Gönderen Konu: Trafik / Bant genişliği / Bandwidth  (Okunma sayısı 6195 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zippo67

-Trafik / Bant genişliği / Bandwidth
« Yanıtla #20 : Ağustos 10, 2011, 01:57:23 ÖÖ »
Benim Bir Film Sitem var günde www.filmhdizi.com ben sitey ibir arkadaşıma yaptırdım ve konunuz dikkatimi çekit sitemde herhangi bir dosya yok indirmek için hep yok youtubeye film ekleyip videobb fln diğer sitelrrden paylaştım günde 100 e yakın bazen geçiyor ziyaretçi alıyor sitem bana gerekn bant genişliği kaçtır ve şuan sitem hiç yoktan yere ne dns yönlendirmeleriyle uraştım ne başka şeylere kapandı nedeni neydir acaba ve hoting için hangi siteleri öneriyorsunuz....
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #21 : Ağustos 10, 2011, 11:52:54 ÖÖ »
Benim Bir Film Sitem var günde www.filmhdizi.com ben sitey ibir arkadaşıma yaptırdım ve konunuz dikkatimi çekit sitemde herhangi bir dosya yok indirmek için hep yok youtubeye film ekleyip videobb fln diğer sitelrrden paylaştım günde 100 e yakın bazen geçiyor ziyaretçi alıyor sitem bana gerekn bant genişliği kaçtır ve şuan sitem hiç yoktan yere ne dns yönlendirmeleriyle uraştım ne başka şeylere kapandı nedeni neydir acaba ve hoting için hangi siteleri öneriyorsunuz....

Bant genişliği konusu sitenin ziyaretçi sayısıyla orantılıdır.Günlük 100 ziyaretçi çok fazla bant genişliği harcamaz.Videoları diğer sitelerden alsan bile, sitenin sayfalarının görüntülenmesinden dolayı yine bant genişliği harcar.Bence en iyisi düşük maliyetli bir hosting almak.Bant genişliği kullanımı arttıkça hosting paketinin özelliğini yükseltirsin.Bu şekilde kullanmayacağın bant genişilği alıp boşuna para vermemiş olursun.Daha önce kullandığım uygun fiyatlı hosting olarak http://www.turkishot.com ve hızlı teknik destek veren http://www.sistemhost.com u önerebilirim.

Çevrimdışı zippo67

« Yanıtla #22 : Ağustos 10, 2011, 14:24:15 ÖS »
Ben aslında hostingimi bir arkadaştan laıyodum sitemi yapan arkadaş benim şimdi wordpress üzerine kurulu ben linu mu windows mu hangi tür hosting almalıyım

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
« Yanıtla #23 : Ağustos 10, 2011, 18:08:16 ÖS »
Wordpress = PHP & MySQL = Linux Hosting  :"3
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.