Gönderen Konu: Okullar acıldı.İnternet bitti:D  (Okunma sayısı 2793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JrNeutron

Okullar acıldı.İnternet bitti:D
« : Ekim 02, 2007, 16:53:18 ÖS »
Arkadaşlar okullar acıldığı için pek fazla aranızda olamıyorum kusura bakmayın.Okula baslayan öğretmenlerimiz ve benim gibi öğrencilere 2007-2008 eğitim ve öğretim yılları hayırlı olsun(biraz geç oldu ama neyse :D ;))
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı berat9544

-Okullar acıldı.İnternet bitti:D
« Yanıtla #1 : Ekim 02, 2007, 17:57:19 ÖS »
Amin :D

Çevrimdışı Yunus Emre

• Doğduğum gün, öleceğim gün, diriltileceğim gün.
« Yanıtla #2 : Ekim 02, 2007, 20:13:56 ÖS »
Saol n_e_o , Gerçekten zorlu bir dönem daha başladı benim ve bir çoğumuz için ..
         Bu sene yeni çok fazla ders geldi ve Anatomi dersimde yüzlerce latince terim var. Tabi bunları ezberlemek var aynı zamanda diğer derslere çalışmak var birde bilgisayarı açıp asp çalışmak var , nasıl zaman yetiştirecem bilemiyorum :D Lise 1 olmanın zorlukları ne yapalım : ) Evden okula okuldan eve evden bilgisayara gidip geliyoz sosyal aktivite ye zaman kalmıyo :D Ama sosyal hayat da arkalardan bir yerlerden gösteriyor , unutturmuyor kendini  ..
        Herkes için "2007/2008 Eğitim ve Öğretim Yılı" hayırlı olsun ..
 yeeNet / Yunus Emre Evkuran
Tema Reklam - Tanıtım.

Çevrimdışı GateSXraY

• Türk'sen övün, değilsen itaat et!
    • Webdetek.NeT - Bilgi ve Paylaşımın Doruğa Ulaştığı Site
« Yanıtla #3 : Ekim 03, 2007, 19:42:32 ÖS »
Saol n_e_o , Gerçekten zorlu bir dönem daha başladı benim ve bir çoğumuz için ..
         Bu sene yeni çok fazla ders geldi ve Anatomi dersimde yüzlerce latince terim var. Tabi bunları ezberlemek var aynı zamanda diğer derslere çalışmak var birde bilgisayarı açıp asp çalışmak var , nasıl zaman yetiştirecem bilemiyorum :D Lise 1 olmanın zorlukları ne yapalım : ) Evden okula okuldan eve evden bilgisayara gidip geliyoz sosyal aktivite ye zaman kalmıyo :D Ama sosyal hayat da arkalardan bir yerlerden gösteriyor , unutturmuyor kendini  ..
        Herkes için "2007/2008 Eğitim ve Öğretim Yılı" hayırlı olsun ..
 yeeNet / Yunus Emre Evkuran

Sana katılıyorum. Bende bu sene lise 1 deyim. Öğretmen olmayacağım halde Öğretmen lisesine gittim sırf başarısı yüksek diye. Şimdide abuk subuk dersler görüyorum. Sosyal hayat sıfır!

Çevrimdışı Yunus Emre

• Doğduğum gün, öleceğim gün, diriltileceğim gün.
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2007, 12:48:10 ÖS »
Ondan daha kötüsü ney biliyormusun ?? Başarım sürekli artıyordu oks den önce ama sürekli ,
hocalar tebrik ediyorlardı hep ,, OKS den bir hafta önce dershanede sınava girdim süper bir puan çıkardım kendim için sonra oks ye girdim 60 puan düştüm önceki sınavımdan; Ama zorlukları aynıydı sınavların tabi insanın istesede istemese de içinde kalıyor emeğe yazık ya bir sınav mı gösterecek benim başarımı ??
Tema Reklam - Tanıtım.