Gönderen Konu: tubahost.net Hakkındaki Sorun  (Okunma sayısı 1443 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı safir45

• Dusssakinleri
tubahost.net Hakkındaki Sorun
« : Ekim 23, 2008, 17:09:58 ÖS »
Selam Arkadaşlar ben http://www.tubahost.net  den bir web sitesi aldım bu web sitesini 2 ay bile kullanamadım ve bu hostinge girdiğim zaman bu The system has suffered an unrecoverable database error.
Error (if any): Access denied for user 'tubahost_cancagi'@'localhost' (using password: YES)
Please contact us if the problem persists.
hatayı alıyorum yani bu hosting tarafından resmen dolandırılmış oluyorum gerçi bazen web sitem arada bir açılıyor ama nasıl olduğunuda bilemiyorum demek istediğim güvenli olmayan hostinglerden web sitesi satın almayın iyice araştırın derim.
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı boraov

• Bora Hosting
    • İnfo Bilişim İnternet Hizmetleri
-tubahost.net Hakkındaki Sorun
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2008, 19:09:07 ÖS »
destek@borahost.net eklerseniz size bedava hosting saglayabilirm sizde kalitemizi deneme fırsatı bulmuş olursunuz bu tür durumlarda kalındığında bizde çok üzülüyoruz.Sizinde dediğiniz gibi güvenli olmayan firmalardan hosting almamak gerekiyor.

Saygılarımızla
İnfo Bilişim İnternet Hizmetleri İnfo Bilişim Ys Belge No: 1268  Msn - Mail : satis@infobilisim.com

Çevrimdışı safir45

• Dusssakinleri
-tubahost.net Hakkındaki Sorun
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2008, 21:02:15 ÖS »
destek@borahost.net eklerseniz size bedava hosting saglayabilirm sizde kalitemizi deneme fırsatı bulmuş olursunuz bu tür durumlarda kalındığında bizde çok üzülüyoruz.Sizinde dediğiniz gibi güvenli olmayan firmalardan hosting almamak gerekiyor.

Saygılarımızla

Çok Teşekkür Ederim Sevgili Kardeşim Kendime Ait 2 Adet Forumum var fakat ben bu forumları sadece Hobi olarak ve Kendi çapımda bir şeyler öğrenmek için Kurdum Tabii ki Sizler gibi bilgileri yüksek olan kardeşlerimizin Bilgilerinden faydalanmak isterim sevgi ve selamlarımla