Gönderen Konu: OlayOldu.Blogcu.CoM | Alemin Yükselen Değeri!  (Okunma sayısı 406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı korkemal

OlayOldu.Blogcu.CoM | Alemin Yükselen Değeri!
« : Aralık 11, 2010, 12:57:22 ÖS »
Site adresi: http://www.olayoldu.blogcu.com
Sitenin kuruluş tarihi: Ocak 2009
Sitenin kuruluş amacı: Kişisel Paylaşımlar,Görsel Anlatımlar,Videolar,Albümler ve diğer çeşitli kategorilerde paylaşımlar.
Sitenin verdiği hizmet: Program,albüm,video,görsel anlatım,tarif,tarih,resim,kişisel gelişim,edebi hikayeler,bilgisayar ve network üzerine çeşitli yazılar,dini içerikler kategorileri ve ek diğer kategorilerde yayın yapıyor.
Sitenin altyapısı: Blogcu
Site ile ilgili yapımcı yorumu: Aslında 2009 öncesine dayanıyor yayın hayatına başlayışımız ancak daha önceki tecrübesizlik ve (hala öyle ama) blogcu'nun kısır bir döngü içersinde olması hasebiyle açtığımız bir diğer bloğu kapatmak zorunda kaldık.Bu bloğu 2009 da yayın hayatına geçirdik ve halen de devam ediyoruz çok şükür.Sistem olarak blogcu'yu kullanıyoruz.Ücretsiz olması hasebiyle herhangi bir eklenti yapamıyorsunuz.İçerik olarak yukarıdaki saydığım kategorileri olabildiğince doldurmaya çalışıyoruz.İlk zamanlara oranla daha özgün,daha da ilginç konular açmaya gayret ediyoruz.
Tema olarak blogcunun sunduğu SkinBu şablonunu kullanıyoruz.
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı WhisperSuLtaN

• Süper Moderatör
  • *
-OlayOldu.Blogcu.CoM | Alemin Yükselen Değeri!
« Yanıtla #1 : Aralık 12, 2010, 13:06:21 ÖS »
Tebrik ederim ... Kesinlikle düzenli aralıklarla ziyaret edilmesi gereken bir blog kurmuşsunuz ...

Sık kullanılanlara ekledim. Kendi sitemde bloğunuzdaki yazıları paylaşmak istiyorum ... öğrencilerim de manevi değerleri üst düzeyde tutan bu sitenin ekinlerinden faydalanmalılar ...

Emeklerinize Sağlık ...