UzmanWeb.Net
  ANA SAYFA   FORUM   RESİMLER   GÖRSEL DERSLER   TOPLİST   DERSLER   İLETİŞİM

Mayıs 16, 2008, 08:03:24 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
 
   Forum   Yardım Oyun Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Televizyonunun sonuna gelindi!  (Okunma Sayısı 112 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GozyaSi
Haber Editörü
Moderatör
*

Puan: 80
Offline Offline

Cinsiyet: Bayan
Meslek: Öğrenci-Üni.
Mesaj Sayısı: 1053


Insan Inandigi Gibi Yasar, Yasadigi Gibi Ölür

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« : Ağustos 30, 2007, 12:32:06 ÖS »

Bilgisayar tuşlarından yükselen ses, geleneksel televizyon yayıncılığının da sonunun geldiği anlamını taşıyor belki.



Hatta belki değil, internetin mimarlarından birisi sayılan 64 yaşındaki Vint Cerf'in Edinburgh televizyon festivalinde yaptığı konuşmaya göre, kesinlikle öyle.
     
The Guardian'ın haberine göre 1970'lerde interneti ilk kuran ekibin baş aktörlerinden olan Vint Cerf, televizyon izleme alışkanlıklarının görece kısa sürede köklü bir değişime uğrayacağını tahmin ediyor.
     
Sesli video görüntüleri internet üzerinden bilgisayara indirme hızının devamlı arttığını söyleyen Vint Cerf, programları önceden belirlenmiş bir sırada belirli bir saatte izlemek için beklemek yerine, yakın gelecekte istediğimiz an internet üzerinden canımız çektiği zaman izleyeceğimizi söylüyor.
     
Japonya'da halihazırda bir dakikalık video kaydını 16 saniyede bilgisayara indirmenin mümkün olduğunu belirten Vint Cerf, bilgi akışının tahminlerimizin ötesinde hızlanacağını düşünüyor.
     
Bunu bir hayal olarak gören çevreler, şayet herkes televizyonu internet üzerinden izlemeye başlarsa, uluslararası bilgisayar ağının oluşacak yükü kaldıramayarak çökeceğini iddia ediyor.
     
Ama Vint Cerf, bu korku senaryoları doğru çıkmış olsaydı, internet şimdiye kadar çoktan defalarca çökmüş olurdu diye karşı çıkıyor.

(Milliyetİnternet)
Logged

Seni seviyorum ağır cümledir
Herkese söylenmez
Bazen yıllarca beklenir o bir çift söz için
Dili yakar dudağı yakar bedeni kavurur lime lime eder
Velasıl yürek işidir
Bi ömür pahasına ilk defa söylenir
Keşke bana günde bin defa söylemeseydin
ve sonra her bedene uygun bir hırka gibi önüne gelene giydirmeseydin. NefeS
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC | Sitemap | Sitemap / Site Haritası
Giriş Sayfası Yap Sık Kullanılanlara Ekle
UzmanWeb.Net 2003-2007 © | Bilgi Paylaşım Sitesi | Sitemap
Sayfa Başına Dön
Sitemizde yer alan tüm bilgilerin bir kısmı diğer sitelerden derlenip yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Uzman Toplist Asp İndir Popüler Siteler Linkdefteri.com

MKPortal ©2003-2006 mkportal.it