Gönderen Konu: Site sayfamda garip bir sitenin adresi var  (Okunma sayısı 777 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı WhisperSuLtaN

  • Süper Moderatör
  • *
  • İleti: 490
  • Puan: 13
Site sayfamda garip bir sitenin adresi var
« : Ekim 24, 2010, 18:07:05 ÖS »


yukarıdaki resimde kirmizi ile işaretlediğim alanda sizlerinde göreceği gibi bir link var ve bu beni rahatsiz ediyor, ben bundan nasıl kurtulabilirim
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı AdmiN

  • Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • İleti: 7977
  • Puan: 750
  • Cinsiyet: Bay
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Site sayfamda garip bir sitenin adresi var
« Yanıtla #1 : Ekim 24, 2010, 19:56:36 ÖS »
Aeva video modülünün reklam kısmı.Sanırım o modülde bir hata oldu ve sayfanın altında çıkması gereken yazı ortada çıkıyor.

Çevrimdışı WhisperSuLtaN

  • Süper Moderatör
  • *
  • İleti: 490
  • Puan: 13
-Site sayfamda garip bir sitenin adresi var
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2010, 08:10:57 ÖÖ »
Aeva video modülünün reklam kısmı.Sanırım o modülde bir hata oldu ve sayfanın altında çıkması gereken yazı ortada çıkıyor.

Ne Yapmalıyız adminim, bekleyelim avea modulünü düzeltilirmi yoksa avea modülünü mü kaldırmamız gerekir,

gerçi biz bunu kaldırırsak sitedeki videolar çalışmaz ve bu durum asla tercih etmeyeceğim bi durum ...

İmdat diyorum kısaca , yardım edin :)

Çevrimdışı rambos

  • İleti: 10
  • Puan: 1
  • Cinsiyet: Bay
    • iPhone.net FORUM
-Site sayfamda garip bir sitenin adresi var
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2010, 17:40:40 ÖS »


yukarıdaki resimde kirmizi ile işaretlediğim alanda sizlerinde göreceği gibi bir link var ve bu beni rahatsiz ediyor, ben bundan nasıl kurtulabilirim

sitenin adresini ver bakayım.resimde iyice anlaşılmıyor.
genelde dil dosyalarından yapar.

Çevrimdışı WhisperSuLtaN

  • Süper Moderatör
  • *
  • İleti: 490
  • Puan: 13
-Site sayfamda garip bir sitenin adresi var
« Yanıtla #4 : Aralık 22, 2010, 15:45:20 ÖS »


yukarıdaki resimde kirmizi ile işaretlediğim alanda sizlerinde göreceği gibi bir link var ve bu beni rahatsiz ediyor, ben bundan nasıl kurtulabilirim

sitenin adresini ver bakayım.resimde iyice anlaşılmıyor.
genelde dil dosyalarından yapar.


Kullandığım Video modunda geçici bir arıza olmuş , bu yüzden çıkıyormuş o adres , şu an böyle bir arıza söz konusu değil ...

ama illede kontrol etmek istiyorsanız www.hatmlforum.com buyrun bakin

 

Benzer Konular

  Konu / Başlatan Yanıt Son İleti
6 Yanıt
1815 Gösterim
Son İleti Ocak 07, 2009, 15:14:49 ÖS
Gönderen: Singin®
1 Yanıt
874 Gösterim
Son İleti Ağustos 28, 2007, 05:06:21 ÖÖ
Gönderen: skyquakes
3 Yanıt
778 Gösterim
Son İleti Ekim 09, 2009, 09:54:58 ÖÖ
Gönderen: iLizyOn
5 Yanıt
1737 Gösterim
Son İleti Mayıs 08, 2010, 20:54:14 ÖS
Gönderen: burajan
1 Yanıt
494 Gösterim
Son İleti Ağustos 26, 2010, 15:50:08 ÖS
Gönderen: AdmiN