UzmanWeb.Net
  ANA SAYFA   FORUM   RESİMLER   GÖRSEL DERSLER   TOPLİST   DERSLER   İLETİŞİM

Mayıs 16, 2008, 13:16:17 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Forum   Yardım Oyun Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SANAL ORTAMDA TANIMADIĞINIZ BİRİ İLE KONUŞMAYIN LÜTFEN BAKIN NELER OLUYORMUŞ.  (Okunma Sayısı 549 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AdmiN
Genel Sorumlu
Administrator
*

İsim: Adem TÜRK
Meslek: Öğretmen

~|| Bilginin Gücü ||~

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« : Mart 26, 2007, 20:56:44 ÖS »
Aşağıdaki listedeki kullanıcılar bu konu için teşekkür ediyorlar!Teşekkür Et

Sanal ortamda  tanimadiginiz insanlarla konusmayin LUTFEN.....
Olayin hikayesi biraz uzun ama okumanizi tavsiye ederim.

O gece mail kutusuna gelen bir notun tum gelecegini etkileyecegini bilemezdi. Ekte gonderilen dosyayi actiginda ekrani binlerce gul  kaplamisti.
Her tiklamada yeni bir sayfa aciliyor ve her acilan  sayfada degisIk renklerde guller tum ihtisamiyla gozler onune seriliyordu. Son tikladiginda ise ekranda soyle yaziyordu;
  "Hicbirisi senin gibi olamaz. Seni seviyorum... "
Fulya cok sasirmisti. Maili gonderene bakti ama bu isim onda hic bir  cagrisim yapmamisti.Sonraki gunlerde benzer mesajlar gelmeye devam etmisti.Her defasinda farkli cicekler kapliyordu ekranini ve son sayfada yine ayni seyler   yaziyordu."Hic birisi senin gibi olamaz. Seni seviyorum... "  Fulya bu esrarengiz kisiyi merak etmeye baslamisti. 10.gece gelen mesaji yanitlamayi dusundu. Ister istemez etkilenmisti. O  gunlerde  kendini cok yalniz hissediyordu. ..
Kim acaba diye kendi kendine sorarken birden parmaklarinin klavyeye uzandigini farketti.
"Bu cicekleri bana neden gonderiyorsunuz? Lutfen kimliginiz hakkinda bana bilgi verirmisiniz? ..."
Yazdiklari sadece bu kadardi. Ardindan iletisini gondermek icin  "Gonder" tusuna bastiginda hayatinin ne hale gelecegini asla bilemezdi...
Ertesi gece heyecanla mail kutusuna bakti. Yine ayni kisiden bir  mail daha gelmisti.
Yuregi dalgali denizlere donmustu.Aceleci  tavirlarla maili acti. Bu defa tek sayfalik bir ekran vardi karsisinda ve sunlar yaziyordu; "Beni gercekten merak ediyorsan yarin ogleden sonra saat 2'de bilgisayarinin basinda ol ve msn'in acik olsun..."  Fulya o geceyi biraz heyecanli birazda huzursuz gecirdi...Gece boyunca hep bu konuyu dusundu. Kimdi, neyin nesiydi, neden her gunbu mailleri ona gonderiyordu. ..Bu sorularin cevabini bulamamisti.
Ertesi gun saat 14.00'te ekranin basindaki yerini aldi ve msn'ide acti. Bir sure sonra ilk mesaji almisti."Merhaba cicegim..." Fulya kalbinin deli gibi atmaya basladigini  hissetti...
" Merhaba.. .Kimsiniz? "
 - Sizi tesadufen buldum. Bana gelen maillerden birinde sizin de adresiniz vardi. gizemlicicek@ ... cok dikkatimi cekmisti. O  yuzden  size her gece birbirinden guzel cicekleri maillemeye basladim.
  -Peki ama "hicbirisi senin gibi olamaz. Seni seviyorum" ne demek  oluyor?
  -Ikimiz de cicekleri cok seviyoruz degil mi? O zaman birbirimizi de cok sevecegiz desem herhalde yanlis olmaz.
    Fulya ne diyecegini bilemiyordu. Uzunca bir sure cevap yazamadi.  Sonra;
  -Bakalim zaman ne gosterecek. Bu arada kendini biraz tanitirsan  memnun olacagim.
  -Hic gerek yok...Cunku sen beni cok iyi taniyorsun.
    Fulya iyice afallamisti. Cevap yazmak icin ekrana baktiginda  karsi tarafin cikmis oldugunu gordu.
Bir sure bekledi ama geri donus olmadi. Herhalde elektrikleri kesildi ya da baska bir sorun  cikti"
  diye dusundu...
    O gece ve sonraki geceler mechul kisiden hic mail gelmedi.Her gun  msn'i aciyordu ama orayada gelen giden yoktu. Fulya'nin ici icini   yiyordu. Neler oluyordu? Hic bir sorunun cevabini bulamamak
git  gide  sinirlerini germeye baslamisti. Aradan bir aydan fazla bir zaman  gecmisti ve Fulya bu esrarengiz kisiyi unutmaya baslamisti.
 Bir gun calistigi is yerine sivil polisler geldiler .
Fulyayi  ariyorlardi. "Benimle ne isleri olabilir" diye dusunurken odasina  giren polislerden biri kollarina kelepceyi taki vermisti.   "Hey neler oluyor, ben ne yaptim ki" diye avaz avaz bagirmaya baslamisti. Polisler bilgi vermiyordu.Sadece "Bizimle emniyete  geleceksiniz" diyorlardi.
Ozellikle kollarina vurulan kelepceler moralini cok bozmustu. Neler olup bittigini cozmesi olanaksizdi.
 Emniyet Mudurlugune gidene kadar polisler tek kelime bile  etmemislerdi.
Kapisinda "Dolandiricilik Masasi" yazan bir odaya  girdiginde hepten saskina donmustu.
Masadaki gorevli polis "Buyrun   Fulya hanim oturun" diyince ilk sandalyeye kendini ativerdi.
   -Soyler misiniz neler oluyor? Bu bir sakaysa cok agir bir saka oldu.Derhal bu oyunu kesin .."
  Daha lafini bitirmemisti ki kendisine oturmasini rica eden  polisin  sert bir ifadeyle "Hep boyledir.Yaparlar ama kabul etmezler..."  sozleri basini dondurmeye yetmisti.
  Birden fenalasti ve oldugu yere yigilip kaldi.Gozlerini actiginda bir sedyede oldugunu farketmisti.
Bos gozlerle etrafina bakiyordu.
  Biraz sonra kendisini is yerinden alan polislerden biri yanina  geldi.
  -Iyi misiniz Fulya hanim? Kendinize geldiyseniz artik isimize   bakalim.
  Guclukle dogrulmustu. Sonra polisinde destegiyle tekrar o odaya  girdiler. Ayni sandalyeye oturmustu.
  -Fulya hanim, dolandiricilikla suclaniyorsunuz. Banka hesabinizda  son 15 gun icinde tam 28 islem yapilmis. Bu sure zarfinda  yaklasIk 4  trilyon lira hesabiniza yatmis ve oradan da baska bir hesaba havale edilmis.
  -Olamaz...Benim boyle seylerden haberim yok.Bankada 350milyon liram var.
Bunun disinda da neler olup bittigini bilemiyorum.
  -Fulya hanim,simdi bize isbirligi icinde oldugunuz kisilerin   adlarini vermenizi istiyoruz.
  -Siz neler diyorsunuz? Ne isbirliginden bahsediyorsunuz? .
  -Dolandiricilik bayan... Genelde tek basina yapilmaz bu isler.
  Ayrica bu kadar parayi ne yaptiginizi da bize derhal aciklayin.
  Fulya hickira hickira aglamaya baslamisti. Hicbir seye anlam   veremiyordu.
Artik ifade verebilecek durumda degildi. Sinir  krizleri gecirmeye baslamisti.
  Birden kendini parmaklikli bir odada bulmustu. Disardan olu bir  isigin iceri suzuldugu rutubetli kucuk bir odaydi. O geceyi  sabaha kadar aglayarak gecirmisti. Sabahin ilk isIklari kucuk pencereden
  iceri suzuldugunde gun agliyordu gozlerinde ve usuyordu... Bir sure sonra kapi acildi ve bir kadin polis kolundan tutup  kendisini takip etmesini soyledi. 2-3 dakikalik bir yuruyus   sonrasinda tekrar ilk geldigi odaya varmislardi.   Fulya'nin yuzu solmustu ve tir tir titriyordu.Polisler ona sicak bir  fincan cay verdiler. Once fincanin sicakligiyla ellerini isitti sonrada yudum yudum icmeye basladi.
  -Basiniz iyice dertte bayan...28 kisinin banka hesabindan kendi  hesabiniza havaleler yapmis ve ardindanda 4 trilyonu 3 ayri  hesaba  aktarmissiniz ve bu paralar ertesi gun ilgi hesaplardan  cekilmis.
  -Benim hicbir bilgim yok, ben bir sey bilmiyorum diyebildi..Ardindan sarsila sarsila aglamaya basladi.
  -Bugun savciliga cikaracagiz sizi ve tutuklanacaksiniz.Iyisi mi bize   yardimci olun da su isi cozelim.
  Fulya darmadaginik olmustu.Hicbir seye anlam veremiyordu.Sonra  "tutuklanacaksi niz" sozunu hatirlayip daha da buyuk bir korkuya  kapildi.  O andan itibaren hic konusmadi. Fulya'yi bir baska odaya
  aldilar.Yaklasi k 2 saat kadar orda tek basina kalmisti. Bu sure zarfinda neler olup bittigini asla anlayamadi.  Sonra bir bayan polis geldi ve kendisini takip etmesini soyledi.
Bu defa bir arabaya binmislerdi. 10-15 dakika sonrada savcinin  karsisina cikarilmisti.
 Savci 55-60 yaslarinda babacan tavirli biriydi.
  -Otur kizim deyisi Fulyanin icini birazcik da olsa rahatlatmisti.
  -Anlat bakalim kizim. Nasil basladin bu ise?
  -Benim bahsettiginiz islerle hic ilgim yok savci bey dedi.
  --Banka hesabiniz oyle demiyor ..
  Ne vardi banka hesabinda. Neler olmustu?
  -Bakin ayin 13 unde sarigul notuyla 750 milyar, 17'sinde beyaz  zambak notuyla 2 trilyon ve 19'unda da siyah lale notuyla kalanini havale etmissiniz.
  SARI GUL, BEYAZ ZAMBAK,SIYAH LALE... Allahim neler oluyor diye beynini iyice zorluyordu.
  Sarigul...Beyaz zambak...Siyah lale...
  Birden irkildi. Bu olamazdi!!! Ona ilk gelen mesajda hep sari  guller  vardi. Sonraki maillerde beyaz zambaklar, siyah laleler ekrani  dolduruyordu.  Ama bu nasil olabilirdi?
Savciya dogru dondu ve kendisine gonderilen  maillerden bahsetti. Savci saskinlikla onu dinliyordu.
Maillerin bu  isle ne alakasi olabilirdi? Savci ber bir yere telefon acip birisinin odasina gelmesini istedi.
  Bir sure sonra odaya genc bir kiz geldi ve
  -Fulya hanim.Siz bu hikayeyinizi bastan sona kadar hicbir seyi  atlamadan bana tekrar
anlatirmisiniz ?dedi.
  -Tabi dedi aglamakli sesiyle...
  Sonra olani biteni anlatmaya basladi. Her gece gelen maillerden  bahsetti.
Sari gullerden ,siyah lalelerden ... bahsetti.
  -Bunlarin disinda bir sey daha olmali dedi kiz.
  Fulya herseyi en ince ayrintisina kadar anlattigini saniyordu.
  -Peki. Siz hic cevap yazdiniz mi?
  -Evet bir kez yazdim. Kim oldugunu merak ettigimi sormustum.
O da bana bir sonraki gun msn degoruselim demisti.
  -Yani siz onunla msn'de gorustunuz oyle mi?
  -Evet diye cevap verdi Fulya...
  Sonra kiz savcinin yanina gitti ve Fulya'nin duyamayacagi sekilde  bir seyler anlatti.
  Sonrada aceleci adimlarla odadan cikti. Savci yanina gelmisti.
  -Bak kizim.Eger anlattiklarin dogruysa senin icin bir umit dogabilir. Yoksa gencligine yazik olacak...
  Fulya hungur hungur aglamaya basladi. Savci basini oksadi ve;
  -Koyverme kendini hemen. Dur bakalim bir seyler bulabilecek miyiz...
  Sonra Fulyayi bir baska odaya aldilar.Aradan ne kadar zaman  gecmisti.Disarda neler olup bitiyordu. Daha ne kadar burada   kalacakti?
  Kapi acildi ve savci beyle diger genc kiz iceriye girdiler.
  Yuzlerindeki ifade Fulya'yi biraz olsun rahatlatmisti. Gozu aglamaktan kan canagina donmustu.
  -Hadi bakalim kizim evine gidiyorsun.
   Fulya ne diyecegini sasirmisti. Yine aglamaya basladi.Diger kiz  yanina yaklasti.
  -Benim adim Ayse. Bilgisayar uzmaniyim.Ifadeniz uzerine  yaptigimiz  arastirma sonucu asil dolandiricilari tesbit ettik.
  -Peki ama bunun benimle ne ilgisi var?. Benim banka hesaplarimin  bu  isle ne alakasi var?
  Ayse gulmeye baslamisti.
  -Bakin Fulya hanim sizi msn'de konusmaya cagirmasinin tek nedeni  vardi. O da bilgisayarinizn IP numarasini ogrenmek...  Sonrasi onlar icin cok kolay oldu. Bilgisayariniza girdiler ve
  sizinle ilgili tum bilgileri ele gecirdiler. Sonra da baska  hesaplardan sizin hesabiniza para aktardilar ve ardindan da sahte  isimlerle actiklari kendi hesaplarina aktarip buradan paralari  cektiler.
  Fulya oylesine saskin oylesine caresizdiki.. .
  -Hadi simdi evinize gidin ve iyice dinlenin. Yarin sabah saglikli bir sekilde yeniden ifadenizi alacagiz.
  Aysenin de yardimiyla disari ciktilar. Gunes isinlari gozunu kor etmisti sanki...Hemen bir taksi cevirip evine gitti.Alelacele  kendini banyoya atti.  Sonra bir fincan kahve hazirladi kendisine.
Biraz rahatlamisti.Sonra yatagina uzanip derin bir uykuya daldi. Gece boyunca
  ruyalarinda hep cicekler gordu. Cicekler ona saldiriyor, her tarafini yara bere icinde birakiyorlardi. Uyandiginda ter icinde  kalmisti.  Hemen kalkti ve ilk is olarak bilgisayarin elektrik baglantisin kopardi.
 Perdeyi acip disari baktiginda ise hala Gun agliyordu gozlerinde.Üşüyordu...
Alıntıdır...
"Bu Konuya Teşekkür Edenler":
byacarajans, bilgicc, burajan, ahmet1976, gencler

Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız.
Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
AdmiN
Genel Sorumlu
Administrator
*

~|| Bilginin Gücü ||~

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #1 : Mart 26, 2007, 21:00:01 ÖS »

Benim yorumum;

Çoğumuz windows işletim sistemi kullanıyoruz.Bu sistemde de bazen internet explorer da bazen windows media player da bazen de diğer programlarda açıklar tespit edilir.Bu açıklar kullanılarak bilgisayarımızda başkaları tarafından program da çalıştırılabilir, bilgisayarımız kontrol de edilebilir.
    İnternet bankacılığında bankalar biraz daha önlem alsa her şey daha iyi olacak.Kredi kartını kişilere verirken her sokağa bir müşteri temsilcisi (bir nevi satıcı) koyabiliyorlar.1-2  hafta önce e-imza uygulaması başladı.Bunu her bankanın kullanması lazım.
   En önemli mesele, ülkemizde iyi niyetin suistimal edildiği bir çok durum var.Özellikle mailler.Benim mail adreslerime de tanımadığım çok mail gelir.Başlığı ingilizce, olan mesajları hiç açmadan silerim, göndereni tanımadığım bir kişi ise o maili yeni sayfada açarım.
   1- Size iyi niyetinizi suistimal etmek üzere çok mail gelir.Şuan yardım etmek için maili yanıtlayın, msn paralı olacak bu maili şu kadar kişiye gönder ücretsiz kullanma şansı yakala, bu maili şu kadar kişiye göndermezsen şunlar olacak, vs.  gibi içeriği olan maillerin hemen hemen hepsi mail adresi toplamak içindir.Siz, maili tanıdıklarınıza iyilik yapmak için maili gönderisiniz, ama aslında tüm tanıdıklarınıza kötülük yapmış olursunuz.Çünkü tüm toplanan mailler tekrar sahibine ulaştığında bünlerce mail adresi, maili ilk gönderen kişise ulaşmış olur.
   Bir de bakmışsınız mail adresinize tanımadığın yabancı reklamlar gelmeye başlar.Toplanan bu mail adresleri ücret karşılığı reklam şirketlerine satılır.

2- Mailinize gönderilen mesajların içinde linkler olabilir.Artık internet adreslerinizi şifreliyorlar.Siz baktınız  abc.com yazıyor, ama tıkladığınızda başka bir sayfa açılıyor.Yeni sayfada sizin mailinizde girişte bilgisayarınıza kaydelien cokie bilgileri çalınır.Sonra bir de bakmışsınız mail başkasının eline geçmiş.

3- Mail adresinize gönderilen mesajların içine kodlar eklenebiliyor.Maili açınca bunlar diek bilgisayara bulaşıp zarar verebiliyor.Maille birlikte gönderilen dosyalar, virüs içerebiliyor.Basit bir powerpoint sunumu içine gizlenmiş bir virüs bilgisayarınızdaki tüm bilgileri silebiliyor.   

4- Msn de sohbet ettiğiniz bir kişinin ip adresini basit bir kodla görebiliyorsunuz.

ve daha aklıma gelmeyen bir çok yöntem.Şimdi internette en önemli şey güvenlik. 

ziyaretci12
Yeni Üye
*

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #2 : Mart 26, 2007, 21:51:12 ÖS »

Adem Abi Neler Var Neler Valla Yazdıklarına  Katılıyorum Enaz 400 Küsör Program Üzerinde Öyle İşlemler Yapılıyor. hemde Saniyeler Sürmüyor.
GozyaSi
Haber Editörü
Moderatör
*

Meslek: Öğrenci-Üni.

Insan Inandigi Gibi Yasar, Yasadigi Gibi Ölür

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #3 : Mart 26, 2007, 22:29:26 ÖS »

ilgince, peki hikaye gercekmi???

(Gercek hayatta birisine güvenmek okadar zorki, birak sanali)

Seni seviyorum ağır cümledir
Herkese söylenmez
Bazen yıllarca beklenir o bir çift söz için
Dili yakar dudağı yakar bedeni kavurur lime lime eder
Velasıl yürek işidir
Bi ömür pahasına ilk defa söylenir
Keşke bana günde bin defa söylemeseydin
ve sonra her bedene uygun bir hırka gibi önüne gelene giydirmeseydin. NefeS
Dinç
Süper Moderatör
*

Eskiden sadakate inanırdım. Şimdi ASİ olmuşum.

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #4 : Mart 26, 2007, 22:36:14 ÖS »

Benim yorumumum:

Bin kere forward mail göndermeyin bir sürü tehlikesi var dedim, her forward mail gönderene "kardeşim bana forward mail gönderme, istemiyorum" dedim ama maalesef lafım dinlenmedi. Şimdi yukarıdaki hikayeyi okuyup korkuya kapılanlara, uyarılarıma rağmen bu işe devam ettikleri için "bu tür olaylar size müstehak" demek istiyorum ama vicdanım el vermiyor.

Arkadaşlar emin olun bu işin tehlikesi saymakla bitmiyor. Bakın size şifrelerinizi çalmanın ne kadar kolay olduğunu ayrıntılarına girmeden anlatayım.

En çok kullanılan şifre çalma yolu Fake Mail yani sahte e-posta yoludur.
Tarifimize başlamadan önce şunları el altında bulundurun.
1- Bir adet ücretsiz ASP/PHP destekli internet alanı. (10 mb alan ile milyonlarca şifre çalınır, yani en kötüsü işinizi fazlasıyla görür)
2- İnternette 30 dakikalık bir arama sonucunda mail hizmeti veren sitelerin ana sayfalarına benzer bir sayfa ve bir form oluşturacak kadar bilgi.
3- İnternette yine 30 dakika kadar dolaşarak formdan alınan veriyi saklayacak bir veri tabanı ve veritabanı bağlantısı oluşturmaya yetecek kadar bilgi.
4- Kurban listesi (forward'cılar sayesinde buna ulaşmak diğerlerine ulaşmaktan çok daha kolay)

Hazırlanışı:

1- Bir ASP/PHP sayfasını (ASP ve PHP internet yazılım dilleridir) mail hizmeti veren bir sitenin mail girişi sayfasına tıpatıp benzeyecek kadar itinalı bir şekilde hazırlıyoruz. Kaç dakikada yaparsın deseniz gülerim çünkü bir dakika bile almaz :-)

2- Ücretsiz edindiğiniz internet alanına bilgisayarınızda 5 dakika harcayarak oluşturduğunuz  veritabanı, veritabanı bağlantısı ve form sayfasını yükleyin.

3- Kurbanlarınızın mail adresine "Sayın üyemiz..." diye başlayan ve edebi bir dille yazılmış olan, sözde özür postasını gönderin ve mesajın sonundaki linki tıklamasını rica edin.

4- Şifrelerini alın, IP numarasını da bir şekilde ele geçirin ve sonra bankaya gidip paranızı çekin. (IP adresi zaten gönderdiğiniz her posta ile gider.)

Şimdi bu işin mizahlaştırılmış hali ve artık kimse bu yöntemle yemiyor, çünkü benim gibi son öten horazlar bunu her yerde anlattığı için artık çok fazla kişi yemiyor. Şimdi çok daha etkili çözmler var. Arkadaş listene eklemek için tıkla yazılı bir link var postada, sen de sazansın ya atlıyorsun hemen. Tıkladın mı? Çok güzel. Artık başına geleceklerden sen sorumlusun.

Son olmayacağından emin olarak bir kez daha söylüyorum. Ya herkese tek tek gönderin o mailleri ya da hiç göndermeyin.

Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya Giriş Yapın
www.egitimturk.org
AdmiN
Genel Sorumlu
Administrator
*

~|| Bilginin Gücü ||~

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #5 : Mart 26, 2007, 23:01:35 ÖS »

Hikaye gerçekmi bilmiyorum ama gerçek olması zor değil.Yani gerçekten de olabilecek bir hikaye.

burajan
Administrator
*

İsim: Burak ŞİMŞEK

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #6 : Mart 26, 2007, 23:24:51 ÖS »

Bu hikayenin gerçeklik payı vardır. Yani bu hikaye gerçek veya değil onu bileme ama gerçeklik payı olduğunu kesinlikle tahmin ediyorum.
Bana da birçok mailler geliyor. Bu mail adresimi dağıtan kişiyi bi bulursam ...
Yapmanız gerekenler;
Güvenmediğiniz kişiye yada sitelere kişisel email adresinizi eklemeyin.
Güvenmediğiniz sitelerin maillistlerine kayıt olmayın.
Kendi sitenizde email adreslerinizi yayınlamayın.
E-mail okurken ve cevaplarken bir kez daha düşünün. vs.vs.vs.

Linkleri Görebilmek İçin
Ücretsiz Kullanabileceğiniz Scriptler
Rıza
Deneyimli Üye

İsim: Rıza YÜKSEK
Meslek: Seçilmedi

Bilgi paylaşılmadan anlam kazanmaz.

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #7 : Mart 27, 2007, 00:35:19 ÖÖ »

Tanımadığım kişilerden gelen mailleri hiç açmadan siliyorum.Herkese tavsiye ederim.Geçen bir mail gelmişti.Konu:bize gönderdiğniz başvurunuz kabul edilmiştir diye bende açtım neye başvurmuşum diye açtım baktım bir alış-veriş sitesi.O ve ona benzer yüzlerce mail geliyor.Bir kez yanılıp açtım bir dahada açmıyorum

Linkleri Görebilmek İçin
www.rizayuksek.com
ay-ışığı
Üye
**

İsim: ay-ışığı
Meslek: Ev Hanımı

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #8 : Nisan 26, 2007, 02:04:36 ÖÖ »

ilgince, peki hikaye gercekmi???

evet bu hikaye gerçek banada  daha önce  bir arkadaşım yollamıştı okumuştum bu hikayeyi orada gerçek olduğu not düşülmüştü dikkatli olmak gerek
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: