Gönderen Konu: Skyportal RC5 Sürümüyle Site kurmayı cözemedim Skyportal RC6 Sürümünü deneyim  (Okunma sayısı 2287 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 17632

• Tropik Bitkiler Dünyası Sitesi
Değerli Sayın skyquakes Skyportal RC6 Sürümü bende lokalde kurulmuş halini site hostuna attım bu sorun belkide site isminden kaynaklanıyordur diye site ismimi www.palmiyekulübü.somee.com cevirdim ve Skyportal RC6 Sürümünü tekrar site hostuna yüklüyorum saygılar.Bora TOKDEMİR
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Değer Verdiğim Dostlarımı Öz Kardeşim Gibi Severim '' Birdua '' Benim Kardeşimdir

Çevrimdışı 17632

• Tropik Bitkiler Dünyası Sitesi
Değerli Dostlar Skyportal RC6 Sürümü bende lokalde kurulmuş halini site hostuna attım
www.cycaskulübü.somee.com Site acılmadı bunun üzerine bu ismi ve siteyi silip

bu sorun belkide site isminden kaynaklanıyordur diye site ismimi www.palmiyekulübü.somee.com cevirdim ve Skyportal RC6 Sürümünü tekrar site hostuna yükledim aynı mesajı tekrar verdi saygılar.Bora TOKDEMİR
-----------------------------------------------------
An error has accured with ASP.NET component
Error:
-----------------------------------------------------

Sorum şu somee.com hostta Skyportal RC5 ve Skyportal RC6 pc de lokal kurup hosta atsak bile çalışmıyormu
www.palmiyekulübü.somee.com Sitem bu.
Değer Verdiğim Dostlarımı Öz Kardeşim Gibi Severim '' Birdua '' Benim Kardeşimdir

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
Çözüm;
1- İlk önce site isminde Türkçe karakter kullanmamak gerekiyor.
2- Siteyi localhostta kurarken config.asp deki boolLocalHost = false  değerini boolLocalHost = true olarak değiştirip siteyi kurmak gerekir.Daha sonra bu değeri tekrar boolLocalHost = false  olarak değiştirmek gerekir.
3- Veritabanını açıp POTAL_CONFIG tablosunda bulunan C_STRHOMEURL kısındaki localhostla başlayan adres yerine siteyi yükleyeceğimiz adresi yazmak gerekir.Bu işlemden sonra site_setup.asp dosyasını çalıştırmaya gerek kalmaz.Bu yüzden sitenin direk çalışması gerekir.

Seo4Smf Tagleri: