Gönderen Konu: Sitenizde Dinletmek İçin İnternete Müzik Yükleyin ve Sitenize Ekleyin  (Okunma sayısı 6574 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
fileupyours.com sitesi sayesinde internete şarkı yükleyip bu müzik parçasını sitemizde çalabiliriz.Yapılması gereken işlemleri sırasıyla yazayım.

1- www.fileupyours.com sitesine girip sağ alt köşedeki Register For FREE yazısına tıklıyoruz.Ya da  buraya tıklayıp direk üyelik sayfasını da açabilirsiniz.
2- Karşımıza aşağıdaki gibi bir sayfa gelecek.Bu sayfadaki alanları resimde gösterildiği gibi dolduralım ve Register düğmesien tıklayalım.

Bu işlemden sonra yazmış olduğunuz mail adresinize bir onay mail gelecek.O maili açıp gönderilen adrese tıklayıp hesabımızı onaylayalım.
3- Hesabımızı onayladıkta sonra sitede üst menüdeki Login yazısına veya  buraya tıklayıp açılan sayfaya kullanıcı adı ve şifremizi girip Login düğmesine tıklayın.

4- Giriş yaptıktan sonra yine üst menüdeki Upload linkine tıklayın.Açılan sayfada seç düğmesi ile internete yükleyeceğiniz müzik dosyasını bilgisayarınızdan bulup seçin ve Up yours (upload) düğmesine tıklayın.

5-Bu adımdan sonra biraz bekleyeceksiniz ve seçtiğiniz müzik internete yüklenecek.Bu işlemlerden sonra yüklediğimiz müzik dosyasını görüyoruz.

6- Karşımıza gelen ekranda müzik adresini seçiyoruz.Eğer müzik değil de resim veya diğer dosyaları yüklemişseniz, adresin üzerindeki linkleri kullanarak forumda kullanılacak hale getirebilirsiniz.

7- Seçtiğimiz adresi aşağıdaki kodlarda gösterilen yere yapıştırıp kodları sitemize ekliyoruz.Aşağıdaki kodlar forumlarda çalışmayabilir.Çalışması için izin verilmiş olması gerekir.

Aşağıda değiştirmeniz gereken yer kırmızı olarak gösterilmektedir.Bu kısmı kendi müzik adresiniz ile değiştirin.

<EMBED align=bottom src=fileupyours.com/files/211410/ritim.mp3 width=300 height=50 type=audio/mpeg AUTOPLAY=1 ShowStatusBar=1></EMBED>

Kodların son hali:

Kod: [Seç]
<EMBED align=bottom src=http://www.fileupyours.com/files/211410/ritim.mp3 width=300 height=50 type=audio/mpeg AUTOPLAY=1 ShowStatusBar=1></EMBED>
« Son Düzenleme: Eylül 29, 2008, 22:19:37 ÖS Gönderen: AdmiN »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı muradat30

-Sitenizde Dinletmek İçin İnternete Müzik Yükleyin ve Sitenize Ekleyin
« Yanıtla #1 : Aralık 06, 2008, 02:27:37 ÖÖ »
TŞK EDERİM  :)

Çevrimdışı muradat30

« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2008, 02:30:19 ÖÖ »
peki bunu sitemin index atacam kodu o zaman sadece ana sayfada çalmaz mı ? ben sayfa içinde bir link tıklandığında şarkının başa dönmesini istemiyorum devamlı kaldığı yerden devam etsin bu konuda yardımcı olurmusunuz tşk şimididen :)

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
  • Php de adım adım yol alıyor'du
« Yanıtla #3 : Ocak 06, 2009, 13:16:25 ÖS »
hocam ben bunu yaptım ancak kodlardan anlamadığım için şarkıyı otomatik çalma değilde tıkladığımızda çalsın istiyorum kodda nasıl bir değişiklik yapmam gerekli.
Bir bak etrafına herkes mutlu bir sen misin üzgün? Dertler türlü türlü her biri bir sürgün!Ama unutma ki ALLAH var gülsün yüzün.

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2009, 23:10:31 ÖS »
AUTOPLAY=1 kodu zaten otomatik çalmasını sağlıyor.

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
« Yanıtla #5 : Ocak 08, 2009, 10:14:41 ÖÖ »
AUTOPLAY=1 kodu zaten otomatik çalmasını sağlıyor.

Hocam işte otomatik değilde biz istediğimiz zaman çalsın istiyorum.Sanırım anlatımda yanlış yazdım.siteye koyunca direk olara açılıyor ben açılmamasını istiyorum.onu demek istemiştim.
Bir bak etrafına herkes mutlu bir sen misin üzgün? Dertler türlü türlü her biri bir sürgün!Ama unutma ki ALLAH var gülsün yüzün.

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #6 : Ocak 08, 2009, 19:21:50 ÖS »
AUTOPLAY=0 yapınca otomatik çalışmaz.  ;D

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
« Yanıtla #7 : Ocak 08, 2009, 21:05:42 ÖS »
AUTOPLAY=0 yapınca otomatik çalışmaz.  ;D

Teşekkür ederim hocam elinize sağlık  ;D

Çevrimdışı *~~SERAP~~*

« Yanıtla #8 : Şubat 02, 2009, 13:07:15 ÖS »
tskkederim cok acik ve net bilgilendiriyorsunuzzz emeginize saglik

Çevrimdışı Eren2049

• Kaynarca,Lı
« Yanıtla #9 : Şubat 02, 2009, 13:26:39 ÖS »
Peki  benim sitemde player var sabit adres satırının altında  ftpde plalist var   ftp de  bi klasör var  yol ordan gidiyor plalistte  -plalistte  te  ordan alıp  player  ra yoluyor müzigi ftpden  ben bu siteye  yükleyipde  benim sitedeki plalistte  den yolversem sitemde  o yüklediğim müzik çalarmı yine ?
Kaynarca,lı