Gönderen Konu: ÖSS 2008 EK YARDIM LÜTFEN  (Okunma sayısı 367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jettoptandakika42

• jettoptandakika
ÖSS 2008 EK YARDIM LÜTFEN
« : Ocak 18, 2011, 16:30:06 ÖS »
slm  ben bu yıl öss ek tercih yapcam iki yıllık önlisasns okumayı düşünyorum. ve bilgisayar programcılığı okumayı istiyorum . kps ile atanabilirm diye düşünyorum acaba bölüm iyi mi parlak mı gelecek açısından . büro yönetimi nasl . bölüm hakknda bilgi edinmek istiyorum.

« Son Düzenleme: Ocak 18, 2011, 16:45:16 ÖS Gönderen: AdmiN »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Online Kontör Sistemleri, PARÇA KONTÖR DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ, PARÇA KONTÖR BAYİLİĞİ, PARÇA KONTÖR ANA BAYİİ, En Ucuz Parça Kontör, Parça kontör Turkcell Avea Vodafone Parça kontör yükleme ve bayiği.Parça kontör bayii | Parça kontör bayilik | Parcakontor | Parça kontör bayi | Parca kontor | Parça tl.hizli ve ucuz parca kontor sitesi ! Turkcell Kontor, Ave

Çevrimdışı PCodemaster

-ÖSS 2008 EK YARDIM LÜTFEN
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2011, 23:35:27 ÖS »
Birincisi bilgisayar programcılığı ön lisans olsun belki meslek sahibi olurum diye okunabilecek bir bölüm değildir. İlgi merak ve hırs ister çünkü 2 yılda üniversitelerde anca bilgisayar açıp kapatmayı öğretirler. Programlama ise yıllarca üzerinde çalışılarak yapılabilecek birşeydir.
İkincisi diyelim ki bu bölümü okudun diploma sahibi oldun bir yere de atandın. Yarın öbür gün senden şöyle birşey istiyoruz dediklerinde ne olacak?
Sonuç, birşey olmuş olsun diye olmaz bir yaratıcı değiliz "Kur'anda da geçer kun fe yekun ol der ve olur, böyle bir kudretimiz de olmadığına göre ilgimiz merakımız ve çabamız bir yönde olmalı.
Eğer merakın varsa ben bu işte kendimi geliştireceğim dersen. Yazılım işi yapanlar için diyorum gerçekten kaliteli yazılımcılar çok iyi maaşlarda çalşırlar. Kpss kazanıp devlette çalışmayı düşünmezler bile çünkü kaliteli yazılımcılar özel sektörde devletten alabilecekleri maaşın 10 katından fazla maaş alabiliyorlar.
...sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ,ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐS