bir hatayı dahi uyarlamaya çalışıyorum.

ilginiz için tekrar teşekkürler