|
|
Arkadaşlar, Skyportal RC5-RC6 üzerinde Soyağacı Mödülü yapmaya çalıştım. Bizim köyün sitesine uyguladım. Güzel de oldu gibi. Sadece üyelerin görebileceği, ve sadece site editörlerinin ekleme yapabileceği ve sadece yöneticilerin silme, düzeltme yapabileceği bir modül. Sizlerin de denemeniz için somee.som'da bir site üzerinde ekledim. Editör olarark giriş yapın: (Lütfen kullanıcı adı ve şifreyi değiştirmeyiniz) Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınhttp://yazilim.somee.com/soyagaci.asp kullabıcı adı:editor şifre :editor Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınYÜKLE "Bu Konuya Teşekkür Edenler": AdmiN, ferfet, akıllıcocuk, mkeles84, MY, tasduvarlar, tufali, zihniaydin, asmavi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 24, 2009, 15:31:22 ÖS Gönderen: AdmiN »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2009, 22:46:52 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Teşekkürler mkeles arkadaş, çok işime yarayacak bu modül ellerin dert görmesin. Ancak benim bir sorum olacak, bu modülü çalıştırdığımız zaman modülde üst kısımda menü, logo falan yok, bunları nasıl ekleyebiliriz modüle? Bu arada sizi hacıkırı sitesinde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. eğer oralıysanız çok yakınız birbirimize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2009, 18:51:12 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Sayın Admin veya mkeles84, s.p. rc6 kullanıyorum, sitemde soyağacı modülünü kullanmak istiyorum ama bu modülde benim sitemde bannerin, site logosunun olduğu üst kısım ve üst menü (navbar) gözükmüyor, hatam nedir acaba? yardımcı olabilirmisiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2009, 09:45:17 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
ben rc 5-6 kullanıyorum bir problem yok. uygulama sayfa linki versen beklki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 14, 2009, 09:56:47 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
haa tamam şimdi aklıma geldi. soyagaci.asp de <!--#INCLUDE FILE="inc_top_short.asp" --> yerine <!--#INCLUDE FILE="inc_top.asp" --> olması gerekiyor. Ben hızlı yüklensin diye o şekil yapmıştım. sonra değiştirmeyi unutmuşum. bir de goster.asp de değişiklk yapmıştım onu da bi ara mail atarım. Aynı ad, soyad, doğum tarihine sahip 2. kişiyi eklediğinnde tek kişi gösteriyor. şimdilik tek sorun bu gibi ama çok rastlanmaz. soyagacı sayfanı gördüm güsel olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 09, 2009, 20:14:10 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Tebriklerr.Harika bi sistem Çokk tesekkur ederim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 09, 2009, 21:04:35 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Arkadaşlar bunun biraz daha gelişmişini biz kullanıyoruz kendi sitemizde, örn: Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapındownload adresi: Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınNot: Kullanabilirseniz süper bi sistem, php tabanlı. Fakat çok kafa yormak gerekiyo... Bizim bununla uğraşan yöneticimiz, çok araştırma yaptı, bu haline getirmek için çok uğraştı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 10, 2009, 14:40:35 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın siitenize baktım. Php ile hazırlanmış güzel bir sistem. Bana biraz karışık geldi. Teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 17, 2009, 21:57:12 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Arkadaslar; maxwebportal da kullanmak istiyorum ben bu modülü ve ayrıca dosyaları oldugu gibi FTP den hosta attım.. Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapınwww.siteminadresi.com/soyagaci.asp yaptıgımda ; Microsoft VBScript runtime error '800a000d' Type mismatch: 'spThemeBlock1_open' /modules/soyagaci/inc_soyagaci_menu.asp, line 4 şeklinde hata ile karşılaşıyorum..DB Veritaninda bir sorun var sanirimm.Lütfen yardım arkadaslar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 18, 2009, 00:00:29 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
spThemeBlock1_open, tema dosyası kodudur.inc_soyagaci_menu.asp dosyasının 4. satırını kontrol et.Temayla alakalı bir sorun olabilir.
|
|
|
|
|
|
uzmanweb.net | kahvemolasi.net | ademturk.com.tr | uzmanoyun.net | siteanaliz.net | resimliyazi.com 
|
|
|
|