Arkadaşlar SMF üzerine bir portal kurmak istiyorsanız ilk başta en çok tercih edilen mkportalı denemelisiniz. Ancak isteklerinize göre başka portalda deneyebilirsiniz. Mesela ben bunlardan kendime yani isteğime göre özellikleri karşılayan bir portal vardı Tiny Portal. Bunu kurdum ve bana göre çok iyi bir portal. Aslında bu bir portal değilde portala ek özellik getiren bir sistem olarakda diyebiliriz. Tiny portalın kurulumunu ve kullanımı çok basittir. Siz burada kurulumun nasıl gerçekleşeceğini anlatacağım.
Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya
Giriş Yapınwww.tinyportal.net
adresine girin. Oradaki menüden
Downloads yazan yere farenizi üstüne getirin. Açılan menüden
Tinyportal Files'e tıklayın. Açılan sayfadan
TinyPortal 0.9.8 yazan linki tıklayın ve portalı indirin. Birde aynı menüden Türkçe dil dosyalarınıda indirebilirsiniz.
Not: Portalı indirmek için ilk önce üye olmalısınız. Ayrıca portalın birde manuel olanı var onu indirmeyin.
Şimdi ise SMF yönetim paneline giriyorsunuz. Yönetim menüsünden Paketler kısmına gelin ve Paket Yükle kısmına gelin. Oradan bilgisayarınıza indirdiğiniz tinyportalı seçin ve yükleyip uygulayın.
Not: Eğer yükleme sırasında bir hata alırsanız kesinlikle devam etmeyin. Bu işlemleri yapmadan önce mutlaka dosyalarınızın ve veritabanınızın yedeğini kesinlikle alın.
Tinyportalın temaları kendi sitesinde mevcuttur. Tinyportalı kurduğunuzda SMF yönetim menüsüne Tinyportal yönetim linkleri çıkacaktır. Oradan gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.
Benim kurduğum örnek TinyPortal+SMF Sitesi: Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya
Giriş Yapın
"Bu Konuya Teşekkür Edenler":
ALpeR, Dinç, AdmiN, byacarajans, BeyazNur