|
|
Site hakkındaki düşünce ve isteklerinizi buraya yazabilirsiniz.  "Bu Konuya Teşekkür Edenler": AdmiN, byacarajans, lazza, ALpeR, AYAS, miracars, mertaslan, deniz35, lodos, ataspinar53, resul1213, SEDASEDA, srdrtzgl, gencler, ++ Merve ++, nehir.1000, Ozgur Hicyilmaz, Yasin_0023, clbmstr01, Pretty_Rabbit, bydjtuny, ozkuyumcu, arif96, orsa32, SpAwN17, by_w3bc1, berkant53.tr.gg, coruhunsesi, alagoz4401, 12312332
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 12, 2006, 14:16:04 ÖS Gönderen: AdmiN »
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2006, 13:57:27 ÖS » |
Teşekkür Et
|
böyle faydali bir site yayinina ara verince bile insan yapacak biseyler bulaiyor herkese tesekkürler insallah bir daha ara vermek zorunda kalmaz herkese basarilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2006, 16:36:34 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Herşeye yeniden başlamaı seçtiniz hocam ne diyelim allah kolaylık versin.İnşallah UzmanWeb yakında joomla yardım destek hattının bel kemiği olur  Eee nede olsa joomla tabanlı bi siteyi seçti adminizmiz valla allah kolaylık versin  Mwp de bu sorun beni şüphelendiriyo bende mwpye geçmiştim ne dersin adminim vaz mı geçiyim ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2006, 18:27:37 ÖS » |
Teşekkür Et
|
ben şimdiki halini çok beğendim ama sizin için (ziyaretçi defterei,sayaç vs) sayfaları çok yavaş açılıyor buna bir çözüm bulunursan iyi olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 06, 2006, 21:11:01 ÖS » |
Teşekkür Et
|
çok güzel olmuş, ellerine ve emeğine sağlık adminim.. joomla ile yola devam 
|
|
|
|
|
|
her şey bir tutam mavi uğrunaydı; biraz gökyüzünden, biraz denizden, biraz da kalbimizden... bir tutam mavi içindi her şey...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 06, 2006, 23:25:15 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Kullanışlı ve gayet hoş bir site olmuş; ellerinize sağlık(tam da mwp kurmuşken geçsek mi hemen : )
|
|
|
|
|
|
mavinin derinlikleriydi gökyüzünde unuttuğumuz!..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 06, 2006, 23:27:29 ÖS » |
Teşekkür Et
|
SMF'ye de alışsak iyi olacak. Joomla benim de uzun zamandır dikkatimi çekiyordu. En kötü ihtimalle MWP kadar iyi olacağı kesin (ki MWP kötü demiyorum, hayatımın dönüm noktalarından biridir).
Hele bir Bismillah deyip başlayalım işe kötü olması zaten söz konusu olamaz. Bu grubun yapacakları yaptıklarının garantisidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 08, 2006, 22:40:19 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Hayırlısı Olsun Mwp olarak ender kalan sitelerden biride herhalde bizizdir  cashtr.com olarak yaptıklarımızı yapacaklarımızı güncellemeler yenilikler burdan sizlerle paylaşırız inşallah Admini ikna edemedik mwp yi bırakırken ama mwp gerçekten gereğinden fazla zaman ister ve bazı noktalarda baştan aşağı değişmek:) Mwp kuracaklar ms sql ile başlarlarsa bizde ve mwpde sorunlu olan active.asp search.asp gibi serverı kastıran işlemciyi yoran dosyaları değiştikçe burdan yayınlarız Hayırlı yeni portalımız ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 08, 2006, 23:42:27 ÖS » |
Teşekkür Et
|
İşte sonunda UZMANWEB hak ettiği dizayna kavuşmuş. Çok begendim.Uzmanweb i görmek istediğim tasarımda buldum. Harika olmuş.Ellerine saglık..İkiz kardeş olmuşuz.) yabancılık çekmiyorum... Dört yılda iyi yerlere gelmiş olan uzmanweb in bundan sonra yeni dizaynı ve formatıyla önüne geçilemeeceğinede eminim.
Hayırlı uğurlu olsun can.) LaL
|
|
|
|
|
|
LaL
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 09, 2006, 21:00:13 ÖS » |
Teşekkür Et
|
:)Sayın uzman web yöneticileri yeni siteniz hayırlı olsun.eski sitenizide çok sık ziyaret ediyordum.İnşaallah dahada geliştirerek bizlerin faydalanımına sunarsınız.Şimdiden teşekkürler.Sungurlu'dan eğitimci Recep AKDAĞ Selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|