Gönderen Konu: mwp ye forum olarak webwiz forum entegre isteği  (Okunma sayısı 2675 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı metin

mwp ye forum olarak webwiz forum entegre isteği
« : Mart 24, 2007, 15:49:03 ÖS »
ewet mwp portalın forumu cok yetersiz yani portalı küçültüo bunun için webwiz forumun portala daha ii bir hava katcagını inanıyorum webwiz forumun bi farkı yok demeyin eklentilerle süper bi forum oluyo mesala eklentileri yapılmış bir site www.webwizturkiye.com bu adresteki gibi olabilio onun için bu forum portalı daha ii yerlere getirceğinden eminim böle bi  entegrasyon yapılırsa sevinirim tüm mwp severlerde sevineceğinden eminim ;D
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

thai_kick_boks

• Ziyaretçi
-mwp ye forum olarak webwiz forum entegre isteği
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2007, 15:55:49 ÖS »
İyide Bize Ne Faydası Olaca Mesela Ben Oyle Seteler Girmem Ne Başı Belli Nede sitenin Sonu Belli Mübarek Doldurmuşsunuz Nerde Bişey Varsa sitede Bulursunuz Ama Bana Göre Değil Forum Ne Ozerinde Oldu Önemli Eğer Aşk Sadece Ask özerinde OLması Gerekir Eğer Bilgi İse Sadece Bilgi Paylaşımı OLacak Yani Bukarda Belirlediğin Gibi Olmuyacak!

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2007, 16:01:48 ÖS »
Bu konu daha önce konuşulmuştu.Böyle bir entegrasyo yapmak çok zor.

Çevrimdışı metin

« Yanıtla #3 : Mart 24, 2007, 22:41:15 ÖS »
thai_kick_boks senin adına öle olabilir bazıları içinde süper olur adminim ne varki benim aslına
maxwebportala webwizin üyeliğini blogunu koysak yeterliki admin bölümleri ayrı olsada olur yani sadece profil ve üye giriş sistemi tabiki foruma acılan konulardea ona göre uyarlanmalıdır tabi benim bilgim yok yapılırsa ii olur diyorum

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2007, 23:20:53 ÖS »
adminim ne varki benim aslına maxwebportala webwizin üyeliğini blogunu koysak yeterliki admin bölümleri ayrı olsada olur yani sadece profil ve üye giriş sistemi tabiki foruma acılan konulardea ona göre uyarlanmalıdır tabi benim bilgim yok yapılırsa ii olur diyorum

Snitz forumu mwpden çıkarırsan geriye bir şey kalmaz.Mwp ye web wiz i entegre etmek için portalın tüm dosyalarını düzenlemek gerekir.Foruma üye olan birinin portalda da üye olarak görünmei için yani.Ama ben uğraşamam dersen web wiz forumu kur onu kullan.Ama portaldan ayrı olur tabi.

Çevrimdışı metin

« Yanıtla #5 : Mart 24, 2007, 23:28:12 ÖS »
ben ugraşmak isterim ama kodlamayla ilgili bilgim yok birde ben webwiz forumu tek kullanmak istemiyorum mwp tam istediğimgibi portal keşke eklene bilseydi yinede saolun  :"3