Gönderen Konu: Önceki Yazılanlar (Eski siteden)  (Okunma sayısı 5229 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
Önceki Yazılanlar (Eski siteden)
« : Ekim 11, 2006, 13:02:58 ÖS »
DAHA ÖNCEKİ SİTEMİZDE, SİTEMİZ HAKKINDA YAZILMIŞ YORUMLAR BURAYA ALINMIŞTIR.

Arkadaşlar sitemiz hakkindaki görüş, düşünce ve isteklerini bu konuya cevap olarak yazin.Bu konuda yazi yazmak için yeni konu açmayin.

--------------------------------------------------------------------------------
Öncelikle ben yazayim. Yaklasik bir seneden beri buradayim ve burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bildiklerimi unutmamak bir yana bir çok yeni sey örendim burada.

Ancak; bunca güzellik arasinda bazen sikilmiyor da degilim. Eskilerden çok az kisi kaldi. Yeni gelenler de ya sadece soru soruyor ya da sitesini tanitip gidiyor. Haydi soru sorani anliyorum ama daha hiç paylasima katilmadan site tanitimi yapmak ne demek? Bir sürü toplist varken böyle bir reklam girisimi hiç de hos degil. Biz burada elimizde ne varsa onu paylasiyoruz. Bütün siteyi topliste çevirdi bazi arkadaslar.

Bu konuyla ilgili acil önlem almamiz lazim diye düsünüyorum. Bir ara bir gelmis ve çöpçatan sitesi kurup onun tanitimini yapmaya bile kalkmisti. Olmuyor arkadaslar lütfen biraz daha anlayisli olun.

Benim önerim 50 mesaj altinda yazisi olanlar sitelerini tanitmasinlar. Böylece en azindan sitenin ne amaçla kuruldugunu, neye hizmet ettigini anlayanlar çikar ve sitemiz daha saglam adimlarla ilerler.

--------------------------------------------------------------------------------
Abiler ben siteye yaklasik 8 aydan bei giriyorum.Aksama kadar bir sürü site geziyorum bu aralar php ögrenmeye çalisiyorum forumlara soru yaziyorum Max web portal ile ugrasirken bu siteye sordugum sorulara Çok açik ve hizli cevap aldim.Ama hiç bir sitede böyle bir dostluk ortami ve yakinlikla karsilasmadim.Bu sözlerim yalakalik için degil buna emin olun.Bu site Türkiyeye çok büyük hizmet veren bir site.Sitenin gidisatindan oldukça haberim var diye düsünüyorum.Sky portal çikti.Artik Sky portal hakkinda Ayri bir site açilabilir.Ben itiraf ediyorum Max web portal hakkinda siteye hiçbir katkim olmadi ama artik sky portal hakkinda blok yapiminda modül yapiminda olmak için elimden geleni yapmak istiyorum.Arkadaslar bu site elinden geleni yapti.Ayrica süvari arkadasinda dediklerine 100 de 100 katiliyorum.Saygilarimla.. Tesekkür ederim..

Gerçekten güzel bi site arkadasimin tavsiyesiyle üye oldum çok memmun kaldim sorulara gayet hizli cevaplar geliyor çok güzel diyecek bisey yok ...

Iyi geceler arkadaslar.Bende bu siteye yaklasik 6 aydir katiliyorum.Web tasarimina merak saldigimda inanin( 0) dan baslamistim ve tevafuk ilk karsima uzmanweb çikti.Burdaki arkadaslar sayesinde biseyler degil ÇOK seyler ögrendim.Baska hiçbir site ve kaynaga gerek duymadan bu güne geldim.Emegi geçen bütün arkadaslardan Allah razi olsun.süvari kardesinde dedigi gibi foruma hiç katki yapmamis yada hiç msj yazmamis arkadas geliyo sitesinin yaziyo ve çekip gidiyo.Bu hiç hos olmayan bir durum.Tekrardan siteye emegi geçen bütün arkadaslara tesekkür ediyorum.Iyi geceler...

slm arkadaslar ben busiteye nerden baksaniz 3 yaada 4 gün oldu biraz karisik ama bunun da üstesinden geliriz

Kardes aslinda hiç karisik degil daha yeni oldugun için öyle Neyle ugrasiyosun bilmiyorum ama biraz daha merak etsen ne kadar kolay oldugunu anlarsin

Sanirim anlamadan "Tesekkür " konusu açarak siteniz hakkinda görüs verdim.Burda belirtmek gerekirdi.Tekrar tessekkür ediyorum..Iyi çalismalar.

konusma lansaka dogru söyluyorsun yani benim bu siteyi epeyi zamandir oldum yani kafani kullan sewmesem hiç gelirmiyom alla alla ama yine söliyim bu siteyi cok sewiyorum

Ben hemen hemen 2 yildir burdayim.Öncelikle burda çok iyi insanlarla tanistim.Çok çok iyi dostlar kazandim.Birseyler ögrenirken paylasmaninda mutlulugunu ögrendim.

Uzun zamandir bu sitedeyim. gayet iyi bilgiler edindim ve hatta bilgilerime bilgiler kattim. bunun yaninda dostluklar oldugunu gördüm. bir bilgi paylasiminin ve dostlugun oldugu yerde ben baska ne isterim.

Bu sitenin bana çok yarari dokundu MWP yi ilk kez burda gördüm ve mwpye burda basladim.Burdaki arkadaslarda çok yardimci oldu burda hep birlikte çok güzel seyler basardik.Keske hersitede sizler gibi üyeler olsaHepiniz Tesekürler

yaaglamakistiyorum valla tam istedigim gibi onceleri bilgisayardan sikiliyodum simdi ayrilirken zorluk cekiyorum ya gercektended bagimlilik yapar mi???
ADMIN'im bi cevap yazsaniz memnun olurum

Bu Site Eger Bir Web Master Sitesi Ise Forum Oyunlari - Mizah - Sarki Sözleri Gibi Bölümlerin Kaldirilmasi Halinde Sitenin Kalitesinin Artacagini Düsünüyorum

çogu zaman siteye ulasamiyorum.
hosting temi sorun var anlamadim
sürekli ulasilabilir bir site olmali diye düsünüyorum

arkadaslar yillardir bu siteyi ziyaret ediyorum. ÖZellikle de MWP kisimlarindan çok faydalaniyorum. Gerçekten aradigimi buluyorum bu kisimlardan.

bu site hakkinda diyecek tek kelime bulamiyorum , admin abimiz en güzelini en iyisini en kaltesini vermek için elinden gelini yapiyor , bu sitenin bendeki mazisi çok uzun , ilk forum üyesi oldugum site bu kadarini söyleyim siz anlayin

çok güzel hazırlanmış bi site tebrik ederim. ama maelesef modüllerde bazı linkler çalışmıyor onlarda düzelirse güzzel olur.

her şey çok mükemmel.Tek sorun sayfaların biraz geç açılması

ÖNCELİKLE HERKESE MERHBA BEN YENİ ÜYE OLDUM İLK GEZİNYDM BAKTIM Kİ BÖLE Bİ PAYLAŞIM SİTESİ VAR ÜYE OLMAK İSTEDİM GERÇEKTEN ÇOK BAŞARILI ŞEYLER VAR İYİKİ ÜYE OLMUŞUM HERKESE İYİ GÜNLER

Arkadaslar ben irfan siteniz cok güzel olmus basalariniz insallah bundan sonrada devam eder ben yeni üye oldum ama gercekden süper bir site ... emegi gecene tüm arkadaslara tskler...

bu site bana çok faydası bulundu web tasarımlarımda bana yardımcı oldu ve herseyını ogretti burda hep bırlıkte bırbırımıze destek cıkarak bayagı bılgıler edındık cok guzel seyler basardık bu site gibi baska yerde bulamayız bizim birbirimize saygı durusumuz yeter arkadaslar herkes bırbırının yardımına kosuyor masaallah herkes sagolsun ve varolsun allaha emnaet olun hepiinizzzzzzzzzzz...

arkadaşlar herkese selam sitenin yapımında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürleer paylaşımın olduğu yerde bilgi çoğalır web ile alakalı kafama takılan şeyleri araştırırken böyle güzel bi siteyle kaşılaştım ellerinize sağlık .

site gayet guzel sadece webmaster hizmetlerinde birkac eklenti ve sunuda gecemeyecem kodlarinizin birkismi php portallarda calismiyor bunlari uyarlar veya duzenlerseniz cok daha iyi olacak

Sitenin olumsuz eleştirilecek bir tarafı yok sadece iltifat edebilirim.Bu siteye üye olduğum için çok şanslı görüyorum kendimi.İnsanların sorularına hızlı cevap ve sitedeki dosyalar...

çok güzel bir site arkadaşlarıma bile tavsye edicem ama siteye birşeyler daha eklenmesi daha iyi olur süper bir site yinede

Arkadaşlar bende bu siteye yaklasık 2-3 gündür üyeyim.Bildiklerimi paylaşmaktan bilmediklerimi öğrenmekten gurur duyarım..Herkese slmlar..Ayrıca sitede çok güzel olmus elinize saglık

tekrar tekrar sölüyorum muhteşem bir site

Selamlar;

Ben siteyi 2 yıldır biliyordum, ama 1 aydır aktif olarak forumlara katılıyorum. İlk başta HTML sitelerle uğraşırdım, ve onlara uzmanwebden servis alırdım. Sonrasında maxwebportalı tanıdım ve kullanmaya başladım. Sonrasında karşılaştığım sorunları burada dile getirdim ve çözümlerinide buldum. İşte bu süreçten sonra, bende forumda aktif olmaya başladım. Bildiğim, öğrendiğim kadarıyla diğer arkadaşlara yardım ettim, yardım aldım. Uzmanweb gerçekten kaliteli bir site..

Kısacası site muhteşem !!.. Kolay gelsin..

grcekten cok guzel cok beğeniyorum her bilgisayarın basına oturduğumda ilk işim bu siteyi acmak olyo
dikatt!!!!!
bağımlılık yapıyoooooooo

haklısın kardeş bağımlılık yapıyo fazla kaptırcaz bu gidişle
« Son Düzenleme: Aralık 05, 2006, 18:57:45 ÖS Gönderen: AdmiN »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı dr_shaytan

• www.korkuhackteam.net.tc
site hakkında
« Yanıtla #1 : Eylül 23, 2007, 13:56:46 ÖS »
Site Neden Bazen Hata Veriyor...

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-site hakkında
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2007, 00:37:12 ÖÖ »
Mysql veritbanı kullanımı artınca site kilitleniyor, sonra kendiliğinden düzeliyor.

Çevrimdışı sevgiii

-site hakkında
« Yanıtla #3 : Kasım 20, 2007, 19:11:19 ÖS »
site cok guzel olmus ;)

Çevrimdışı GateSXraY

• Türk'sen övün, değilsen itaat et!
    • Webdetek.NeT - Bilgi ve Paylaşımın Doruğa Ulaştığı Site
-site hakkında
« Yanıtla #4 : Kasım 20, 2007, 19:56:57 ÖS »
Evet çok sık oluyor hemde. Hangi hostta barınıyor bu site? Hala Kariyerhosttamı?

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-site hakkında
« Yanıtla #5 : Kasım 20, 2007, 20:10:26 ÖS »
Sistemhost.com sunucularında.

Çevrimdışı yawru_kurt

-site hakkında
« Yanıtla #6 : Aralık 02, 2007, 16:32:03 ÖS »
adem hoca site süper valla ellerine saglık basarılarıyın devamını dilerim

Çevrimdışı yawru_kurt

-site hakkında
« Yanıtla #7 : Aralık 02, 2007, 16:37:40 ÖS »
adem hocam bu sitede güzel kalp çiçek felan resimleri yokmu aradım bulamadın varsa bi zahmet yerini söleyebilirmisiniz

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-site hakkında
« Yanıtla #8 : Aralık 03, 2007, 14:41:02 ÖS »
Resimler bölümündeki resimler haricinde fazla resim yok.

Çevrimdışı hasbln53

-site hakkında
« Yanıtla #9 : Mayıs 12, 2008, 14:42:00 ÖS »
merhabalar arkadaslar,
ben az önce üye oldum .Biraz gezindim ve cok hosuma gitti .bir site bu kadar faydali olabilir.basarilarinizin devamini diliyorum.