|
|
smf 1.1.3 kullanıyorum Mk portalda son 5 üyemin isimleri liste halinde görünsün istiyorum bunu nasıl yaparım Teşekkür listesi şu anda boş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 29, 2007, 16:42:36 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Ben de vardı.Eklerim buraya..
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2007, 22:11:43 ÖS » |
Teşekkür Et
|
hala bekliyorum üstad
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 30, 2007, 22:32:39 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Ekten gerekli dosyayı indirebilirsin.Dosya içinde forumun tablo ön ekini değiştirmen gerekecek.
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2007, 22:57:00 ÖS » |
Teşekkür Et
|
sitenizde sürekli sorun yaşıyorum yoksa sadece bende mi var merak ettim. nereyi tıklasam şu hatayı alıyorum Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.33 Server at Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.uzmanweb.net Port 80
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 30, 2007, 23:00:22 ÖS » |
Teşekkür Et
|
teşekkürler bu arada son 5 üye çalıştı eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 01, 2007, 19:48:40 ÖS » |
Teşekkür Et
|
dosyayı indiremedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 01, 2007, 22:57:12 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Düzelttim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 02, 2007, 11:19:57 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
teşekkürler adem hocam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 02, 2007, 11:23:11 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
ERROR: Database error. Cannot execute the query: SELECT ID_MEMBER AS ID, memberName AS name, dateRegistered AS joined, posts FROM smf_members ORDER BY joined DESC LIMIT 0,5 MySql Error returned: Table '****.smf_members' doesn't exist MySql Error code: 1146 Bu şekilde bir hata verdi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 02, 2007, 13:41:51 ÖS » |
Teşekkür Et
|
ERROR: Database error. Cannot execute the query: SELECT ID_MEMBER AS ID, memberName AS name, dateRegistered AS joined, posts FROM smf_members ORDER BY joined DESC LIMIT 0,5 MySql Error returned: Table '****.smf_members' doesn't exist MySql Error code: 1146 Bu şekilde bir hata verdi ? Ekten gerekli dosyayı indirebilirsin.Dosya içinde forumun tablo ön ekini değiştirmen gerekecek.
Bunu yapmışmıydın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 03, 2007, 22:08:46 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Tablo önekinde hata veriyor.Ordaki smf_members tablo adını kendine göre değiştirmelisin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2007, 22:47:03 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Adem hocam tablo ön ekini nasıl değiştiririm ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |