Gönderen Konu: Skyportal RC5 Sürümüyle Site kurmayı cözemedim Skyportal RC6 Sürümünü deneyim  (Okunma sayısı 2286 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 17632

• Tropik Bitkiler Dünyası Sitesi
Değerli Dostlar bilgisayarımda temin ettigim Skyportal RC5 Sürümü ile bugün www.cycaskulübü.somee.com site ismi alarak Skyportal RC5 Sürümünü sitenin hostuna yükledim ama site acılmadı yani  kuramadım birde Skyportal RC6 Sürümü Yayınlanmış dil dosyasını Uzmanweb.net indirdim ama Skyportal RC6 Sürümü site pakedini nerden indirecez bilmiyorum bilgisi olan dostlarımız acıklama mesajımın altına belirtirse sevinirim şimdi Skyportal RC5 Sürümüyle site kurmaya kalktım bari yeni sürümünü yükleyim diyorum tabi Skyportal RC5 Sürümünü site alanına yükledim acamadım bide Skyportal RC6 Sürümünü site alnına kurmayı ögrenemessem baya ugraşıcam  :) saygılar Bora TOKDEMİR
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2007, 20:06:21 ÖS Gönderen: 17632 »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Değer Verdiğim Dostlarımı Öz Kardeşim Gibi Severim '' Birdua '' Benim Kardeşimdir

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
Skyportal ın tüm dosyalarını www.skyportal.net sitesine üye olarak indirebilirsiniz.Bu o sitenin kullanım lisansı olduğu için burada yayınlayamıyoruz.

Ücretsiz sitelerde kurulum olmuyor.Mwp de iken kurulmuş veritabanı yayınlamıştım.Skyportal içinde yayınlayabilirim.Portalı siteye yükledikten sonra ,bilgisayarda kurup kurulmuş veritabanını da siteye yüklemek gerekiyor.

Çevrimdışı 17632

:'1 Değerli Sayın Öğretmenim Adem TÜRK Uzmanweb.net Adminimiz  :'1 mesajıma açıklama yazarak beni bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim Skyportal RC5 Sürümünü kurmayı Öğrenicem kendi başıma saygılar.Bora TOKDEMİR
Değer Verdiğim Dostlarımı Öz Kardeşim Gibi Severim '' Birdua '' Benim Kardeşimdir

Çevrimdışı 17632

Değerli Dostlar SkyPortal_RC6 pc de kurulumuş halini www.cycaspalmiyesikulübü.somee.com siteme SkyPortal_RC5 sildim ve yükledim.

SkyPortal_RC6 sürümü hostuma yükleme işlemi bitince site acılınca böyle bir mesajla karşılaştım.
---------------------------------------------
An error has accured with ASP.NET component
Error:

------------------------------------------------

Sizce bu mesajda ne yapmamı söylüyor

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
Site açılmıyor.

Çevrimdışı 17632

www.cycaspalmiyesikulübü.somee.com siteme SkyPortal_RC6 yüklü Değerli Öğretmenim Adem TÜRK somee.com host oldugundanmı böyle bir durum söz konusu birde ben
www.cycaspalmiyesikulübü.somee.com/site_setup.asp böylede denedim sadece kurulum ekranı geliyor tamama tıklıyorum tekrar
An error has accured with ASP.NET component
Error:

mesajı veriyor

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
RC6 sürümünde ASP.Net componenti eklemişler. Bu adım benimde karşıma çıkmıştı ancak nasıl çözdüğümü bilmiyorum. Daha doğrusu nasıl birşey olduğunu hatırlamıyorum. RC6 sürümünü tekrar kurup denerim.
O hatayı devam ettirme şansın varmı? Yani o hatayı geçmek için devam et yazısı filan yazan bir yer varmı?
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı 17632

Değerli Sayın Burak ŞİMŞEK Abi SkyPortal_RC6 hosta yükledim sorunsuz sonra site acılınca bu mesajla karşılaşınca site pakedinin dosylarını site adresğimin  yanına / atarak
böyle www.cycaspalmiyesikulübü.somee.com/site_setup.asp  denedim kurulum menüsü geliyor tamam tıklıyorum boş sayfa ve mesaj geliyor.

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
Verdiğin adrese bakacaktım ama adres açılmıyorki.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı skyquakes

• la uhibbul afilin...
    • Miskin Kedi
localde kurup, nete yüklemeyi dersen bu sorunları yaşamazsın sanırım
her şey bir tutam mavi uğrunaydı;
   biraz gökyüzünden,
            biraz denizden,
                biraz da kalbimizden...
bir tutam mavi içindi her şey...

Seo4Smf Tagleri: