Gönderen Konu: Sata Hdd'ye Windows Kuramiyorum Ve Kurulu windows'a Çıkamıyorum :(  (Okunma sayısı 1798 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kpt

Mrb. arkdaşla Siteyi Uzun zamandir takip ediyorum.İlk Öncelikle yararli Bilgiler Verdikleri için Site Yönetici ve üyelerine Teşekkürler.Pc Konusunda Biras Bilgim olmasina rağmen bir Pc yi Windows'a çıkaramadim.Yardimci olursaniz Minnettar kalirim. Sorunum Şu :

Sata Hdd'm var Ve Formatliyalimiyorm.NOrmal Halde Windows'a çıkamiyorum.Pc birden bire REset Atti ve Sonrasinda Hangi istekle açilsi die bir ekran cıkıyor.Ekrnda güvenli mod Son Ayarlariz gibisinden yazilar çıkıyor.Her Hangi birini Seçtiğimde Siyah Bir ekran Ve Sol Köşesinde - İşareti var.Windows'a çıkamiyorum.Formatlayama çalişiyorum Kur dosyalarini Yüklerken NTFS Sistem Dosyasini Yüklerken Yine Siyah Ekrana düşüyor.Acronis ile İmaj açtim Hdd'ye Yine Ayni Sorun.Sorun Ram'de desek.Ram'ide değiştiriyorum.Bios' ve Anakart üzerinde Bi donanim Hatasida Göremiyorum.. Sizce Ne yapabilirim Bu Konuda.. Disk Bozuk derseniz değil.Başka bi Pc 2.Hdd Olarak Taktiğimda Diskin İçceriğini Görebiliyorum Yardimci olursaniz Sewinirim..
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Sata Hdd'ye Windows Kuramiyorum Ve Kurulu windows'a Çıkamıyorum :(
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2009, 21:35:02 ÖS »
Ekran seçenekleri geliyorsa windowsun bazı dosyaları hasar görmüş olabilir.Daha önceden o harddiske kurulum yaparken sorun olmadığı halde şimdi sorun oluyorsa, dosya sisteminde sorunlar oluşmuş olabilir.

Sabit diski başka bir bilgisayara takıp, disk sürücüleri (d veya e) üzerinde disk denetimi yap.Denetim sırasında kontrol etme ve onarma seçeneklerinin ikisini de seç.Bu işlem biraz uzun sürebilir.Bu işlemden sonra sabit diski bilgisayara takıp açmayı dene.Açılmazsa bilgisayarı formatlayıp yeniden kurmayı dene.

Çevrimdışı ölebiri

« Yanıtla #2 : Mart 28, 2009, 01:51:17 ÖÖ »
Öncelikle bir hata veriyomu ona bakın.Veriyorsa hangi hatayı veriyo onu söyleyin.Sorununuzu çözeriz merak etmeyin ama öncelikle hangi hatayı veriyo onu söyleyin

Çevrimdışı laro

« Yanıtla #3 : Nisan 02, 2009, 20:13:09 ÖS »
hocam öncelikle bios ayarlarına gir ordan hard disk yönetimine gir sata olan hard diskini ide olarak göster seceneği vardır o şekilde ayarladıgın zaman format atabilirsin
ya da forumlarda aratırsan satalı xp cdsi diyerek bulabilirsin