Gönderen Konu: myforumportal  (Okunma sayısı 1369 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı basoglanh

myforumportal
« : Nisan 28, 2007, 21:45:22 ÖS »
Hepinize merhaba arkadaşlar. sizden bi ricam olacak forum sitemde üye olacak kişilerin bi bölümle karşılaşmasını istemiyorum ama bu bölümü nasıl kaldırabileceğimi bulamadım eğer myforumportal kullanan varsa aranızda yardımcı olursanız sevinirim.. kaldırmak istediğim bölüm kayıt kısmında anti shampot olmadığınızı kanıtlamak için yazılı teyit sorusuna doğru cevap veriniz diye bi kısım var ben burayı kaldırmak istiyorum fakat yönetim panelinde bu şekilde bişi yok ya.örnek bölüm aşağıda..
  Gördüğünüz gibi orada kırmızı yazıyla  (( hello)) yazıyo bu ara sıra   ((white))  gibi değişiklik gösterebiliyo.Evet burdaki kırmızı yazıyla yazılan hello veya white yazısını yan kutuya büyük küçük harf duyarlılığına göre aynı şekilde yazmayan kişi kayıt olamıyo.. tabii çoğu kişide bunu bilmediği için diğer bölümleri dolduruyo burayı yazmadan bırakıyo tamama basıyo tabii yazmadığı içinde üye olamıyo ben bunu kaldırmak istiyorum nasıl kaldıracağımı bilmiyorum yani bulamadım.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Kayıt bilgileri
* işaretli bölümler aksi belirtilmedikçe doldurulmak zorundadır
Kullanıcı Adı: * 
E-posta adresi: * 
Şifre: *

Yeni şifrenizi tekrar girin: *

Write only the word: Hello *
Spambot olmadığınızı kanıtlamak için Yazılı Teyit Sorusuna doğru cevap veriniz. 
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı casama

-myforumportal
« Yanıtla #1 : Nisan 29, 2007, 05:36:34 ÖÖ »
merhabalar sorununa gelince aslinda buradaki bu kaldirmak istedigin yazi senin uye kayit bolumundeki guvenlik uygulamasidir, bu yaziyi kaldirmak icin bu yazinin geldigi bolume git orada adres cubugunda senin dosyayin adi gorunecetir uyelik.php veya .asp gibi

dosyayi bul ve notpad ile ac
oradan bu yaziyi bulup degistirebilirsin yad kaldirabilirsin

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-myforumportal
« Yanıtla #2 : Nisan 29, 2007, 11:09:31 ÖÖ »
Bu tür hazır forumların dosyalarını değiştiremediğin için yapabileceğin fazla bir şey yok.

Çevrimdışı basoglanh

-myforumportal
« Yanıtla #3 : Nisan 29, 2007, 14:20:27 ÖS »
merhabalar sorununa gelince aslinda buradaki bu kaldirmak istedigin yazi senin uye kayit bolumundeki guvenlik uygulamasidir, bu yaziyi kaldirmak icin bu yazinin geldigi bolume git orada adres cubugunda senin dosyayin adi gorunecetir uyelik.php veya .asp gibi

dosyayi bul ve notpad ile ac
oradan bu yaziyi bulup degistirebilirsin yad kaldirabilirsin

arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler. fakat dediğin şeyi beceremedim daha ayrıntılı bir şekilde açıklama yaparsan sevinirim.. sevgi ve saygılarımla..

Çevrimdışı casama

-myforumportal
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2007, 04:28:08 ÖÖ »
yani uye formunun dosyasini bul ornegin uyekayit.php notdefteri ile ac

bu dosyanin icindeki kodlarin arasinda bu yaziyi bulabilirsin  eger yinede bulamiyorsan uye kayit dosyasi icinde include edilen dosyalara bak onlarin icinde mutlaka olmasi gerek.