Gönderen Konu: Türk İnternetinin global ve yerel pazardaki genç oyuncuları, sektörün yatırımcıl  (Okunma sayısı 736 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GozyaSi

• Haber Editörü
  • Süper Moderatör
  • *
  • Insan Inandigi Gibi Yasar, Yasadigi Gibi Ölür
Microsoft’un hayata geçirdiği Microsoft Store, firmanın ürettiği tüm yazılım / oyun paketlerini internet üzerinden satış ve doğrudan yükleme imkanı sunuyor.

Yazılım devi Microsoft’un hayata geçirdiği çevrimiçi mağazası Microsoft Store’da tüketiciler firmanın piyasaya sürdüğü tüm yazılım, donanım ve yan ürünlerini satın alabiliyor.

Firmanın güncel tüm ürünlerinin satın alınabildiği çevrimiçi mağazada Microsoft Office, Microsoft Visual Studio, FoxPro, Expression, gibi yazılımları paket ya da bileşenlerine ayrılara satın alınıp anında yüklenebiliyor. Dileyen kullanıcılar için yazılımların optik ortamdaki kopyalarını DVD biçiminde de satın alabiliyor.

Yazılımlara ek olarak, firmanın Xbox 360 oyun konsolu, Zune kişisel müzikçalar ve dijital hayat için geliştirilen klavye, fare, masaüstü setleri, internet kameraları gibi donanım ürünleri de satılıyor. Xbox ve Windows ortamları için geliştirilen oyunların da satışa sunulduğu Microsoft Store, http://store.microsoft.com adresinden hizmet veriyor.

Kaynak: ntvmsnbc

Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Eger Bir Gun Dunyaya Ait Cok Buyuk Bir Derdin Olursa, Rabbi'ne Dönüp
''Benim Büyük Bir Derdim Var''
Deme!

Derdine Dönüp 
''BENIM COK BÜYÜK BIR RABB 'IM VAR!''
De!