Gönderen Konu: smf yi kunena ya taşımak için yardım  (Okunma sayısı 439 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı osmanyigit

smf yi kunena ya taşımak için yardım
« : Kasım 22, 2011, 21:33:58 ÖS »
Benim Smf 1.1.15 kurulu forumum Var joomla ve kunena forum bir arada kullanamak istiyorum smf yi kunena ya nasıl taşıyacağımı bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilirmi
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-smf yi kunena ya taşımak için yardım
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2011, 22:08:28 ÖS »
Joomla forumlarından kunenaya taşıma işlemi yapılabiliyor ama smf den kunena ya taşıma işlemi olmuyor.

Çevrimdışı osmanyigit

« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2011, 13:10:54 ÖS »
Cevabınız İçin Çok Teşekür Ederim. Benimde Öğrenmek İstediğim buydu.  Bu Soruyu Joomlanın Destek Sitesi www.joomlatr.org a dakilere  Sordum Çünkü Kunena Forumu Orda Joomlayla Birlikte Kullanmalarını Tavsiye Ediyorlar. Bu Soruyu Sordum diye 2 kere mesajımı sildiler. mesajı niye siliyosunuz diye yazdığımda ise benim süresiz üyeliğimi engellemişler. Bu Kadar Terbiyesizlik Görmedim

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2011, 16:39:40 ÖS »
Cevabınız İçin Çok Teşekür Ederim. Benimde Öğrenmek İstediğim buydu.  Bu Soruyu Joomlanın Destek Sitesi www.joomlatr.org a dakilere  Sordum Çünkü Kunena Forumu Orda Joomlayla Birlikte Kullanmalarını Tavsiye Ediyorlar. Bu Soruyu Sordum diye 2 kere mesajımı sildiler. mesajı niye siliyosunuz diye yazdığımda ise benim süresiz üyeliğimi engellemişler. Bu Kadar Terbiyesizlik Görmedim

Smf ve vbulletin iyi forumlardır.Fakat joomla ile ortak bir forum kullanacaksan kunena iyi bir seçim olur.Diğerlerini ortak kullanma şansın var ama köprü bileşeni kurman lazım.Onda da sorun çıkma ihtimali var.
Joomla destek sitesinde daha önceden yazılan konular arasında arama yapmadan daha önce sorulmuş bir soruyu tekrar sorduysan ondan dolayı konuyu silmiş olabilirler.