Gönderen Konu: Türk Telekom’dan otomatik kablosuz şifreleme!  (Okunma sayısı 1214 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GozyaSi

• Haber Editörü
  • Süper Moderatör
  • *
  • Insan Inandigi Gibi Yasar, Yasadigi Gibi Ölür
Türk Telekom’dan otomatik kablosuz şifreleme!
« : Temmuz 03, 2007, 23:57:39 ÖS »
Türk Telekom, otomatik kablosuz şifreleme teknolojisini kullanıcıların hizmetine sundu.

Türk Telekom’dan yapılan yazılı açıklamada, son yıllarda özellikle kablosuz ev ve iş yeri internet bağlantılarının artmasıyla ADSL kullanımında güvenlik sorununun gündemde birinci sıraya oturduğu ve kullanıcıların bilgi güvenliklerinin tehlikeye girmesinin yanı sıra, internet ortamında işlemedikleri suçlardan sorumlu tutulma tehlikesiyle de karşı karşıya kaldığı kaydedildi.

Son kullanıcının ADSL hattını güvence altına alabilmesi için geliştirilen otomatik kablosuz şifreleme teknolojisinin TT.Net’in "yaz fırtınası" kampanyası kapsamında son kullanıcılara verilen ürünler üzerinde yer aldığı belirtilen açıklamada, şu ana kadar AirTies modemlerini kullanmakta olan ADSL kullanıcılarının da "www.airties.com" adresi üstünden yapacakları ücretsiz güncellemeler ile otomatik kablosuz şifreleme hizmetinden yararlanabileceği ifade edildi.

(Milliyetİnternet)
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Eger Bir Gun Dunyaya Ait Cok Buyuk Bir Derdin Olursa, Rabbi'ne Dönüp
''Benim Büyük Bir Derdim Var''
Deme!

Derdine Dönüp 
''BENIM COK BÜYÜK BIR RABB 'IM VAR!''
De!

Seo4Smf Tagleri: