Gönderen Konu: PİCASA RESİM DÜZENLEYİCİ  (Okunma sayısı 16734 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ofline

• paylaşmak güzel paylaşıma teşekkür dahada güzel
    • HOTTURKER GÜVENİLİR HOSTCUNUZ...
PİCASA RESİM DÜZENLEYİCİ
« : Şubat 19, 2007, 13:54:46 ÖS »
Picasa bilgisayarınızdaki bütün resimleri bulur!
Picasa PC'nizdeki tüm resimleri anında bulmanıza, düzenlemenize ve başkalarıyla paylaşmanıza yardımcı olan bir yazılımdır. Picasa'yı kameranızdaki resimlerinizi bilgisayarınıza aktarmak için kullanarak işe başlayabilirsiniz. Artık Picasa'yı her açtığınızda, program tüm resimlerinizi (hatta elinizde olduğunu unuttuklarınızı bile) otomatik olarak bulacak ve kolayca tanıyacağınız klasör adlarıyla, tarihe göre düzenlenmiş görsel albümler halinde sıralayacaktır. Albümlerinizi sürükleyip bırakma yöntemiyle düzenleyebilir ve yeni gruplar yaratmak için etiketler hazırlayabilirsiniz.

Resimlerinizi Düzenleyin ve Efektler verin!
Ayrıca Picasa, tek tıklamayla yapılan düzeltmeler ile güçlü efektleri parmak uçlarınıza getirerek gelişmiş düzeltme işlemlerini çocuk oyuncağına dönüştürmekte ve resimlerinizi başkalarıyla paylaşmanızı kolaylaştırmaktadır; resimlerinizi e-postayla gönderebilir, evde basabilir, hediye CD'leri hazırlayabilir ve hatta resimleri kendi blog'unuza asabilirsiniz.(BlogThis! özelliği, sadece belirlenen ülkeler için İngilizce olarak mevcuttur.)

Türkçe dahil onlarca dili destekler!
Şu anda aşağıdaki dillerde mevcuttur: Almanca, Bulgarca, Çekçe, Çince (basitleştirilmiş), Çince (geleneksel), Danca, Endonezya Dili, Estçe, Felemenkçe, Filipin Dili, Fince, Fransızca, Hırvatça, İngilizce (ABD), İngilizce (İngiltere), İspanyolca, İsveççe, İtalyanca, İzlandaca, Japonca, Katalanca, Korece, Lehçe, Letonca, Litvanca, Macarca, Norveççe, Portekizce (Brezilya), Rumence, Rusça, Sırpça, Slovakça, Slovence, Tayca, Türkçe, Ukraynaca, Vietnamca, Yunanca

http://dl.google.com/referrals/picasa2Setup.exe?ai=BoM8EII_ZRbP2B5z0QaKsoZcEjOeiFZCTpYMCxY23AQAQASCNwbkFOAFQwbLanv______AWCZBpgB53OYAfCGAZgBuJIGmAG7kgaYAb6SBqABsrun_QOyARZwaWNhc2EueWVuaXByb2dyYW0ubmV0yAEC2gEeaHR0cDovL3BpY2FzYS55ZW5pcHJvZ3JhbS5uZXQvgAIBqAMD&gclid=CIrN9suvuooCFSIGEAod8g0dPg
Kullanımı Çok Kolay!
Siz Picasa'yı yükler yüklemez, Picasa bilgisayarınızın sabit diskindeki resimleri "Diskteki Klasörler" koleksiyonuna alır ve tarih sırasına göre düzenler. Picasa'yla kullanmak istemediğiniz klasörler varsa, sırasıyla Araçlar > Klasör Yöneticisi'ne gidip, Picasa'nın klasörleri hangi sıklıkta taramasını istediğinizi (ya da hiç taranmasını istemediğiniz klasörleri) belirleyebilirsiniz. Kütüphanenizden çıkarmak istediğiniz resimler varsa, resmi seçip sağ tıklayın, resmi tamamen silebileceğiniz gibi, sadece Picasa'dan saklamayı da seçebilirsiniz.

Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
paylaşmak süperdir ama paylaşıma  teşekkür etmek dahada güzeldir...

Çevrimdışı eno

-PİCASA RESİM DÜZENLEYİCİ
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2008, 21:01:43 ÖS »
meraba arkadaşlar picasa resim yap proğramında resim boyutlandırabilirmiyiz

Çevrimdışı eno

« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2008, 21:03:42 ÖS »
arkladaşlar resim boyutlandırma ile cevap verirseniz sevinirim

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #3 : Aralık 03, 2008, 17:11:37 ÖS »
Picasayı uzun zamandır kullanmıyorum.Eğer resim görüntüleme, boyutlandırma, yeniden adlandırma, kırmızı göz düzeltme, renk ayarı yapma, slayt  gösterisi şeklinde resim gösterme vs. gibi özellikler arıyorsanız irfan view programını tavsiye ederim.Acd ve picasaya göre çok hızlı ve pratik.

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
  • Php de adım adım yol alıyor'du
« Yanıtla #4 : Aralık 03, 2008, 19:24:48 ÖS »
Picasada güzel hocam güzel efektleri var benim gibi acemiler için kullanışlı program kendisi bütün yolları gösteriyor ayrıca phoshop a benzer efektler de uygulanıyor ancak irfan wiev kadar kalitelimi orasını bilemiyorum picasa nın son sürümü yakın zamanda çıktı.ben tavsiye ederim
« Son Düzenleme: Aralık 03, 2008, 19:27:16 ÖS Gönderen: surgunum08 »
Bir bak etrafına herkes mutlu bir sen misin üzgün? Dertler türlü türlü her biri bir sürgün!Ama unutma ki ALLAH var gülsün yüzün.

Çevrimdışı limanli34

• Türklerin Neti
« Yanıtla #5 : Aralık 03, 2008, 19:26:06 ÖS »
eno arkadaşım resim boyutlndırmayı ; http://imageshack.us/ yada varsa foto shop un değişik versiyonlarından yapabilirsin...

Çevrimdışı BigDreamZ

« Yanıtla #6 : Ocak 28, 2009, 18:25:51 ÖS »
çook saolun bu arda bende sizin önerinizlerle yolumu buldum saolun hepiniz

tHe deVil of tHe DearKnesS