Gönderen Konu: Tilsimli Kardeş'ten İstek...  (Okunma sayısı 1185 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Muhammed_

Tilsimli Kardeş'ten İstek...
« : Ağustos 23, 2009, 22:42:02 ÖS »

Evet S.a, Hocam Ben Yeni Mkportal Kurdum, Mkportal İşinde İyi Olduğunuzu Tahmin Ettiğim İçin Sizden İstiyorum  :).. Bana Mkportal Türkçe Dil Paketi (Ve Nasıl Kurulacak?) Lazım, Birde Vista Sİyah Forum Temasına Uygun, Bir Mkportal Teması İstiyorum... Umarım Çok Şy İstememişmdir :)... Selametle İyi geceler....
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı Tilsimli

• PortalTema
  • Moderatör
  • *
    • PortalTema.Com Mkportal Tema Tasarım
-Tilsimli Kardeş'ten İstek...
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2009, 22:58:00 ÖS »
Dil paketi hatasız kendi kulladığımı verebilirim yanlız tema onları ücretli olarak yapıyorum sorii..
Mkportal C1.2.1 TÜRKÇE DİL PAKETİ İNCELEMELER VİDEOLAR OLARAK DEĞİŞMİŞTİR

mkportal/lang/
İçine direk klasörü kopyala varsada üzerine yazdır daha sonra portal kp dil düzenini türkçe seçmen yeterli

« Son Düzenleme: Ağustos 24, 2009, 00:21:11 ÖÖ Gönderen: Tilsimli »
Mkportal Temaları

http://www.portaltema.com

Çevrimdışı Muhammed_

« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2009, 17:48:20 ÖS »
Kardeş saol. Yalnız bişi sorucam, bedava verdiğin temalardan bir tanesini indirdim ama olmadı.. Acaba mkportal son sürümünemi uyumlu? kullandığım sürum "MKPortal M1.1 Rc1"  Bunun üst sürümü varmı? varsa bana yolliyabilirmisn, nasıl nerden yükliyeceğimi söyliyerek.. iyi günler..a

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #3 : Ağustos 25, 2009, 20:01:59 ÖS »
MKPortal M1.1 Rc1 sürümünden sonra 5 sürüm çıktı.Bu çok eski bir sürüm.Mkportal sitesinden C1.2.1 sürümünü ve 1.2.2 upgrade (yükseltme) sürümün indirmelisin.

Çevrimdışı Muhammed_

« Yanıtla #4 : Ağustos 25, 2009, 21:47:01 ÖS »
MKPortal M1.1 Rc1 sürümünden sonra 5 sürüm çıktı.Bu çok eski bir sürüm.Mkportal sitesinden C1.2.1 sürümünü ve 1.2.2 upgrade (yükseltme) sürümün indirmelisin.

Hocam bana indireceğim linkleri verebilirmisinz? Ben Üyeyim ama hangisini indirecem bilmiyorum? Birde indirdikten sonra ne yapcam? ftp'den mi (nereye yüklicem) yoksa direk paneldenmi yüklicem?.. kusura bakma hocam portal da yeniyim yardımcı olursanz sevinirm iyi akşamlar....

Çevrimdışı Tilsimli

• PortalTema
  • Moderatör
  • *
« Yanıtla #5 : Ağustos 25, 2009, 22:03:11 ÖS »

Hocam bana indireceğim linkleri verebilirmisinz? Ben Üyeyim ama hangisini indirecem bilmiyorum? Birde indirdikten sonra ne yapcam? ftp'den mi (nereye yüklicem) yoksa direk paneldenmi yüklicem?.. kusura bakma hocam portal da yeniyim yardımcı olursanz sevinirm iyi akşamlar....

Kurulum için önce http://www.mkportal.it/index.php?ind=downloads&op=entry_view&iden=952
dosyayı indir mkportal kurulumu diye aratırsan nasıl kurulacağı hakkında bilgi bulabilirsin
Mkportal Temaları

Çevrimdışı Tilsimli

• PortalTema
  • Moderatör
  • *
« Yanıtla #6 : Ağustos 25, 2009, 22:04:21 ÖS »
Kardeş saol. Yalnız bişi sorucam, bedava verdiğin temalardan bir tanesini indirdim ama olmadı.. Acaba mkportal son sürümünemi uyumlu? kullandığım sürum "MKPortal M1.1 Rc1"  Bunun üst sürümü varmı? varsa bana yolliyabilirmisn, nasıl nerden yükliyeceğimi söyliyerek.. iyi günler..a

Eski sürümlere zati destek bulamassın eskiye rabet olsaydı bit pazarına biliyorsun ata sözü  adem hocamın dediği gibi yeni sürümü indir kur
Mkportal Temaları

Çevrimdışı Muhammed_

« Yanıtla #7 : Ağustos 25, 2009, 22:35:44 ÖS »

Kurulum için önce http://www.mkportal.it/index.php?ind=downloads&op=entry_view&iden=952
dosyayı indir mkportal kurulumu diye aratırsan nasıl kurulacağı hakkında bilgi bulabilirsin

kardeş ben mkportal kurdum, ama yeni sürüme geçmek istiyorum, bunun için herşey yeni baştanmı başliyacak? yoksa smf forum gibi paket flnmı yüklenecek?.. lutfen biraz aydınaltırsanız sevinirm....

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2009, 22:40:20 ÖS »
Mkportal bölümünde sürüm yükseltme ile ilgili bir kaç konu bulabilirsin.