Gönderen Konu: This account has been suspended  (Okunma sayısı 1012 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tekniker

• tekniköğretmen
  • www.teknikogretmen.org
This account has been suspended
« : Haziran 14, 2010, 15:17:32 ÖS »
Hostumu değiştirdikten sonra üyeler duyur göndermek istedim. İşlem yarıda kesildi ve  daha sonra
This account has been suspended uyarısıyla karşılaştım.

Hostcumu aradığımda gönderdiğim duyurunun spam olarak algılandığını ve bu yüzden hesabımın askıya alındığını ve bunun kendi ellerinde olan olan bir insiyatif olamadığını söyledi. Düzeltmeleri yaklaşık bir hafta sürdü.. Bütün hostlarda bu sorun var mı acaba? Bunun yeni bir düzenleme olduğunu söyledi hostcumuz..

Domainimin google pr si 3 idi, bu olaydan sonra 0 oldu. Bu konuda ne yapmalıyım.. Google da kaybettiğimiz pr yi geri getirebilir miyiz?

Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
    • Trakya Müzik - Türk piyanist Birliği
-This account has been suspended
« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2010, 16:17:05 ÖS »
anladığım kadarıyla toplu mail yollama işlemine başladınız ve hostunuz accountunuzu durdurdu.. 

Aslında çeşitli mail gönderim yöntemleri bulunmakta  spam olarak algılanmaması için bir seferde gönderen mail sayısı ayarları önemlidir..  diğer yandan hostunuzun bu davranışını uygun bulmuyorum..

Google page rank düştüğü zaman  yükseltmek çok zordur kendim yaşadım..  page rankı yüksek olan sitelere ( sizin kategorinize benzer) link verdirmeniz gerekmete..  yine page rank için DMoz ve alexa rank önemlidir..

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2010, 17:07:50 ÖS »
Google pagerank güncellemesi sırasında site kapalıysa, bu siteyi kötü etkiler.Ama güncellemeden önce veya sonra pagerank düşüşü olduysa geçici bir durum da olabilir.
  Sitenin durdurulması her sunucuda yok.Bazı sunucular bu işlemi fazla uğraşmamak için otomatik yapıyor.Yani sitelere bir kural dahilinde belirli izinler veriliyor.O izin aşılınca da site kapatılıyor.Fakat siteyi açmak o kadar sürmemeli.Sunucuya girip siteyi açacaklar.

Üyelere mail göndermek için Auto Email Inactive Ordinary Users  modülünü kullanabilirsin.Tabi burda yine sunucuda mail gönderim kısıtlamaları (günlük mail gönderim sayısı gibi) varsa, mail gönderilirken yine sorun çıkarabilir.Bunun için sunucu firmadan bilgi alman lazım.

Çevrimdışı tekniker

• tekniköğretmen
  • www.teknikogretmen.org
« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2010, 20:53:53 ÖS »
Teşekkür ederim..
Birkaç haftadır ara ara pr kontrolü yapıyorum.. Hep 0 gösteriyor... Sanırım geçici bir durum değil, tekrar başa döndük, belki de eksilere..