|
|
Merhaba Kolay gelsin Ben localhostta çalışıyorum MWP nin son sürümünü indirdim kurdum sorunsuz bi şekilde fakat Playerim çalışmıyor. Yönetim panelinden Player Yönetimini tıkladığında uzun bir süre bekliyorum ve sayfa görüntülenemiyor. Dosyalarına baktım wwwroot klasörsünden ve herşey tam. Sorunu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim (admin kullanıcı adı ve şifresini değiştirmeyi / yeni admin atamayıda yapamadım )
admin_player.asp den db yolunu değiştirince sorun çözüldü sayfayı açabiliyor ve müzik ekleyebiliyorum.
Teşekkür listesi şu anda boş.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2007, 10:48:17 ÖÖ Gönderen: xmaster »
|
|
|
|
|
Üye

İsim: murat sahin
Meslek: Seçilmedi
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2007, 12:31:14 ÖS » |
Teşekkür Et
|
aynı sorun bende de var ama db klasöründe nasıl bir değişiklik yaptın burda göstersen iyi olurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
Meslek: Teknisyen
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 10, 2007, 03:15:16 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
<% Set baglan = Server.CreateObject("ADODB.Connection") baglan.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("Player/playy.mdb") %> Burada "Player/playy.mdb" Yerine "DB/playy.mdb" Yazarsanız Sorun Hallomuş Olur.. İyi Çalışmalar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üye

Meslek: Öğrenci-Lise
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 15, 2007, 19:20:59 ÖS » |
Teşekkür Et
|
ben playeri koymayı başardım o müzik ekleme menüsüde açılıyor fakat şarkı ekleyemiyorum bide sadece .mid mi ekleniyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye
İsim: bozkırın tezenesi
Meslek: Öğrenci-Üni.
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 15, 2007, 19:24:08 ÖS » |
Teşekkür Et
|
youtube vidyo sitesinden programsız avi formatında vidyo nasıl indirebilirim........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 15, 2007, 19:29:42 ÖS » |
Teşekkür Et
|
youtube vidyo sitesinden programsız avi formatında vidyo nasıl indirebilirim........
Forumda arama yaparsan gerekli bilgileri bulabilirsin.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Yeni Üye
İsim: serkan kaya
Meslek: Gazeteci
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 20, 2007, 09:55:38 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
ben playeri koymayı başardım o müzik ekleme menüsüde açılıyor fakat şarkı ekleyemiyorum bide sadece .mid mi ekleniyor? aynı sorun bende de var ? yardım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Genel Sorumlu
Administrator
Meslek: Öğretmen
~|| Bilginin Gücü ||~
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 20, 2007, 11:01:45 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
Şarkı ekleme yerinde htamı veriyor?Hata veriyorsa onu buraya yazarsan hatayı çözebiliriz.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
Yeni Üye
İsim: serkan kaya
Meslek: Gazeteci
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2007, 19:57:57 ÖS » |
Teşekkür Et
|
şarkı ekleniyor eklendi diyede gösteriyor faka t sitede çalmıyor ve playlistte gözükmüyor fakat localhostta çalışıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Web Programcısı
Administrator
Meslek: Teknisyen
Web Programcısı
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 20, 2007, 21:31:58 ÖS » |
Teşekkür Et
|
şarkı ekleniyor eklendi diyede gösteriyor faka t sitede çalmıyor ve playlistte gözükmüyor fakat localhostta çalışıyor Sitenin adresini yazarmısın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|