Gönderen Konu: Smf + Mkportal la entegre mini sohbet ?  (Okunma sayısı 1749 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mesut_

Smf + Mkportal la entegre mini sohbet ?
« : Mayıs 11, 2009, 00:16:18 ÖÖ »
arkadaslar merhaba..bir konuda yardımlarınızı arz ediyorum..siteme aşağıdaki resimde görüldüğü gibi mini sohbet alanı eklemek istiyorum..piyasada bi çok mini sohbet alanı veren yerler var hepimiz biliyoruz istediğim bu değil yani görünüşleri aynı olabilir ama sistem farklı ben sadece siteye üye olanlar yazabilsin istiyorum..piyasadaki birçok bu tarz minisohbette isteyen istediğini yaziyor ben sadece smf forumumla mkportalımda entegreli bir mini sohbet istiyorum portal anasayfada gösterebilecegim birsekilde  ve yazılanların heemen silinmemesini istiyorum yani yazan kişi çıksada o yazı orda kalsın mesela son 5 mesaj gbi bişe ..

Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı mesut_

-Smf + Mkportal la entegre mini sohbet ?
« Yanıtla #1 : Mayıs 11, 2009, 00:23:54 ÖÖ »
aklıma yen birşey daha geldi arkadaslar :) yukarıdaki anlattıklarıma paralel olarak..mkportalın yaygara modülünu bu yukarıdaki bahsettiğim şekilde düzenlemek mümkün olmazmı acaba..?  yani mesela son yaygaraları blokta gösteriyoruz nasılsa anasayfada..altına hızla mesaj veya hızlı cevap nasılki nitelendirirseniz öyle bişe eklenebilirse isteyen mesaj atar sayfa kapanmadan anında o blokda görüntülenir..yukaridaki bahsettiğim olayda çözülmüş olur :) böyle bişe ytapmak mümkünmü acaba fikirlerinizi beklliyorum arkadaslar..

Not : bazı arkadaslar yaygara mkportali ilglendirir neden smf alanında açtin konuyu diyebilirler ilk mesajım smf yi ilgilendiriyo bu mesaj sadece değişik bi bakış açısı yakalamak içindi :)) kızmayın sonra yanlış alana konu açtin diye...saygılar sevgiler

Çevrimdışı coruhunsesi

• Süper Moderatör
  • *
  • Php de adım adım yol alıyor'du
« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2009, 11:21:58 ÖÖ »
Mesut tadam  yaygaranın W.Tag bloğu var  son kurduğum siteye koymuştum istersen bir bakıver yunculerkoyu.com yukardaki kayan yazı kodlarını iptal edersin böylece site içi kısa mesaj bloğu oluşmuş olabilir eğer olursa  bu sitede w.tag bloğunu indir tamamdır.
Bir bak etrafına herkes mutlu bir sen misin üzgün? Dertler türlü türlü her biri bir sürgün!Ama unutma ki ALLAH var gülsün yüzün.

Çevrimdışı mesut_

« Yanıtla #3 : Mayıs 11, 2009, 11:30:46 ÖÖ »
saol tadam ya siteye baktım ama henüz ordan üyeliğimi aktiflemediler..aktiflesinler bakayım mesaj yollama nasıl oluyo..güzel bir çalışma olmuş tadam.emeğine sağlık ..teşekkür ederim..birde o bahsettigin bloğu eklenti yapman mümkünmü bi indireyim

Düzeltme : tadam o bloğu isabeyköyün den indirdim kurdum ama istediğim gibi olmuyo o :(( mesajı yazınca yaygara alanına giriyo ben mesajı yazınca anasayfada kalmasini istiyorum :s  neysem yinede sağol ama ibrahim tadam..baska zaman lazım olabilir o blok :)  ayrıca isabey e de tşk o bloğu paylaştığı için
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2009, 11:57:34 ÖÖ Gönderen: mesut_ »

Çevrimdışı mesut_

« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2009, 15:55:47 ÖS »
arkadaslar sanırım birşey buldum smf ye falan entegre edilebiliyormuş galiba yaniiiii sadece üyeler yazabilecek sekilde ajax minichat ama ben beceremedim sanırım yada eksik bilgi verildi bana eklentiyi indirip bi bakarsanız çok sevinirim bu ekteki minichat i smf + mkportal a entegre edip sadece üyeler yazabilecekl şekilde kullanmak mümkünmüdür ..._?

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #5 : Mayıs 11, 2009, 20:03:34 ÖS »
Bu scriptin özelliklerinde smf ile entegre edilebileceği yazmıyor.Smf entegreli chatbox scriptleri vardı sanırım.Ali talk diye bir script vardı.

Çevrimdışı mesut_

« Yanıtla #6 : Mayıs 11, 2009, 23:48:20 ÖS »
hımm araştırayım adminim o scriptide eğer bulabilirseniz aklınızda olsun sizde paylaşırsanız sevinirim.

Çevrimdışı hazret

« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2009, 14:38:53 ÖS »

Çevrimdışı mesut_

« Yanıtla #8 : Mayıs 17, 2009, 15:31:33 ÖS »
teşekkür ederim paylaşım için hazret güzel br çalışma ancak istediğim buna benzer olmakla beraber biraz daha değişik..mesajı yazıp yola dediğimizde yaygara alanına gitmesini istemiyorum..anasayfada kalsın istiyorum yine ve yazdığımı anında diğer online olanlar sayfa yeniliemeye gerek kalmadan görsün istiyorum böyle birşey mümkünmüdür acaba _? bunun üzerinde çalışırsanız ve paylaşırsanız çok memnun olurum..saygılar.teşekkürler.

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2009, 21:06:32 ÖS »
Smf ile entegre çalışan scriptler buldum fakat chat sayfası olarak çalışıyor.Ana sayfya blok olarak eklenmiyor.

Smf nin shoutbox modülünü kurarsan işini görür.Kurulumda forumun üst kısmına eklemek anlatılıyor.Blok olarak ta denersin.Olmazsa forumun üst kısmına kurup orda kullanırsın.

Modülü buradan indirebilirsin.
Türkçe dil ve destek konularına da buradan ve buradan bakabilirsin.