Gönderen Konu: Tarayıcı sıralaması Kasım'da değişti!  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
Tarayıcı sıralaması Kasım'da değişti!
« : Aralık 02, 2011, 22:51:39 ÖS »
Kısa süre öncesine kadar olmaz denilen oldu, Chrome Firefox'un çok alıştığı koltuğu altından çekti!

Firefox'u bir geçip, bir geriye düşen Chrome, StatCounter'ın global rakamlarına göre Firefox'u bu kez geride bıraktı.

Web istastistik şirketi StatCounter'a göre Google'ın süper hızlı web tarayıcısı Chrome, Kasım ayında pazar payını yüzde 25.69'a yükseltti ve yüzde 25.23 pazar payına sahip eklenti uzmanı Mozilla Firefox'u geride bıraktı. Birinci sırada kimin olduğu ise aşikar: Yüzde 40.63 ile Microsoft Internet Explorer.

StatCounter, istatistiklerinin indirmelere değil tarayıcı kullanımına dayandığını verdiği bilgilere eklerken, Google ile Microsoft arasında yaşanacak savaşı merakla beklediklerini söyledi.

Bakalım Güney Amerika'nın lider tarayıcısı Chrome, tüm dünyada da Internet Explorer'ı yakalayıp devirebilecek mi...

Chip Online
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı pxel

-Tarayıcı sıralaması Kasım'da değişti!
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2011, 11:38:36 ÖÖ »
kesinlikle devirecegini düşünüyorum.Bir cok yönden chrome IE den cok cok üstün. Bana göre IE nin kullanım nedeni cok alısılmıs olması. Tabi Bilgisayar kullanıcıları chrome u kullanıp test ettikten sonra kesinlikle chrome dan vazgecebileceklerini sanmıyorum.